AcasăCORONAVIRUSPandemia se va întoarce! Bill Gates, avertisment terifiant: „Ceea ce este mai...

Pandemia se va întoarce! Bill Gates, avertisment terifiant: „Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”

bill gatesPandemia se va întoarce! Bill Gates, avertisment terifiant: „Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”

Pandemia de coronavirus este departe de a se termina, a avertizat Bill Gates, spunând că ar putea exista încă o variantă care este „şi mai transmisibilă şi chiar mai fatală”.

„Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”, a avertizat cofondatorul Microsoft pentru Financial Times. Deşi nu doreşte să fie „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este „cu mult peste 5%”.

„Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el, adăugând că „sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor”, transmite Daily Mail.

Nu este prima dată când face o asemenea predicție. În decembrie 2021, el și-a avertizat milioanele de urmăritori pe Twitter să se pregătească pentru cea mai gravă parte a pandemiei, după ce a avertizat anterior în 2015 că lumea nu era pregătită pentru următoarea pandemie.

Bill Gates spune că este nevoie de o echipă de supraveghere globală și permanentă

Bill Gates mai îndeamnă la crearea unei echipe de experţi internaţionali – de la epidemiologi la modelatori pe computer – pentru a identifica ameninţările şi pentru a îmbunătăţi coordonarea internaţională. El solicită o echipă globală de răspuns la epidemii, gestionată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi spune că investiţiile suplimentare sunt vitale.

„Mi se pare nebunesc că am putea să nu prevenim această tragedie şi să nu facem, în numele cetăţenilor lumii, aceste investiţii”, a spus el.

El și-a numit planul inițiativa globală de răspuns și mobilizare la epidemii și a spus că ar trebui gestionat de OMS – singurul organism despre care a afirmat că este capabil să construiască și să gestioneze echipa de experți „de top” la un cost de aproximativ 1 miliard de dolari pe an.

author avatar
Andreea Vlad
1.110 afisari

11 COMENTARII

  1. nu vrei sa ne lasi sa murim asa cum vrem , vrei cu tot dinadinsul sa ne salvezi…mutant libidinos !!!!

  2. E o marionetă. Spune ce i se comandă sau este amenințat cu moartea. Nu cred că este greu de susținut asta. Acuma că el vrea să slujească ocultei, asta este cealaltă parte a adevărului

  3. Nu citești tu Național, limbricule, dar gândul meu se-ndreaptă către tine, dragă Bill, cu speranța că veți muri, tu și familia ta, încet, dureros și scârbos, apoi veți putrezi, plini de viermi, uitați de toți, ca niște abjecți ce sunteți.
    Noi, o mare parte a românilor, vă dorim, vouă, familiei Gates și prietenilor voștri, ploi de scârnă și de sloboz, apoi o mie de ani de agonie, după care să vă duceți în străfundul iadului, unde să suferiți până la colapsul Universului.
    E prea intelectual ce-am scris?
    Atunci, să ne ciugulești bărzoiul la toți, psihopatule.
    Pa, Bill.

  4. s-a cam prins lumea despre ce este vorba , la a doua magarie o sa fiti alungati cu pietre bosorogi dementi .

  5. Greu de inteles de ce este citat Gates ! Este cumva de specialitate ?! Ca este parte din bigpharma o stim si noi, dar macar nu-l mai promovati.

  6. DE-AI STI TU BILL GATES CATE RUGACIUNI SE FAC SA EXPLODEZE CREIERII TAI SI SA AJUNGI LEGUMA CA SA IL CAUTI PE DUMNEZEU, DE CARE ITI BATI JOC. SA ITI IA TOT CE AI MAI SCUMP PE LUME..VIATA COPIILOR TAI! SA SIMTI CA ITI CRAPA INIMA DE OFTICA…FIU AL SATANEI ESTI! CE NE DORESTI TU NOUA SA FIE ASUPRA TA, A COPIILOR TAI, PE FAMILIA TA, PE TARA TA SI PE SUFLETUL TAU. SPER SA FII UN EXEMPLU DE PLESNEALA DE LA DUMNEZEU ASUPRA TA, SA PLANGA SI MAMA LU MAMA TA! UN NEBUN DROGANGIU STRICAT SI PERVERS CARE SE CREDE PROOROC….NU TI-AR MAI MURI MULTI INAINTEA FAMILIEI TALE…SA NU MORI DECAT IN CHINURI!

  7. vezi ca te cauta cateva miliarde de indieni sa iti multumeasca cu pietre in mecla pentru contributiile aduse omenirii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger