AcasăCORONAVIRUSPericolul tratatului cu OMS. Se pregătește vaccinarea obligatorie mondială

Pericolul tratatului cu OMS. Se pregătește vaccinarea obligatorie mondială

Tratatul cu OMS, vaccinare obligatorie și extinderea experimentului Shanghai

Semnarea tratatului internațional privind prevenirea pandemiilor și pregătirea pentru acestea, prevăzută pentru 2024, prin care suveranitatea statelor în politicile de sănătate este cedată OMS, reprezintă un pericol uriaș, atrag atenția medicii români. Dacă acest tratat se va ratifica, va putea fi impusă vaccinarea obligatorie la nivel mondial, lucru pe care au încercat să-l facă anul trecut oficialii Comisiei Europene la nivelul UE.

Medicii români atrag atenția asupra pericolului imens reprezentat de punerea în aplicare a planului Organizației Mondiale a Sănătății de a solicita aderarea la tratatul internațional, care ar conduce la impunerea unor politici de sănătate din afară, de către alte structuri care nu sunt guvernele statelor.

”Eu sper că România nu va semna un astfel de tratat. Dacă politicile de sănătate vor fi impuse din afară va fi jale. Din punctul ăsta de vedere, nu cred că mai avem scăpare. Un guvern poate fi influențat de presiuni, de proteste, de apropierea unor alegeri. Dacă decizia este transnațională s-a terminat, nu mai putem face absolut nimic. Dacă se va decide că vaccinarea este obligatorie, așa va fi. Ei asta urmăresc, să eludeze decizia guvernelor locale, ceea ce este un pericol public. Cel mai grav lucru care se poate întâmpla este cedarea suveranității unui organism internațional. După părerea mea, în niciun fel nu poate fi acceptat un astfel de tratat, indiferent de ce argumente medicale se aduc. Nu se poate ca politicile publice să fie făcute de altcineva, inclusiv politicile  de sănătate. Dacă acest tratat va fi ratificat vom fi într-un mare pericol, asta trebuie să înțeleagă guvernanții”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești. Aceasta avertizează că semnarea unui astfel de tratat va însemna că cei aflați la conducerea țării nu vor mai putea lua decizii, în schimb, orice s-ar întâmpla, li se va imputa lor, iar Organizația Mondială a Sănătății va fi exonerată de orice răspundere.

Vor plăti pentru greșelile altora

Medicii dau exemplul vaccinurilor Covid, care au fost achiziționate de către Ursula von der Leyen, și răspund acum cei care s-au aflat în fruntea guvernelor și au acceptat aceste contracte.

”Guvernanții asta trebuie să înțeleagă, că vor plăti pentru greșelile altora. Dacă se semnează acest tratat, orice măsură, oricât ar fi de absurdă, este posibilă, pentru că cel care decide este în afara responsabilizării, orice s-ar întâmpla. Singurul lucru care îi ține în frâu pe decidenți este faptul că plătesc pentru ceea ce fac, ori acest tratat, odată semnat, înseamnă că nu va mai plăti nimeni pentru ceea ce face”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară. Îngrijorător este faptul că există un consens la nivelul Uniunii Europene pentru adoptarea tratatului internațional, astfel ca acesta să fie deja semnat în 2024.

”Urmează să fie constituit un organism interguvernamental de negociere, care va organiza prima sa reuniune până la 1 martie 2022 (pentru a conveni asupra modalităților de lucru și a calendarului), iar cea de a doua reuniune până la 1 august 2022 (pentru a discuta progresele înregistrate cu privire la un proiect de lucru). Acesta va prezenta apoi un raport privind progresele înregistrate în cadrul celei de a 76-a Adunări Mondiale a Sănătății, care va avea loc în 2023, cu scopul de a adopta instrumentul până în 2024”, a transmis Consiliul European.

Ursula a vrut, dar nu a putut

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, a vorbit despre necesitatea vaccinării obligatorii împotriva Covid. ”Cred că este de înţeles şi adecvat să avem o dezbatere şi să ne gândim eventual la vaccinarea obligatorie în UE”, a afirmat Ursula von der Leyen. Guvernele din UE nu și-au asumat un astfel de risc, temându-se că vor provoca proteste masive ale populației.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
3.633 afisari

14 COMENTARII

    • Ieri CE a aprobat prelungirea pass covid inca un an. Ce conteaza ca au fost zeci de mii de petitionari?

    • Poa să se pregătească. Dacă trebuie să mor luptându-mă să nu fiu vaccinat, voi muri luptând. Dar nimeni nu se va apropia de mine cu seringa plină cu vaccin și să rămână în viață.

      • De ce să mori? Îi omori pe cei care vor să te injecteze. După aceia îi omori pe cei care vor veni să te ridice. Cîți poți dintre ei, normal.
        Eu voi face la fel.
        ȘI SĂ MAI VĂD CINE VA MAI VENI SĂ INJECTEZE LUMEA DUPĂ CE VOR MURI CÎȚIVA ÎN CÎTEVA ORAȘE!!!

        • „Dacă varsă cineva sângele omului, și sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui.” Geneza, 9.6.

    • Din pacate este adevarat! Se stie de mult despre acest Plan. Pe site-ul Cotidianul era cineva care prevestea vaccinarea obligatorie inainte de Plandemie, parca prin 2018.

  1. cercel si altii au spus din 20 ca va dura pina in 23 magaria cu covid . dovada mai buna ca nu are legatura cu sanatatea ci cu politica , ce sa fie ?

  2. Organizatia criminala mondiala isi permite pt ca prostia celor care accepta si lasitatea de a recunoaste ca mizeria lor e daunatoare ca pana si fauci tatucul lor a recunoscut ca imunitatea naturala e temelia nu rahatul lor!!!

  3. Bai, vi s-a spus de la inceput, mai ales l toti cobaii de pampasi vaxxinati multilateral in cap ca acolose va ajunge !! Bai, acum ca astia chiar sunt masochisti, si le place sa fie cobai cu 2 picioare e OK, dar numai pentru ei !! asa ca aia e, scap numai cine poate, bai anonim, ce stii tu cum e cu geo-politica din sec. 21, care va fi vaxxinist sau nu va fi deloc !! Ha ha ha 🙂

  4. @ Dacă, epidemiile , pandemiile și vaccinarea arată că instituțiile și organizațiile dăunătorilor, paraziților din rasa albilor, politicile de globalizare duse de aceștia , nu sunt funcționale, ?

  5. Omul este apogeul evolutiei vietii pe pamant, evolutie care numai pe pamant s-a desfasurat in sute de milioane de ani. Si se pare ca de la om mai departe nu se poate. Omul este ce a dorit Creatorul lui sa fie. Omul se deosebeste de orice fiinta prin faptul ca detine constiinta de sine. Pericolul vaccinarii este modificarea genetica a speciei umane nu spre evolutia generala a acesteia ci spre regresul ei si readucerea omului la stadiu de animal. Incet incet, se poate realiza robotizarea omului, adica scaderea gradului de constiinta a acestuia si indepartarea lui de Creator si de menirea pe care Creatorul i-a harazita-o.
    Si poate ca aceasta se doreste si OMS este unealta.
    Si cine sunt cei care doresc aceasta. Sunt cei care detin finantele lumii, sunt cei cativa care se doresc ca in viitor urmasii lor sa fie supraoameni intr-o lume animalizata, robotizarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger