AcasăCORONAVIRUSPrefectul Capitalei, în izolare în așteptarea rezultatului testului COVID

Prefectul Capitalei, în izolare în așteptarea rezultatului testului COVID

Cojanu așteaptă rezultatul testului COVID (sursa foto: romaniatv.net)

Gheorghe Cojanu, oficialul aflat în fruntea Prefecturii Capitalei, a fost supus testării COVID.

Totul, după ce, din câte a explicat chiar acesta, a intrat în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus. Ulterior, Cojanu a așteptat rezultatul testului acasă, unde a intrat în izolare.

”Eu astăzi (vineri-n.n) n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID. Fiind contact, s-a prezentat ambulanța. Am fost și eu testat și trimis să stau în izolare până primesc rezultatul acestui test. Am fost la serviciu și la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv, drept care și eu, și încă o persoană au trebuit să fie testate și trimise acasă în izolare până mâine (sâmbătă-n.n), când vom afla rezultatul”, a explicat prefectul Capitalei, vineri seara, într-o intervenție telefonică la postul B1TV.

În cursul zilei de vineri, Grupul de Comunicare Strategică a transmis că din totalul celor 25487 de cazuri confirmate în Capitală, 592 erau noi. De asemenea, pe 16 octombrie au fost raportate 4.026 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), la nivel de 24 de ore. Până la data de 16 octombrie în România au fost confirmate 172.516 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 127.076 de pacienți au fost declarați vindecați, potrivit GCS.