AcasăCORONAVIRUSPandemia din România, tot mai greu de ţinut în frâu. Dr. Octavian...

Pandemia din România, tot mai greu de ţinut în frâu. Dr. Octavian Jurma a prezentat ultima soluţie pentru vindecarea oamenilor

jurmaPandemia din România, tot mai greu de ţinut în frâu. Dr. Octavian Jurma a prezentat ultima soluţie pentru vindecarea oamenilor

Epidemiologul Octavian Jurma a vorbit despre soluţiile pe care ar trebui să le adopte sistemul medical românesc, în ultimă instanţă, pentru a scăpa de pandemie.

Astfel, conform specialiştilor, în toamnă, cel mai probabil, nu vom scăpa de un al treilea rapel din cauza noilor tulpini de SARS-COV-2.

Un al treilea rapel este o certitudine. Nu cred că vom scăpa de el. Vom putea face acel rua oară. Se numește rapel heterolog.

Mai mult ca sigur va apărea un rapel pentru tulpina sud-africană, pentru cea braziliană. Încă suntem într-o fază accelerată a cazurilor, însă începem să ne apropiem de o zonă constantă în care s-ar putea să fie urmată de scădere.

În spitale, în schimb, vor mai fi vești proaste deoarece avem curba la ATI care vine la o săptămână, două după curba infectărilor și decesele care vin la o săptămână, două după curba internărilorapel cu oricare dintre vaccinuri, indiferent de vaccinul cu care ne-am vaccinat prima și a doua oară„, a spus epidemiologul.

Va urma şi valul 4?

Singurul lucru pe care îl știm cu certitudine este că dacă nu vom reuși să ne vaccinăm în proporție de 50%, până în toamnă va urma valul patru.

De asemenea, o altă problemă este că nu secvențiem, nu știm ce tulpini circulă. Avem doar peste un milion de oameni vaccinați cu ambele doze.

Avem capacitatea necesară de a accelera imunizarea, dar nu depășim pragul de 70.000 de persoane vaccinate pe zi. Valul 4 depinde și de acești factori.

De altfel, acest val 4 depinde și de tulpina braziliană și dea cea sud-africană, tulpini care pot reinfecta mai ușor persoanele care au trecut deja prin boală. Avem un segment de populație imună la tulpina britanică, dar nu și la celelalte”, a zis dr. Octavian Jurma pentru Gandul.

author avatar
Andrei Ștefan
697 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca va vaccinati voi jigodiilor cu un glont in cap, scapam de toate „valurile” si de asa zicul „vaccin” modificator genetic. Sa dea Domnul sa va vedem pe toti la Targoviste avand aceeasi soarat ca a lui Ceausescu! Amin.

  2. După valu african,tulpina engleză,braziliana urmează tulpina de pe MARTE,și valu al enșpelea spre valu miliard ! Cum zic Paraziții :Ce-mi dorești tu mie să-ți dea Dumnezeu ție!!!

  3. Bai Jurma, bai nechezolule, lasa tu textele tale de adormit copii, voi faceti singuri, adica astia de la guvernare, stii tu, alti hoti si criminali ca si tine, ca tot ceea ce este se intampla din cauza voastra !! Zii bai ca au dat chinezoii aia mici si sfrijiti cu arma lor biologica in tot mapamondul, si scapa numai care are imunitate la asa ceva, adica chiar foarte putini, si cei care au fost predestinat alesi de Dumnezeu sa nu se infecteze cu virusul chinezesc !! 🙂 A, ca ai tu boala ca aia care sunt imuni la asa ceva, ca de ce sunt imuni, asta intelegem si noi, dar uite asa, bai tarane, nu poti sa faci experimente pe ei, oricat de mult iti doresti, bai ordinarule !! 🙂 Vezi ca Agenda 2030 este in desfasurare, speram ca ti-ai ales deja stalpul tau preferat, bai parazitule !! 🙂 Operatiunea Soylent Green s-a declansat inca din Octombrie 2019 in gulagul uman numit China, in curand incepe si Operatiunea V for Vendetta, sa vezi tu atunci distractie zilnica, o sa innebunesti, la propriu, bai dromaderule !! 🙂 Vine Iadul pe Pamant, in caz ca nu vezi inca semnele prevestitoare, bai idiot util ce esti !! 🙂 Dracul o sa te ia, la propriu, locul in Iad deja il ai rezervat, asa ca stai linistit, nu ai castigat nimic, dar deja ai pierdut totul, bai criminalule in alb !! 🙂

  4. Ce trebuie să știe cetățenii?În afară de mască și alte restricții?
    Ce tratament oferiți pentru cazuri ușoare și medii?Cine le oferă?
    Bolile sunt și tratate, nu, înainte sau după vaccinare? Vi se pare că vaccinul este suficient pentru TRATAREA COVID?
    Știm toți cetățenii români că fără prevenție și fără tratament adecvat împotriva unei viroze banale, nu ne este bine!
    Acum, față de SARS COV 2 ce ne sfătuiți? Valuri, curbe,vești de apocalipsă zilnic? Sunteți medici, cercetători, puneți-vă mintea la lucru sau vedeți-vă de alte treburi care nu au legătură cu știința medicală.VIAȚA este una și pentru noi pacienții,dar și pentru persoanele voastre și familiile voastre!

  5. astia sunt doar simple trompete pt cine plateste nu au nimic in comun cu medicina si juramantul fata de pacienti!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger