AcasăCORONAVIRUSPreşedinta Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov ne pune să alegem între efectele...

Preşedinta Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov ne pune să alegem între efectele bolii Covid-19 şi reacţiile adverse ale vaccinului

sandra_alexiuPreşedinta Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov ne pune să alegem între efectele bolii Covid-19 şi reacţiile adverse ale vaccinului

Dr. Sandra Alexiu, cea care este preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, a declarat că este normal ca oamenii să aibă temeri în faţa vaccinului, dar trebuie puse în balanţă eveţientualele efecte secundare ale vaccinării cu efectele bolii, care pot fi mult mai grave.

Medicul arată de asemenea că o persoană care face o reacţie adversă mai puternică la vaccin ar fi putut dezvolta o formă foarte mai gravă a bolii.

Oamenilor le este frică atunci când ştiu că li se poate întâmpla ceva. Dar noi trebuie întotdeauna să punem în balanţă ce se întâmplă în cazul bolii şi ce se întâmplă în cazul vaccinării.

Dacă facem boala fără să fim vaccinaţi, este foarte posibil să facem parte din acel procent de 4-5% despre care se discută de mortalitate. Nu mai vorbim şi de efectele secundare, de reacţiile grave, de situaţia în care ai complicaţii în cazul în care faci boala.

În fiecare zi vedem numărul de cazuri din ATI, numărul de decese„, a declarat dr. Sandra Alexiu, sâmbătă, la postul Digi24.

Reacţia la vaccin explică severitatea formei de Covid

Gândiţi-vă că o persoană care are o reactivitate imună deosebită şi face o reacţie adversă crescută la un vaccin înseamnă că ar fi avut o reacţie exagerată mai ales în cazul bolii.

Aşa încât, dacă punem în balanţă faptul că faci febră sau subfebră, te dor muşchii, te doare capul, ai două zile în care nu eşti foarte bine după vaccinare, cu ceea se întâmplă în cazul bolii şi cu posibilitatea de a fi printre cei număraţi zilnic la decese sau la ATI, asta cred că ar trebui să fie chestiunea cu care să combatem temerile„, a mai afirmat dr. Alexiu.

Totuşi, dr. Sandra Alexiu se arată optimistă în privinţa vaccinării, precizând că sunt mulţi care se înscriu pe liste, iar locurile eliberate se ocupă instantaneu.

Mai mult, în curând va apărea şi al patrulea vaccin, Johnson&Johnson, recent aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului.

author avatar
Andrei Ștefan
498 afisari

5 COMENTARII

  1. ce rahat de doctori sunt astia care nu pun accent pe testare prima sa vezi in ce stare esti si sa te trimita la experiment ca asa scrie si pe flacon ca s a vzut la tv ??????????tradatori ai pacientilor si al juramantului asta sunt.

  2. Draga Fane ,ca esti o sluga a regimului Pharma stim demult.Sa aperi o structura parazito-securista precum asazisii doctori de familie prin cenzura te face cu atat mai prost.Pentru viermii astioa platim cu totii.Dar esti prea bou ca sa pricepi.

  3. Cobailor, rapid incolonarea la Bumbesti-Livezeni, si pregatiti-va pentru victoria finala !! 🙂 A globalistilor, bai, nu a voastra, ce a-ti crezut ca sunteti altceva decat 1.5 milioane de cobai umani in Rumunika ? 🙂 Fac astia ce vreau cu voi, numai pe cei care nu sunt in sistem, numai pe aia nu au cu ce sa ii sperie si ameninte, asa ca mucles, micilor corupti ce sunteti, cum va permiteti sa ganditi singuri? 🙂 Ministerul Adevarului gandeste pentru voi !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Bine a-ti venit in noua lume de tip Soylent Green !! 🙂

  4. Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Stanford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/sorinana67 și folosește username-ul meu (sorinana67) drept codul tău de invitație.

  5. Te-ai Gandit Vreodata Ca Poti Avea Propriul
    Magazin Online De Produse Cosmetice
    Fara Sa Investesti Nici Macar Un Leu?
    Munca = 1 ora pe zi
    Investitii = 0 lei
    Firma = nu ai nevoie de nici un fel de acte, autorizatii, etc.
    Loc De Munca = acasa, in fata calculatorului
    Vino Alaturi De Mine In Echipa
    Lady’s
    Si Primesti Imediat Si Gratuit Propriul Tau
    Magazin Online De Produse Cosmetice
    Ce trebuie sa faci…
    Click http://ladys.ro/promo/1/ASguN3yY
    si completeaza formularul de inscriere gratuita in echipa Lady’s
    Comanda catalogul GRATUIT pentru finalizarea inscrierii
    Cei doi pasi sunt obligatorii pentru a primi imediat codul tau de reprezentant, cu care sa inscrii proprii tai colaboratori.
    Dupa inscriere vei primi gratuit si metode de lucru!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger