AcasăCORONAVIRUSPașaportul de vaccinare provoacă tensiune în Guvern. Cîțu: „Să avansăm cu campania...

Pașaportul de vaccinare provoacă tensiune în Guvern. Cîțu: „Să avansăm cu campania de vaccinare și discutăm apoi” (VIDEO)

Florin CituPașaportul de vaccinare provoacă tensiune în Guvern. Cîțu: „Să avansăm cu campania de vaccinare și discutăm apoi” (VIDEO) / foto: Mediafax

Se discută tot mai mult despre pașaportul de vaccinare la nivelul Uniunii Europene, care ar putea ușura călătoriile, deoarece turiștii nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină.

În timp ce liderii europeni dezbat această variantă la Bruxelles, premierul Florin Cîțu o respinge. Oficialul crede că discuţia despre un paşaport de vaccinare este prematură, campania de vaccinare la nivel european fiind la început.

„Opinia Guvernului, așa cum am mai spus-o, este că nu avem această discuție în acest moment. Este prematur când ai doar un început de campanie de vaccinare nu poți vorbi de un pașaport de vaccinare. Dacă vom avea toată populația vaccinată, atunci, da, bineînțeles.” a declarat, vineri, Florin Cîţu, întrebat despre introducerea unui paşaport de vaccinare.

Premierul a precizat că „nu există niciun astfel de mandate la nivel de Guvern”.

„Nu e niciun mandat să discutăm bilateral cu Grecia pentru un pașaport de vaccinare. Guvernul nu a dat un astfel de mandat niciunui ministru. Nu putem discuta în acest moment despre așa ceva când avem doar o mică parte din populație (vaccinată – n.r.), chiar dacă suntem prin țările avansate din UE care au o campanie de vaccinare de succes. Să avansăm cu campania de vaccinare și discutăm apoi”, a precizat șeful Executivului.

Bulă turistică între Grecia și Israel

Declarația premierului vine după ce ministrul Economiei Claudiu Năsui a anunțat că lucrează deja la acorduri bilaterale cu mai multe țări, pentru ca cetățenii vaccinați să poată călători fără anumite restricții, printre acestea numărându-se Grecia și Israel.

Grecia, Spania sau Portugalia fac presiuni pentru adoptarea rapidă a unui certificat sau pașaport de vaccinare. Un prim pas a fost făcut deja luna aceasta între guvernele Greciei şi Israelului care au semnat un acord pentru a relaxa restricţiile de călătorie pentru cei care au dovada că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

author avatar
Andreea Vlad
428 afisari

19 COMENTARII

  1. @ Cum aţi comenta şi despre faptul că nu au fost prezentaţi vaccinându-se deţinătorii trusturilor de presă şi cei mai reprezentativi formatori de opinie de la trusturile de presă despre care s-a afirmat că ar fi primit bani de la guvern pentru a promova campania de vaccinare, ?
    & Articolul propune o discuţie despre drepturi şi discriminări între vaccinaţi şi nevaccinaţi, ?

  2. Lu mancrutu de Citu, n-ai ce sa-i ceri, e sarac cu duhul, un pion nevinovat, Dorel din Las Fierbinti seama tare mult cu el

  3. Parca cloaca ue prin sefa ei ursula, zicea ca vaccinarea nu este obligatorie, dar iti trebuie pasaport? Cum vine asta? Cred ca a vrut sa spuna ca este voluntar obligatorie. …..De ce o fi parasit Marea Britanie penibila uniune, cloaca pe numele ei de scena???

  4. Cum face unii ca ca , cum pune Guvernul Catzu Matzu botu

  5. nu e mai tare stirea ca ne baga in schengen decat pasaportul covid care te opreste pe granita??????????? o sa moara turistic toti doritorii de pasapoarte pt babuini!!!!!!!!

  6. @ Dacă vaccinrea în mandatul guvernului Câţu ar putea fi considerată „vaccinare politică” , ?

  7. Cum sa-l compari pe Citu cu Teodorovici ? Comisarul ,ro , azi , 27 februarie 2021 , ora 09:39 : ” TEODOROVICI , CARE A FOST PARTEA TA ? / CUM AJUNG BANII DE LA UE IN BUZUNARELE BARONILOR PSD / AZI , MILIARDUL DE EURO PENTRU DELTA DUNARII ”. Presedintele Consiliului Judetean Tulcea , Horia Teodorescu , A GESTIONAT DE FACTO miliardul de euro dupa UN INSTRUMENT CONCEPUT de Eugen Teodorovici . In Delta Dunarii nu au ajuns nici 15 % din proiecte .

  8. Cititi articolul integral in G 4 Media .ro , azi , 27 februarie 2021 , articol de Cristian Andrei Leonte : ” INVESTIGATIE / UNDE A AJUNS MILIARDUL DE EURO DE LA UE PENTRU DELTA DUNARII . OAMENII CARE CONTROLEAZA BANII ” . EPPO , OLAF si Codruta Kovesi vor face lumina in acest caz de fraudare a Fondurilor Europene , tremura ” chiparosul discoteca ” Teodorovici …

  9. & Observaţi şi faptul că vaccinarea nu se face la încheietura dintre braţ şi palmă, nici la cot , ci tocmai la umăr, ?

  10. & Observati ca 5 x 5 fac 25 ? Am sa cer sa ma vaccineze in nas , de cand am cazut in hazna nu mai am miros , s-ar putea sa-mi revina ?

  11. Cand zici una si faci alta, esti un gainar, doar promisiuni si campanie vesnica, stie careva cum sa-i opresca pe mancrutii astia

  12. @ 2021-02-27 21:22 21:22:04
    Aţi remarcat că erau vremuri când lideri politici dintre cei actuali vorbeau cu oponenţii lor despre trasul pe nas şi băgatul în venă, unii dintre specialişti afirmând că vaccinarea nu opreşte inhalarea viruşilor la nivelul mucoaselor din căile respiratorii şi răspândirea lor ulterioară, ?

    • Ati remarcat ca am ciordit din farmacia ospiciului substante halocinogene si le inhalez la nivelul mucoaselor din caile respiratorii ?

  13. Fac promisiuni mincinoase in campania vesnica LGTB , le-am promis tuturor boschetarilor din gara Tiraspol rujuri , vaselina de tanc , balonase Durex , vibratoare , anticonceptionale , stegulete curcubeu si eu am fituit banii pe samagon si pacanele . Trebuie sa mai labuiesc niste geamantane , la noapte dau iama in orataniile impegatului si incerc sa recuperez suma lipsa din cotizatii , nu-i mai opreste nimeni pe mancrutii astia sa-mi tabaceasca spinarea si sa-mi altoiasca niste zburlite in falci , sunt intr-o situatie disperata si trebuie sa ies la produs

  14. @ Le-aţi zice şi „maradonişti” celor mai mulţi dintre guvernanţii de după 1989, şi despre mai puţină valută şi mai multe tăieturi din ziare şi despre Mardona, care a reuşit să înscrie şi cu mâna, ?

    • @ Ma pot numi ”maradonist ” daca apelez la sora lui stanga fara sa prapadesc valuta , admirand taieturile din ziare cu postere sexy cu care mi-am impodobit veceul din fundul curtii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger