AcasăCORONAVIRUSPărinţii, strânşi cu uşa! De ce ar putea fi obligaţi să-şi testeze...

Părinţii, strânşi cu uşa! De ce ar putea fi obligaţi să-şi testeze copiii pentru Covid-19 în toamnă!

oms covidulPărinţii, strânşi cu uşa! De ce ar putea fi obligaţi să-şi testeze copiii pentru Covid-19 în toamnă!

Abia a venit vacanţa de vară, dar specialiştii sunt cu gândul la ce se va întâmpla în toamnă, când reîncep şcolile. Tulpina Delta ameninţă, iar şefii de la OMS au transmis că elevii ar putea fi testaţi pentru Covid-19, înainte de a merge în bănci.

Teste PCR sau antigenice ar trebui să fie realizate în mediile şcolare pentru a se evita recurgerea încă o dată la învăţământul la distanţă în cazul unei noi creşteri a numărului de cazuri de COVID-19, a recomandat vineri OMS Europa.

Lunile de vară oferă guvernelor o ocazie de aur pentru a implementa un ansamblu de măsuri care vor contribui la scăderea ratelor de infectare şi la evitarea închiderii şcolilor”, a declarat directorul OMS Europa, Hans Kluge.

Închiderea şcolilor, efect negativ

Într-un comunicat comun publicat de OMS Europa, UNESCO şi UNICEF, Hans Kluge a declarat că închiderea şcolilor a avut un „efect nefast asupra educaţiei şi bunăstării sociale şi mintale a copiilor şi tinerilor noştri”.

OMS consideră de acum înainte că utilizarea acestor teste poate fi recomandată chiar şi în absenţa simptomelor în rândul elevilor, profesorilor şi personalului auxiliar.

Până la teste obligatorii, un pas

Filiala europeană a OMS a avertizat joi că numărul cazurilor noi de COVID-19 a început din nou să crească în Europa după 10 săptămâni consecutive de recul, pe fondul răspândirii variantei Delta a noului coronavirus, care este mai contagioasă.

Va exista un nou val pandemic în regiunea europeană, cu excepţia cazului în care vom rămâne disciplinaţi”, a declarat Hans Kluge, care a dezvăluit că OMS Europa prevede că varianta Delta, detectată iniţial în India, va deveni varianta dominantă la nivel mondial până în luna august.

author avatar
Andrei Ștefan
439 afisari

5 COMENTARII

  1. Bai prichindeilor mici, adica bai ratatilor mici, a-ti inteles cum s-a expprimat nenea nazistul Hans, adica Kulge ala: Daca veti fi disciplinati !! 🙂 Ha ha ha, adica daca nu vreti sa fiti dresati in continuare cum vor ei, globalistii drakului, o sa cam dati de drakul, cam asta vrea sa spuna omul, adica nenea nazistul german !! 🙂 Asa ca, ia alinierea la toamna in rand, unul sa nu maraie, si dati-va corpul intai, si apoi sufletul la schimb pentru o libertate cica furata de virusul chinezesc !! 🙂 Ha ha ha, asta da, propaganda neo-progresista si nazista continua, vedeti cum incearca sa ii bage in tot felul de capcane pe ratatii astia mici ? 🙂 Bai, viitorul e orixum, numai roz nu va fi, si nici kurkubeu !! 🙂 Bai, s-a cam terminat cu distractia, peste tot coruptia institutionala e completa, totul este un puroi gata sa se sparga, numai scanteia aceea mai lipseste care sa aprinda fitilul la butoiul de pulbere mondial !! 🙂 Bai Matule, fa-le tu onoarea la toti boschetarii mondiali ca baba Merkelina sau actorul ratat de Macaroni, si da tu foc la toata sandramaua, sa vina Razboiul cel Mare descris in Cartea Apocalipsei, bai trepadusule de Matu, bai bugetar de lux dus cu pluta pe Dambovita !! 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  2. @ Dacă au stabilit ăștia și pe ce deficiențe de imunitate s-a manifestat mai evident infecția cu sars-cov , ?
    Remarcați și că la o antibiogramă se verifică la ce sunt rezistente bacteriile și la ce sunt sensibile, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger