AcasăCORONAVIRUSPașaportul de vaccinare, o armă în mâinile guvernanților

Pașaportul de vaccinare, o armă în mâinile guvernanților

Blocajele impuse în aproape toate țările de pe glob și pașapoartele Covid sunt problema majoră a începutului de an. Milioane de oameni protestează împotriva lor în întreaga lume, de la Amsterdam la Melbourne, din New York la Viena.

De fapt, ceea ce s-a răspândit în mediul online sub numele de „Mișcarea Libertății Medicale” este, fără îndoială, cea mai mare și mai diversă formă de protest a societății civile cunoscută în istorie. De ce? Pentru că oamenii au început să înțeleagă despre ce este vorba și văd în vaccinarea obligatorie a populației (constrângere prin impunerea pașapoartelor de vaccinare) cea mai josnică, neconstituțională, imorală, neștiințifică și discriminatorie politică (penală) aplicată vreodată asupra oamenilor.

Tot ceea ce impun azi autoritățile reprezintă o încălcare a drepturilor omului, o suprimare a libertății individului.

Mass-media, arma guvernului din umbră

Astfel de politici antisociale provin de la un guvern din umbră, aflat în spatele tuturor evenimentelor care au marcat lumea în ultimii ani. La cererea industriei farmaceutice (Big Pharma), autoritățile naționale supuse primesc ordinele așa cum vin și impun măsurile cerute de la cel mai înalt nivel.

Nimic din ceea ce se întâmplă azi nu ar fi fost posibil fără ajutorul mass-media mainstream. Iar un rol la fel de important îl are și social media, ambele brațe „armate” lucrând pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Marea Resetare este în derulare, se lucrează în ritm alert la implementarea agendei.

Împreună, mass-media mainstream și social media cenzurează toți medicii, oamenii de știință și jurnaliștii de investigație care au o viziune opusă sau care îndrăznesc să pună la îndoială mesajele livrate de „apostolii” Big Pharma.

Societatea civilă, în corzi

Azi, mii de angajați sunt forțați să-și părăsească locul de muncă, chiar și cei cu excepții medicale muncesc sub teroare, de teamă că vor fi concediați când apare pașaportul Covid. Studenților li se refuză intrarea în instituțiile de învățământ, li se refuză tratamentul medical necesar, li se încalcă intimitatea medicală, drepturile protejate constituțional la mișcare și adunare (inclusiv dreptul de a călători) sunt amenințate, decimate. Este tabloul unui 2022 care abia a debutat, un început de an pictat în nuanțe de gri.

Pe fondul a ceea ce se întâmplă, din ce în ce mai mulți profesioniști din domeniul medical, magistrați și chiar lideri politici au început să facă opoziție politicii actuale, de instaurare a tiraniei; se protestează împotriva blocajelor, a mandatelor de vaccinare, a pașapoartelor Covid și, desigur, a cenzurii masive cerute de autorități. Ostilitatea față de injecțiile celor din Big Pharma crește chiar și în Congresul SUA, unde majoritatea senatorilor, inclusiv unii democrați, a votat 52 la 48 împotriva legii vaccinării obligatorii a lucrătorilor din companiile cu peste 100 de angajați.

Oamenii încep să realizeze că aceste măsuri nu au nimic de-a face cu sănătatea și totul are legătură mai degrabă cu o preluare a puterii la niveluri nemaivăzute până acum în istorie. Consimțământul informat în toate deciziile personale de sănătate și medicale este un drept inalienabil al omului.

Bunăstarea societății a intrat pe o linie descendentă începând cu primele luni ale anului 2020. De când toată planeta a fost băgată în lockdown „pentru a reduce curba spitalizărilor”, majoritatea guvernelor s-au transformat în tiranii demente. Însă și mai grav este că, de câteva luni, agresiunea lor a început să fie exprimată printr-un sprijin fățiș acordat politicii Big Pharma.

Angajații sunt constrânși să se vaccineze dacă vor să-și păstreze locurile de muncă, studenții (și nu numai ei) se confruntă cu chilipiruri faustiene dacă doresc să obțină acces la învățământul superior. Această ștergere a drepturilor și libertăților civile urmărește să facă loc unei guvernări arbitrare de către corporațiile/ cartelurile secrete conduse de bancherii internaționali împreună cu protecționiștii lor multimiliardari.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.390 afisari

13 COMENTARII

  1. Daca faceti legatura cu lipsa totale a antiviralelor (nu, nu s-au comandat) aveti imaginea unor criminali. Vor ajunge in puscarie ptr GENOCID.

  2. Cine sa ii bage la puscarie judecatorii si procurorii cu zeci de mii le lei pensii si salarii ?Fii serios numai o explozie sociala generalizata mai poate matura aceste bestii .

    • absolut. javrele din magistratura stiu cu mare precizie ce se va intampla in urmatoarea perioada si merg pe branci ca scroafele in lanul de porumb. Salariile si pensiile speciale trebuie conservate calcand chiar si pe cadavre , nu doar pe Constitutie.

  3. poate citeste articolul si nebunul cu ochii scosi din orbite de la b1 , care i-a atacat pe Terhes si Sosoaca pe un subiect care nu avea legatura cu ei . un om mizerabil dat afara de peste tot si aciuat la un post tv pe masura lui .

    • …mai este unul la Latrina 3,cu ochii holbati si injectati, mort de oftica pe antivaccinisti .

  4. Gresit!
    Valabilitatea unui certificat verde va fi de 3 luni,maxim 4….deci cei care au inceput,trebuie sa mearga pe acest drum,o data la trei luni,o injectie…intrebarea este urmatoarea: avand in vedere ca au devenit dependenti de aceste seruri(altfel din cauza distrugerii imunitatii de ARNm),cat timp vor mai fi gratuite dozele de ser?

  5. Bai, in primul rand, felicitari masive tuturor cobailor fazani care s-au vaxxinat in cap incepand din 1 ianuarie !! Felicitari, voi sunteti cei mai tari fazani din colonia esuata de la Bukale !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia au ramas in uma cam cu 1 an, daca tot vroiau sa faca pe cobaii voluntari, adica sa fie carne de tun voluntara, o puteau face in vara sau toamna tecuta, asa insa cam toti rad de ei !! Bai, astia fazanii noi ai micutei colonii de la Bukalistan, aveti mult de tras ca sa ii ajungeti din urma pe ceilalti cobai vaxxinati in cap, adica pe sobolanii verzi cu 3 intepaturi in vene !! Ha ha ha 🙂 Bai, numai circ si panarama pot sa ofere tefelistii astia de idioti utili de drone corporatiste, cam astia sunt cei care se inteapa in cap in marile orase, o fac ca sa se dea cu pluta prin Occidentul ateu si decadent, nu pentru ca ar crede cu sinceritate in stiinta nazista a doktorilor Mengele din Walachistan !! Jos cu Maskarada Nazista !!

  6. Ce se intampla daca cineva iti anuleaza certificatul verde, pe diferite motive, acum daca nu-ti faci rapel ,pararapel ,booster sau parabooster e nul, nu mai poti intra in mall, dar daca se impune peste tot, la munca, la scoala, in mall, in transportul public, in institutii publice, in magazine, pe strada etc.
    Daca de maine autoritatile publice iti anuleaza certificatul ca esti cautat de politie, pare o idee buna, justificatta, n-o sa comenteze nimeni si apoi ptr marea siguranta nationala/internationala in care orice individ poate fi anulat digital cu un singur click.
    Imi vine in cap scena din Total Recall cu Tom Cruise.
    Hai sa facem un apel la prietenii nostri, hackerii si sa-i rugam sa hackuiasca niste certificate, eventual la niste personalitati publice poate asa se vor trezi si-si vor da seama de pericolul creat de acest certificat

  7. Certificatul/pașaportul covid este cumva și un mod de controla migrația indivizilor pe planetă? Este un mijloc de a depista mai ușor pe urmăriții penal internațional sau pe cei ai serviciilor secrete, care nu ar mai putea folosi mai multe pașapoarte, cu identități diferite?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger