AcasăCORONAVIRUSPentru a fi cât mai convingător, Raed Arafat se declară gata să...

Pentru a fi cât mai convingător, Raed Arafat se declară gata să se vaccineze în direct

Pentru a fi cât mai convingător, Raed Arafat se declară gata să se vaccineze în direct

După ce recent se aflase că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență se va vaccina antiCovid, Raed Arafat susținând că ”nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toată Europa”, mai nou secretarul de stat s-a arătat dispus să facă un astfel de pas în fața camerelor.

Nu de alta, dar ar vrea să fie cât mai convingător cu putință, date fiind comentariile apărute în spațiul public, cu privire la vaccinare. ”Oamenii sunt supuși unui bombardament de informații care, multe din ele, nu sunt nici validate, nici nu au nici baza științifică, chiar dacă uneori le spun chiar unii medici. Asta este realitatea. La acest moment, cred că, prin puterea exemplului, la un anumit moment, vom putea arăta populației că oameni cum suntem noi care spunem că trebuie o să ne vaccinăm și noi la momentul respectiv”, a fost auzit spunând Arafat, la Observatorul Antenei 1.

Întrebat dacă acest lucru presupune că ar putea să facă acest lucru în fața camerelor de luat vederi sau în direct pe internet, cât să vadă oamenii, secretarul de stat în Ministerul de Interne a părut deschis unei astfel de idei. ”Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Și nu numai eu și alte persoane care pot face acest lucru și să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auzim 1000 de forme de discuții din partea celor care încearcă să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de mare de oameni”, a susținut Raed Arafat.

Iohannis: Vaccinarea se va face etapizat

Klaus Iohannis anunțase, luni, după ce la Cotroceni avuseseră loc discuții pe tema campaniei de vaccinare antiCovid, că ”la momentul în care vaccinurile vor ieși din producție, va trebui să ne asigurăm că suntem pregătiți să le putem distribui tuturor, în mod echitabil”.

”Conform strategiei, din grupurile prioritare pentru vaccinare împotriva SARS-CoV-2 fac parte: personalul din domeniul sănătății, tot personalul din domeniul sănătății, ca și cel din centre rezidențiale și medico-sociale, populația cu risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției și personalul din domenii-cheie, esențiale bunei funcționări a societății. Vaccinarea se va face etapizat, iar definirea etapelor de vaccinare și inițierea acestora vor fi stabilite în funcție de aprobarea, producția și alocarea unuia sau mai multor vaccinuri către fiecare țară, folosindu-se o procedură specifică în funcție de vaccin”, declara Klaus Iohannis.

221 afisari

5 COMENTARII

  1. Dacă omul nu vrea sa se vaccineze, ce treaba aveți voi idioților? Vă încurcă vouă planurile? Parcă acum câțiva ani nu erați asa obsedați de sănătatea oamenilor sau ca în spitale se murea oricum. Nu interesa pe nimeni. Acum că ați primit ordin de la scârbele sataniste care conduc OMS faceți pe binefăcătorii. Chiar nu va e greață de voi? Normal ca nu, atâta timp cât stați în poziția de slugă. Va credeți nemuritori. Vai de voi cui slujiți.

    • Absolut corect. Nu mai pot ei de sănătatea mea. Nu le-ar mai muri mulți înainte, de scursuri împuțite! Vor plăti, nici o grijă.

  2. cu ce vrea el sau cu ce e pt toti?????????ba si fa le pe toate alora care nu vor sa stai bine pana la calendele grecesti!!!!!!!

  3. Eu aș fi de acord să mă vaccinez-doar că fiola cu vaccinul care ar trebui să-mi fie inoculat, aș lua-o și i-aș da-o lui Arahat, Rafila sau Organ.Pariu că ar ,,da-o la întors”.Nu s-ar vaccina cu fiola mea 100%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger