AcasăCORONAVIRUSPlanul Big Pharma: vaccinul pan-coronavirus, obligatoriu și administrat anual!

Planul Big Pharma: vaccinul pan-coronavirus, obligatoriu și administrat anual!

Uitați de rapel și „boostere”, pregătiți-vă pentru vaccinul universal pan-coronavirus! Va fi obligatoriu și administrat anual, după cum insistă specialiștii în sănătate publică, cei mai mulți, pe statul de plată al industriei farmaceutice. Cine s-a gândit după două doze de vaccinare va fi lăsat în pace, s-a înșelat. Cine a crezut că „boosterul” e ultima injecție și gata, s-a înșelat.

De mai bine de doi ani Big Pharma încearcă să convingă autoritățile care ne guvernează că oamenii nu mai pot fi în siguranță fără injecția-minune și iată că au reușit. Acum a venit timpul pentru lansarea vaccinului universal pan-coronavirus, obligatoriu și administrat anual. Asta, pentru cine dorește să-și mențină activat pașaportul de imunitate.

Dr. Fauci, tot el și în spatele vaccinului pan-coronavirus

Rămas pe cai mari la Casa Albă (șeful consilierilor medicali ai președintelui Joe Biden), Anthony Fauci ignoră toate dezvălurile referitoare la activitatea sa și își vede mai departe de misiunea încredințată.

Fără să răspundă la niciuna dintre acuzațiile ce i-au fost aduse în ultimele zile, dr. Fauci a transmis Congresului SUA că lucrează la dezvoltarea unui vaccin pan-coronavirus, menit să combată atât Covid-19, cât și alți viruși similari, „care ar putea apărea în următorii ani”. Omenirea nici n-a apucat să digere SARS-CoV-2, că „trompeta” Big Pharma vorbește deja despre alți viruși care pot apărea în viitor.

Pe termen scurt, un vaccin care abordează eficient toate formele de coronavirus reprezintă un câștig. Dar Fauci merge mai departe de atât și spune că, „pe termen mai lung, dezvoltarea unui vaccin universal împotriva coronavirusului ar putea ajuta la prevenirea următoarei pandemii din lume”. Așadar, să ne pregătim căci specialiștii, iată, anticipează deja următoarea pandemie!

„Importanța dezvoltării unui vaccin pan-coronavirus, și anume unul care ar fi eficient împotriva tuturor coronavirusurilor, devine și mai evidentă”, a insistat Fauci într-o audiere în fața Comitetului pentru Sănătate, educație, muncă și pensii.

Deja se fac teste, Pentagonul este implicat

Deocamdată, nu există un calendar stabilit pentru ca acest tip de vaccin să devină disponibil pe piață, dar deja sunt în curs de desfășurare mai multe teste, cu unele rezultate promițătoare, notează presa din State.

În aprilie 2021, cercetătorii de la Universitatea Duke au anunțat că lucrează la un vaccin pan-coronavirus. Mai mult, se pare că serul lor a fost „100% eficient în testele non-umane, inclusiv testarea pe primate”. Remarcau cercetătorii că succesul la primate este un rezultat foarte relevant pentru oameni. Cinci luni mai târziu, în toamna lui 2021, Duke și alte două instituții academice (Universitatea din Wisconsin și Spitalul Brigham din Boston (aparține de Harvard University) au primit aproximativ 36 de milioane de dolari drept finanțare pentru continuarea muncii asupra vaccinurilor pan-coronavirus.

Nu mai târziu de acum o lună, Institutul de Cercetare al Armatei „Walter Reed”, aflat sub tutela Pentagonului, a anunțat dezvoltarea unui vaccin care, în studiile preclinice, „nu numai că provoacă un răspuns imun puternic, dar poate oferi și o protecție largă împotriva variantei SARS-CoV-2, precum și a altor coronavirusuri”. Vaccinul Walter Reed, denumit SpFN, a trecut de prima fază a studiilor umane (în decembrie 2021) și, potrivit Defense One, va intra în alte două faze de testare înainte să ajungă pe piață.

Tehnologia este veche, cobaii sunt noi

Potrivit lui Anthony Fauci, tehnologia din spatele vaccinurilor pan-coronavirus dezvoltate nu este deloc nouă. Însă, ea se bazează mai degrabă pe „investiții în cercetare clinică făcute cu zeci de ani înainte de apariția pandemiei Covid-19”.

De fapt, aceeași observație se aplică și tehnologiei vaccinului ARNm, folosită de Pfizer și Moderna. Primele vaccinuri cu ARNm au fost testate pe șoareci în anii ’90, dar atunci s-a considerat că sunt pur și simplu prea scumpe și dificil de evaluat riscurile asupra oamenilor pentru a începe producția.

„Același lucru se întâmplă și acum, cu vaccinurile universale împotriva coronavirusului”, spune Fauci.

Altfel, dr. Fauci a explicat de ce trebuie continuată strategia de vaccinare actuală: „Date au indicat că anticorpii induși de vaccin pierd o cantitate considerabilă de potență în neutralizarea variantei omicron. Or, un booster de vaccin ARNm reconstituie semnificativ și îmbunătățește capacitatea anticorpilor de a neutraliza varianta Omicron. Asta ne sugerază cu tărie că, pe viitor, vaccinurile booster cu ARNm vor juca un rol major în protejarea populației”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.775 afisari

7 COMENTARII

  1. orice prostie dispare de la sine asa cum a disparut si aia cu statul in genunchi blm la inceputul meciului . eu sper ca pina atunci astia cu vaxx sa primeasca amenzi si despagubiri de sute de miliarde pentru cei morti si cu reactii grave cu fauci cu tot . si multi la puscarie .

  2. Incetati a le mai zice ” autoritati „. Dati apā la moarā unor criminali. Āstia nu trebuie sā aibā autoritate asupra oamenilor ci trebuie sā fie slugile poporului / popoarelor care îi hranesc, de la care ei sug si se îmbuibā, pe naiba stie câte generatii, degeneratii si cāpusele dracului. Poporul trebuie sā aibā autoritate asupra astora, nu invers.

    • Hai plimba ursul Impaler. Ti-ai dat seama ca ai fost pacalit de sari in barca celor care-s contra inteparii? Erai asa mandru acum 2 luni.

  3. Sa implementeze neferucitul asta la el in america daca nu sunt in stare sa il declare criminal la cati morti a produs vaxxul lui si omul declarat al nom adica al bogatilor care au doborat clasa de mijloc tot pt lacomia lor!!!

  4. Dacă au observat că prostia waxxxeeerrrilor nu are limite, de ce nu ar încerca și cu alte experimente, nu? A mers cu doze, hai și cu hapuri.

  5. AUTORITATI INSEAMNA CUMVA SATRAPII SI CRIMINALII IN FRUNTE CU RAED ARAFAT?
    UNIUNEA EUROPEANA ESTE PE MOARTE. NATO ESTE PE PUNCTUL DE A-I FI STRIVITE BOASELE ALEA USCATE, IAR SUA E SPALATA PE CREIER CU SODA CAUSTICA..E NEVOIE DE UN SOC MONDIAL…BIDEU MERITA UN CAP IN GURA PENTRU CA SI HENRY KISSINGER…DIN 1945 DISTRUG ORICE TARA JEFUIND SI UCIGAND MAI ALES CRESTINI…AMERICA CREDE IN DUMNEZEU?! SATANA ESTE TATAL AMERICII CONDUSE DE PISATI LA CUR

  6. Ce “autoritati” bai imbecililor? Criminalii sunt “autoritatile”?? Da-ti-le boicot, criminalilor pe toate liniile!! Arahat a facut genocid in romania!!!!! Un pedofil declarat care in loc sa fie la puscarie pentru ca abuzeaza minori, ingenuncheaza un stat dand din buzele alea moi si mulabile pe madular!!! Mai imbecili cine se uita in gura acestui homosexual!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger