AcasăCORONAVIRUSPersoanele nevaccinate ar putea sta mai mult în carantină? Ce s-a aflat...

Persoanele nevaccinate ar putea sta mai mult în carantină? Ce s-a aflat de la șeful DSU – VIDEO

Secretarul de stat a anunțat, miercuri, la finalul ședinței de Guvern, mai multe aspecte ce țin de măsurile pregătire de autorități pentru prevenirea și controlul infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2.

Așa s-a aflat că se pregătește o modificare în privința perioadei de carantină și izolare. Și nu doar acest aspect a reieșit din spusele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Arafat: Este posibil să fie diferențiat pentru persoanele care nu sunt vaccinate sau trecute prin boală

„Urmează să se facă o modificare la hotărârea CNSU pe perioada de carantinare și pe perioada de izolare. (…) Înțelegerea pe care o avem la acest moment și urmează astăzi sau mâine dimineață cel târziu să emitem hotărârea CNSU, după cum decide premierul.

Aici vorbim de reducerea perioadei de carantinare și de izolare. Și este posibil să fie diferențiat pentru persoanele care nu sunt vaccinate sau trecute prin boală și persoanele care sunt vaccinate și trecute prin boală. Ideea este să mergem spre o reducere a perioadei de carantinare și de izolare. Zilele exacte o să le vedeți când o să anunțăm hotărârea CNSU”, a declarat Raed Arafat, miercuri după-amiază, după ședința de Guvern.

La finalul anului trecut, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunța, în fața presei, ce se pregătește în privința duratei carantinei și a izolării în România

„O informaţie care cu siguranţă o să vă intereseze, vom rezolva în aceste zile durata izolării şi a carantinei va fi şi în România doar de 10 zile, la fel cum este în marea majoritatea a ţărilor din Uniunea Europeană”, a anunțat ministrul Alexandru Rafila, miercuri, 29 decembrie, într-o conferinţă de presă.

author avatar
Andrei Coman
359 afisari

6 COMENTARII

  1. Bai harabule de balestinian imputit, deja e tarziu sa mai sperii pe cineva in Walachistan, toti stau cu nervii intinsi la maximum, acum e momentul sa detonezi si tu acel butoi plin cu pulbere cume micuta colonie esuata bananiera, in istorie o sa ramana ca tu ai pornit razboiul civil de la voi, acolo in salbaticia aceea de colonie !! Ha ha ha 🙂 Nu te lasa, bai Arahatule, ca oricum nimeni nu mai asculta de voi, toti stiu ca voi faceti genocid de 2 ani, nu mai impresionezi pe nimeni !! Ha ha ha 🙂 Mare e puterea lui Dumnezeu, caci toti vrajmasii lui vor ajunge in Iad !! Nu iti fie frica, turma mica, caci eu am biruit Moartea !!

  2. Domnilor jurnalisti, bine ar fi sa-l ignorati total pe Arafat. Se pare ca el se simte bine si cand este apreciat si cand este criticat.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri