AcasăCORONAVIRUSPandemia moare. Europa, isterizată inutil în fața Covid-ului chinezesc

Pandemia moare. Europa, isterizată inutil în fața Covid-ului chinezesc

Reacție penibilă a autorităților europene. China, pusa la zid

Istericalele statelor UE în fața creșterii numărului de cazuri de Covid în China și insinuarea că acolo ar putea circula o altă variantă sunt mai mult decât penibile. Și mai jenant este anunțul Uniunii Europene prin care oferă vaccinuri gratuite Chinei, pentru a stopa creșterea numărului de infectări, în condițiile în care țara asiatică și-a vaccinat cu un produs propriu 91% din populație, iar eficacitatea vaccinurilor folosite în Europa în stoparea transmiterii virusului s-a dovedit a fi inexistentă.

După Japonia, iată că și statele din UE cer introducerea testării obligatorii pentru persoanele care vin din China, pe fondul creșterii numărului de cazuri în această țară. Datele oficiale din actualul sezon rece arată, constant, o scădere a numărului de infectări, dar, mai ales, a spitalizărilor și deceselor. În ce privește decesele la nivel mondial, acestea au ajuns la o medie de 1.000 pe zi la o populație de 8 miliarde, în condițiile în care guvernele sunt obligate să raporteze mort Covid orice persoană testată pozitiv, indiferent de cauza reală a decesului. Dar ce se întâmplă atât de dramatic în Chima, de a reușit să isterizeze întreaga Europă? Vârful absolut a fost atins în 2 decembrie, când s-au raportat 62.439 de infectări, la o populație de peste 1,4 miliarde de oameni. În 27 decembrie 2022, media la 7 zile ajunsese la circa 800 de cazuri Covid. În ce privește decesele, cele mai multe s-au raportat în ziua de 1 mai, când au fost 71 de morți Covid, iar în 25 decembrie, media de decese pe șapte zile a fost de unu. În 3 ani de pandemie, China a înregistrat 5.242 de decese, iar procentul de vaccinați cu schema completă este de 91%, cu mențiunea că vaccinul chinezesc a fost făcut din virus atenuat, nu cu tehnologia ARN mesager. Revenind la numărul de cazuri Covid din China, care, în decembrie 2022, pe fondul relaxării restricțiilor, a atins o medie de 30.000 pe zi, acesta este chiar mai mic decât în Franța, Japonia, Germania, Coreea de Sud sau Argentina.

Vor să scape de vaccinuri

Mimând o preocupare umanitară pentru ”nenorocirile” care se petrec în China, Uniunea Europeană s-a oferit să trimită vaccinuri Covid gratuite în această țară, contactându-i în acest sens pe oficialii chinezi. Evident că oferta a fost refuzată, dat fiind că eficacitatea inexistentă a vaccinurilor ARN mesager este, deja, arhicunoscută. Dacă numărul de cazuri din China îngrijorează autoritățile europene, atunci vaccinurile folosite în UE nu sunt de niciun folos, pentru că vaccinații nu numai că se infectează foarte repede, dar la fel de repede transmit și virusul. În privința spitalizărilor și deceselor, China nu are niciun fel de problemă, pentru că acestea sunt la niveluri infime. Cel mai probabil, UE vrea să scape de stocurile uriașe de vaccinuri, dat fiind că încercările disperate și repetate de a le dona în toate colțurile lumii nu au avut succes. Mai mult, nici europenii nu mai vor să se vaccineze, cu toată reclama deșănțată la noul vaccin adaptat variantei Omicron, care, evident, nici el nu oprește transmiterea, iar formele ușoare de boală le dă chiar varianta Omicron, fără a mai fi nevoie de tehnologia ARN mesager, care a provocat și provoacă victime pe bandă rulantă.

Varianta variantelor

Oficialitățile europene au mers până acolo încât și-au exprimat temerea că ar exista o nouă variantă în Covid-ul chinezesc, tocmai de aceea ar fi nevoie de testarea obligatorie a celor care vin din această țară. Bineînțeles că este o exagerare fără susținere, care are, în spate, nevoia de a justifica întârzierea declarării sfârșitului pandemiei. Mai ales că Uniunea Europeană a decis, fără niciun temei, prelungirea certificatelor de vaccinare până la sfârșitul lunii iunie a acestui an. La nivelul UE se cere acum, tot mai insistent, o decizie unitară de restricții pentru China. În paralel, Franţa, Spania şi Italia au anunţat deja măsuri independente pentru a pune în aplicare reguli mai stricte privind Covid-19 pentru pasagerii care sosesc din China. Guvernul Franţei cere teste negative şi îi îndeamnă pe cetăţenii francezi să evite călătoriile neesenţiale în China, reintroducându-se și cerinţa de a folosi măşti pe zborurile din China către Franţa. Spania a anunțat că va solicita tuturor pasagerilor care vin din China să aibă teste negative sau să facă dovada vaccinării, iar Italia cere deja teste negative pentru pasagerii companiilor aeriene care vin din China.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.155 afisari

23 COMENTARII

  1. Hauristo,lasa minciunile!! Vaccinurile americane au fost 100% eficace si au salvat sute de milioane de vieti!! Chiar daca covidul a imbolnavit si oameni vaccinati cu trei doze, au scapat de moarte,doar cei cu boli cronice grave au murit si vaccinati,un procent infim fata de sutele de mii ,chiar milioane si zeci de milioane de nevaccinati,spalati pe creier de propaganda mincinoasa a chinezilor si a rusilor ,care injectau apa chioara in oameni,dovedind astfel ca dictatorial nu dau doi bani pe viata omului de rand!!!

    • de unde stii tu si propaganda care te sustine ca cei care au facut 3 doze de vaccin , nu erau mai bine si mai sanatosi daca nu le faceau deloc ? du-te si termina-ti laba in baie , ca altceva nu cred ca stii !

    • Draga Lia, trec peste faptul ca esti userizda cu dildo si trotineta. Mai important e ca esti covidioata congenital. In calitate de medic, te sfatuiesc sa iei o poola adevarata in gura apoi sa-ti tragi pielea pe cap ca sa ai cea mai buna masca de cowid.

    • Marsi globalisto la stăpâni tai malefici și sataniști, luați și serurile experimentale cu voi cât oți da soros la postare

    • Țu ți,ai făcut busteru pe bune neomarxist,o sau tot la chiuveta ,ca stăpâni tai sataniști

    • ”După Japonia, iată că și statele din UE cer introducerea testării obligatorii pentru persoanele care vin din China”
      Cetatenii chinezi nu trebuie primiti in UE . Chiar si vaccinati si testati.

    • ,,au murit si vaccinati,un procent infim fata de sutele de mii ,chiar milioane si zeci de milioane de nevaccinati” – aici minti de ingheata apele, sau nu mai iese cashul ca esti conectata la afacerile bigfarma! Majoritatea celor care mor acum sunt de la vaccin iar in pandemie toti mortii erau raportati de la covid. Marsavia maxima era protocolul pe oxigen care omora oameni nevinovati

    • Propaganda criminala. Ati servit oamenilor un ser toxic si inutil, i-ati indemnat sa umble ca niste caini dezlegati pacaliti ca sunt protejati, ati interzis tratamente, ati distrus economia si vietile oamenilor.

  2. Plandemia moare,ca au bombardat rusii laboratoarele Ursulei din Ucraina…nu mai sunt fabrici de virusi momentan

  3. a reinceput propaganda la sienen ( stati in casa si va fi bine !!, spunea omul cu cap patrat ) pentru o noua mascarada cu pandemii si epidemii inventate in birourile naziste ale lui soros . au fost scoase medicamentele clasice pentru raceli de pe piata pentru a imbolnavi lumea si a avea motiv pentru alta mascarada .

  4. In tara datului cu parerea, care santem noi, actiunile ar trebui sa la faca altii, exact ca-n prostia ”vrem o tara ca afara”, da, dar sa ne-o faca altii si sa ne-o da noua, ca o facem noi praf in cel mai scurt timp probabil. Ma !!! Mamaliga nu explodeaza NICIODATA, va amagiti degeaba.

  5. ” Dar ce se întâmplă atât de dramatic în Chima, de a reușit să isterizeze întreaga Europă? ”
    Raspuns : Nimic, doar ca s-a emis ordinul lui Robinet si haita care-l conduce, de a se initia o campanie dementa impotriva China, simiilara cu cea impotriva Rusiei, in perspectiva inceperii rezolvarii problemei reintegrarii Formosei in patria mama.
    Asadar, s-a declansat pregatirea psihologica a interventiei americane impotriva Chinei, actiune care-i va aduce sfirsitul statului de peste Ocean !!!
    Doamne ajuta !

  6. Bai desteptilor, adica numai astia care nu se spala cu dero pe creieras de 3 ori pe zi, cumparati-va Parasinus Forte si tot ce aveti nevoie contra racelilor si a gripei sezoniere de iarna, nu de alta, dar vedeti ca criminalii astia de hotomani ordinari ai lui maciuca, zis si maciukanezul maidanez, a dat ordin ca sa dispara din farmacii aceste medicamente !! Alo, se aude acolo, in Fundatura Bargaului ? Ha ha ha 🙂 Revenim pe receptie, taranii de acolo nu au nevoie de ele, aia sunt rezistenti la orice fel de gripa, problema e numai la toti ratatii tefelisti ordinari si la toti kurkubeistii din toate orasele coloniei esuate semi-bananiere din Bukalistan, astia sunt mai slabi imunitar decat 10 somalezi care pot sa treaca prin codul de bare de la orice magazin 🙂 Scapa numai care poate, mai ales ca chinezoii aia komunisti ordinari au hotarat ca e mai bine sa exporte din nou toate noile variante ale armei biologice cu care i-au lovit din nou amerlocii, de data asta direct din cosmos, prin satelit, voi habar nu aveti ce jocuri mortale fac miliardarii lumii pe spatele po-pulimii globului, daca ar stii, de maine ar fi revolutie si macel in acelasi timp, non-stop !! Oricum, urmatoare statie pe stanga: WW3, care va fi si nuclear, iar apoi urmeaza Iarna Nucleara, care va face cu adevarat reducerea masiva a po-pulimii, si numai dupa aceea incepe lupta pentru supravietuire, 15th century style 🙂

  7. ,,au murit si vaccinati,un procent infim fata de sutele de mii ,chiar milioane si zeci de milioane de nevaccinati” – aici minti de ingheata apele, sau nu mai iese cashul ca esti conectata la afacerile bigfarma! Majoritatea celor care mor acum sunt de la vaccin iar in pandemie toti mortii erau raportati de la covid. Marsavia maxima era protocolul pe oxigen care omora oameni nevinovati sau faptul ca au scos antiviralele din farmacii pentru a ramane vaccinul unica optiune! Personal, am sesizat de la inceput toata mizeria covidista, iar dupa ce am fost diagnosticat cu delta desi nu am avut simptome, mi-am ascultat organismul si am evitat vaccinurile! Nu m-am panicat nici o secunda iar toate obligatiile si amenintarile autoritatilor doar m-au indarjit si enervat!

  8. Covidul s-a transformat in gripa , au intrat banii de propaganda iar televiziunile iarasi fac spume cu sfarsitul lumii . o sa apara iarasi imagini cu excavatoare in cimitire .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger