AcasăCORONAVIRUSPolonezilor li s-a făcut MILĂ de noi. Decizia luată de premierul lor...

Polonezilor li s-a făcut MILĂ de noi. Decizia luată de premierul lor ne dă o umbră de speranţă

covid-19 spital

România primeşte ajutor medical din partea mai multor state europene. Recent, pe listă s-a adăugat Polonia. Premierul leşilor a decis să trimită o misiune medicală în ţara noastră, ţinând cont de situaţia foarte dificilă de la noi.

Ca urmare a situaţiei extrem de dificile din România cauzate de COVID-19, am decis să trimitem o misiune medicală în România”, a scris Morawiecki duminică pe Twitter.

Mateusz Morawiecki a vorbit cu Iohannis

Şeful guvernului polonez a adăugat că decizia a fost luată în urma consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul interimar Florin Cîţu.

În ultima săptămână, România a înregistrat date record privind numărul noilor cazuri şi al deceselor cauzate de COVID-19 în contextul în care ţara face eforturi pentru a ţine sub control pandemia, menţionează postul public de radio polonez.

author avatar
Andrei Ștefan
346 afisari

2 COMENTARII

  1. Au cersit ajutor extern .
    Dar pe spitalele noastre private nu le deranjeaza nimeni?
    Cati bani iau din buget pe un an ?
    Poate ne lamureste presa.

  2. La o tara adusa pe marginea haului de niste loaze incompetente si hoate sigur ca si strainii isi fac cruce si isi fac pomana Unde sunt banii de medicamente anticovid?Ce ati facut cu 54 de miliarde de euro ,?Iohanis ,trebue sa raspunzi ,pentru ca tu esti presedinte ,asa te laudai !Ce fel de presedinte esti?Raspunde te rog de ce moare lumea prin spitale fara medicatie ?In ce ai investit tu cu guwernerul tau ,in pontoane reparate de mantuiala inaugurate cu mare fast si apoi scufundate?Acestea sunt investitiile guwernerului PNL ist guwerner care spune ca apara valorile liberale ,ca este progresist si globalist Hai lasa ne !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger