AcasăCORONAVIRUSPolitica struțului și vaccinurile Covid. De ce nu se investighează explozia de...

Politica struțului și vaccinurile Covid. De ce nu se investighează explozia de decese din UE

Ancheta exploziei de morți în exces din UE ar atrage milioane de procese de despăgubiri din partea celor a căror sănătate a fost distrusă de serurile experimentale și de rudele celor decedați. Oficialii din statele Uniunii Europene refuză să investigheze legătura de cauzalitate dintre vaccinul Covid și valul de decese inexplicabile, care au dat peste cap toate statisticile posibile.

Așa cum a subliniat și Curtea de Conturi Europeană, în raportul său special privind achiziția de vaccinuri Covid făcută de Comisia Europeană, contractele cu producătorii au fost în așa fel întocmite, încât aceștia nu au niciun fel de responsabilitate. Nici pentru efectele adverse pe termen scurt, mediu și lung al vaccinurilor și nici pentru ineficiența acestora.

Ultimele statistici publicate de Eurostat privind mortalitatea excesivă de la 1 ianuarie 2020 până la 31 octombrie 2023 arată un tablou complet al politicilor sanitare dezastruoase din timpul pandemiei, precum și absența totală a vreunui efect benefic al vaccinării, care contrazice flagrant discursurile conducerii UE referitoare la eficacitatea serului.

În octombrie 2020, în plin avânt al pandemiei, Germania înregistra un exces de mortalitate, față de media perioadei 2016-2019, de 5,4%. După un an de la începerea campaniei de vaccinare, în octombrie 2021, excesul de mortalitate aproape s-a triplat, ajungând la 12,4%, pentru ca în octombrie 2022, după boosterele complete, să se atingă un record absolut de 24,6%. Mai grav este că în octombrie 2023, când vaccinările Covid au încetat de circa 10 luni, mortalitatea în exces din Germania a atins 10,7%, dublu față de decesele suplimentare din mijlocul pandemiei. Exemplul Germaniei nu este singular. Irlanda, o altă țară para-vaccinată, avea un exces de mortalitate de 5,5% în octombrie 2020, de 14,2% în aceeași lună din 2021, de 15,7% în 2022 și de 17,8% în octombrie 2023. Tot pe luna octombrie, Cipru avea un exces de mortalitate de 9,0% în 2020, de 20,7% în 2021, de 17,2% în 2022 și de 17,4% în 2023. Cele mai șocante cifre vin din Finlanda, care avea o mortalitate în exces de 2,3% în octombrie 2020, pentru ca, după vaccinarea în masă, să ajungă la 12,9% în octombrie 2021, la 19,8% în octombrie 2022 și la 19,8% în octombrie 2023.

Cifrele vorbesc, autoritățile tac

Mortalitatea excesivă înseamnă, de fapt, un număr de decese inexplicabile, care depășește cu mult o medie a deceselor obișnuite în statele respective. În vremuri normale, în care corupția să nu fi pătruns în cele mai înalte sfere ale conducerilor statale, și o creștere de 2%, manifestată constant timp de doi sau trei ani la rând, ar fi reprezentat un semnal de alarmă, impunând, în mod obligatoriu, investigații serioase.

Dacă până la apariția vaccinului Covid, prezentat pe toate canalele ca fiind unul extrem de eficient și foarte sigur, care oprește transmiterea virusului, protejează împotriva formelor grave de boală și a deceselor și nu are niciun efect secundar grav, morțile în exces erau puse pe seama SARS-Cov-2, după vaccinarea aproape a întregii populații UE, cauza a fost anulată.

În 2020 și în 2021, oamenii au murit pe capete din două motive: închiderea spitalelor pentru celelalte afecțiuni și restricționarea majoră a accesului bolnavilor și protocoalele de tratament Covid, experimentale și dictate de la OMS, care au avut efectul invers decât cel anunțat. În 2022 însă, când varianta Omicron nu a mai dat forme grave, iar spitalele s-au redeschis pentru toți pacienții, numărul de decese excedentare a continuat să crească. Iar în 2023, când s-a stopat și campania de vaccinare în masă, după ce populația s-a convins nu numai de inutilitatea vaccinului, ci și de efectele catastrofale ale acestuia, fenomenul creșterii deceselor s-a menținut.

Miza, zeci de miliarde de euro care ar falimenta Europa

Politica aceasta a struțului, practicată de absolut toate statele UE, care refuză cu obstinație să accepte o legătură de cauzalitate între vaccinul Covid și morțile în exces care decimează Europa, are o justificare. Contractele cu producătorii de vaccinuri, negociate de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prevăd că despăgubirile pentru efectele adverse ale vaccinului se acordă de către fiecare stat în parte. Ce ar însemna acest lucru? Dacă victimele vaccinului Covid sau rudele celor decedați ar da în judecată propriile guverne, s-ar ajunge la un faliment garantat al statelor UE, pentru că vorbim despre zeci de miliarde de euro care ar trebui plătite. Iar Uniunea Europeană deja a distrus vaccinuri de 4 miliarde de euro și, conform contractelor, este obligată să mai cumpere alte sute de milioane de doze până în 2027.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
1.860 afisari

16 COMENTARII

 1. Am mari dubii in capacitatea dvs. de înțelegere a realității, doamna Claudia! Romanii sunt printre cei mai puțin vaccinati din Europa si avem un record de mortaliate excesiva, cel mai mare înregistrat de la al doilea război mondial încoace.

  • hanonime, faraoane-barosane, decesele au fost decât mulțumită închiderii spitalelor. Sau pentru criza de medicamente, pentru ținerea populimii în case… Să-ți mai dau motive?

   • daca nu a inteles dupa ce s-a spus de mii de ori , degeaba ii mai spui tu o data , ori e prost ori ia bani de propaganda .

  • Corect. Prostia s-a impus, cei care au trecut odata pe langa o facultate de medicina, au devenit indtant „mai valorosi decat medicii”. Vaccinuri s-au cumparat atatea cate au fost necesare. De unde stiu asta? De la actualul ministru al sanatatii.

  • Cu dubii poti ramane domnule, problema e ca esti complet dezinformat si din pacate dezinformezi si pe altii, studiaza cu mare atentie datele din acest link https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230714-2 si lasa propaganda, citez de la a doua pagina… si acest trend se regaseste si in grafice incepand din 2021 de cand Romania e la limitele inferioare la mortalitate excesiva:
   „In May 2023, 16 EU countries recorded excess deaths. Among these, Luxembourg (17.5%), Finland (14.3%), Ireland (13.3%) and Greece (10.1%) recorded the highest excess mortality rates.
   Among the countries that did not observe excess deaths, Romania (-8.8%), Bulgaria (-7.7%), Slovakia (-6.2%) and Latvia (-6.0%) recorded the lowest rates. ” . (incheiat citatul)

   Asta deoarece „prostii Europei”(categorisiti asa de „educatii responsabili” care cred in stiinta) nu au pus botul la propaganda si la minciuni. Succes la „dubii” si de acum incolo.

 2. Daca ”autoritatile refuza sa investigheze, atunci rudele celor morti sa le aplice pedeapsa adecvata, in concordanta cu moartea oamenilor nevinovati !

 3. Multi oameni de stiinta, cercetatori, spun ca vaccinurile covid sant foarte toxice si trebuie interzise. Dar in loc sa fie interzise si vinovatii in puscarie se recomanda tot mai multe doze, se cerceteaza vaccinuri noi tot arnm care se transmit ca un virus, in viitor numarul de morti cauzat de aceste experiente genetice va creste exponential

 4. Nici macar trotinetistii useristi care fumeaza zarzavatul nu mai au curaj sa se vaccineze, desi ar trebui sa fie obligati sa se vaccineze.

 5. S-a furat de nu se mai poate toata pandemia cu vaccinurile lor. Acum ce se va face cu cele 10 mil. de doze din tara noastra, dupa ce au fost cumparate cu bani publici??????

 6. Nu se face nimic si nici nu se va face. Cate o despagubire ici colo, cate un cap cazut ici colo. Marionetele sunt mereu inlocuite. O sa fie cativa probabil anchetati/incarcerati pentru abuz in serviciu – ceva de genul legat de numar doze, coruptie, masuri gresite pandemie etc. Totul scuzat ca vezi doamne era urgenta, ceva cu care umanitatea nu s-a mai confruntat. Spalatii pe creier deja sustin aceasta varianta.
  In vreme ce Brazilia da lege ca vax cu 3 doze bebelusii si lauzele si pe cei din azile si statele toate inceqrca sa semneze tratatul de pandemie OMS despre ce vorbim?
  Toate vax si anastezice vor avea tehnologia arn.
  Asta este ttebuie sa ajungem la 500 mil. Nu in 3 ani de aceea s-a dozat acul serul sa aiba efecte intarziate. Dar tot acolo sa ajingem in 20 ani.
  O sa ajungem acolo pentru ca oamenii sunt prosti infatuati naivi sinau impr3sia ca sunt atat de necesari incat nu ar face nimeni asta
  Inclusiv marionetele care apkica programul. De parca ei nu trebuie sa fie mai putini. De parca in 500 mil o sa fie nunai politicieninoameni de afaceri si armata. Amuzant. O sa fie doctori fermieri oameni de stiinta electeic8eni de toate. Si roboti si supraveghere cat sa fie.
  Nu o sa spuna nimeni nimic pt ca o sa fie de toate pentru cei ramasi. O sa fie calm pace si bunastare.
  Daca ne uitam prin luke chiar intelegem ca majoritatea sunt mancatori degeaba. Nu fac nikic decat sa consume ca gandacii si sa facela rele sa apuce cat pot de mult si tot asa.
  O sa fie amuzant de privit

 7. Serios, ciudat toate guvernele au luat pozitia de aliniere in acest caz nemai vb.de trompetele mass media apoi demagogia practicata ,in concluzie toti sunt de vina pentru legalizarea genocidului!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri