AcasăCORONAVIRUSPandemia i-a făcut milionari în euro. Iată cine a profitat de suferinţa...

Pandemia i-a făcut milionari în euro. Iată cine a profitat de suferinţa oamenilor!

Teste PCRPandemia i-a făcut milionari în euro. Iată cine a profitat de suferinţa oamenilor!

Chiar dacă sună cinic, cineva a avut de câştigat de pe urma pandemiei. Iar acestea sunt laboratoarele medicale private. Aşadar, unităţile acreditate pentru a testa prin metoda PCR infecţia cu noul coronavirus şi-au crescut semnificativ afacerile în 2020 faţă de anul anterior.

Unele laboratoare au trecut de la afaceri de câteva zeci de mii de lei, la milioane de lei. Câteva laboratoare medicale au trecut de la zero la câteva milioane de lei în 2020.

S-au făcut 8.5 milioane de teste PCR

Din februarie 2020 până în prezent s-au făcut 8,5 mil. de teste PCR. La un cost mediu de 300 lei, testarea PCR în România a costat 2,5 mld. lei până acum.

În plus, anul trecut testarea PCR a fost singura modalitate prin care s-a putut călători în anumite ţări, printre care Grecia, Austria, destinaţii preferate de români pentru turism.

După pandemie, vine „mama tuturor crizelor”

Economistul Nouriel Roubini, care a anticipat criza economică din 2008, avertizează că economia globală ar putea suferi o lovitură dublă brutală din cauza stagnării creșterii economice și a majorării prețurilor.

El spune că băncile centrale și guvernele „pregătesc scena pentru mama tuturor crizelor în următorii câțiva ani„.

România nu se încadrează în acest scenariu pesimist. Guvernele au împrumutat sume imense de bani pentru a-și finanța planurile de stimulare și sunt mult mai îndatorate acum decât acum 50 de ani.

Anul acesta, în România, revenirea economică o să fie susținută, probabil va fi de 5%, anul viitor va fi probabil o decelerare, dar o recesiune foarte prelungită nu e scenariul de bază, susţin specialiştii.

author avatar
Andrei Ștefan
345 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vine foametea care trebuie, plus ca tatukul globalist de Klauss Schwab a tinut pe 8 iulie un mic si frumos exercitiu numit Cyber Polygon, deci cam prin septembrie sau octombrie baietii o sa opreasca de tot Internetul, care aveti de luat ceva de pe Net, acum e momentul, inca cam 1 luna nu se baga tarfele Satanei pe fir, dar dupa aceea oice e posibil !! Vine razboiul, cobailor, sper ca sunteti pregatiti sa vedeti intai cum e Iadul pe Pamant, apoi si Iadul din Iad, ordinarilor vaxinati in cap, o sa faca stapanii vostrii globalsiti ce vor cu voi, o sa va puna sa faceti chiar si orgii sexuale in pietele publice, sclavi ai Diavolului, acum a-ti cam incrucat-o, tampitilor cu cap de creta !! 🙂 Dialogul in societate nu mi este cam de 20 de ani, acum se fac ultimele pregatiri inaintea macelului, o sa vedeti voi acum pe drakul, la propriu, o safaceti pe voi de frica, hamsterilor !! Covid Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger