AcasăCORONAVIRUSPandemia Covid-19, o poveste de campanie isterică bine coordonată

Pandemia Covid-19, o poveste de campanie isterică bine coordonată

Există tot mai multe indicii care arată că „lockdown-ul” global este doar primul gust din „hrana” cu care trebuie să ne obișnuim. De altfel, a recunoscut-o chiar Bill Gates când, pe 23 iunie, într-un videoclip postat și de Camera de Comerț a SUA, a promis omenirii că va exista și o a doua închidere totală – „Și aceea, vă spun eu, că, de data asta, va atrage atenția!”.

Întrebarea care trebuie pusă acum este „cui bono?”. Iată considerentul după care se ghidează orice investigație în lumea asta – cine beneficiază de pe urma unei pandemii. Răspunsul îl găsim în curtea celor care au instrumentele necesare fabricării unei crize de asemenea nivel. Big Pharma. Care instrumente de multe ori sunt televiziunile, site-urile de știri, ziarele, adică mass-media. Mass-media mainstream, mai exact, cea degrabă pregătită să trântească publicului un amenințător „Acesta e noul «Normal», să ne obișnuim cu el”. De fapt, doar despre asta turuie vuvuzelele neomarxismului progresist, că lumea nu va mai fi niciodată așa cum a fost înainte de coronavirus. Înainte de coronavirus, î.e.c., cum va apărea scris în viitoarele cărți de Istoria globalismului.

Mediatizarea subiectului Covid-19 are toate reperele unei campanii isterice bine coordonate:

  • utilizarea emoțiilor în locul cifrelor și a argumentelor logice;
  • refuzul presei aservite de a menționa până și cel mai evident contraargument: ziariștii nu vor compara niciodată numărul de decese cauzate de gripa sezonieră în ultimii ani cu Covid-19);
  • cenzura completă a tuturor opiniilor care nu sunt de acord cu narațiunea expusă, chiar și a celor care provin de la experți recunoscuți.

Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră, e adeptul „teoriilor conspirației”, zic „presarii” și păpușarii lor. Dar să-i cunoaștem pe câțiva dintre cei care se închină la „moaștele” teoriilor conspirației, cum urlă jurnaliștii-muppets: dr. Sucharit Bhakdi, profesor emerit la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și fost șef al Institutului de Microbiologie germană, dr. Wolfgang Wodarg, președinte al Comitetului de sănătate al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, prof. Dolores Cahill, vicepreședintele IMI (Innovative Medicines Initiative), dr. Peer Eifler, o somitate a medicinii din Austria, dr. Claus Köhnlein, reputat virusolog; dr. Scott Jensen, senator de Minnesota (SUA), dr. Harvey A. Risch, profesor de epidemiologie la Yale School of Public Health. Niciunul dintre acești oameni inteligenți, cu o exprimare bine articulată și argumentată, personalități marcante în domeniul sănătății, cu acreditări de top, nu este de acord cu povestea oficială privind Covid-19.

Toți acești medici acuză mass-media, guvernele naționale vândute Big Pharma și Organizația Mondială a Sănătății că au fabricat pandemia Covid-19 și au abuzat de puterile lor, luând măsuri extreme în fața unei boli care nu a arătat semne de a fi mai gravă decât o gripă sezonieră tipică.

Ascultându-I, te gândești dacă nu cumva această campanie de frică globală a fost organizată de cineva care urmărește să atingă niște obiective precise. Să fie doar o reacție spontană de frică? Plauzibil până în punctul în care coordonarea mass-media – autorități a dus la „arestarea” a sute de milioane de oameni în primăvară, pe întreg Pământul. A fost prea evident…

Nu cu mult înainte de izbucnirea Covid-19 s-a tot vorbit că trăim într-o perioadă de criză, pe care însă nimeni nu a putut-o identifica și nici ce anume a provocat-o. Falsa pandemie impusă pe tot globul este strâns legată de această criză și este imposibil să înțelegem evenimentele actuale, dar mai ales pe cele viitoare fără a analiza și a înțelege despre ce criză e vorba.

author avatar
Nicholas Cezar
1.420 afisari

5 COMENTARII

  1. Felicitări, Nicholas Cezar – indiferent dacă acesta este numele tău ” de botez ” sau nu – și mulțumiri! Oameni ca tine, slujitori ai presei (celei adevărate) ca tine sînt speranța că, poate, lumea asta samavolnică mai are șanse.

  2. Nicholas Cezar si Anonim , luati-va in brate si cititi articolul scris de Dan Ofrim in Universul .net de ieri , 17 septembri 2020 : ” EXPERT : COMBINATIA DINTRE IRATIONALITATE SI FRUSTRARE E UNA EXPLOZIVA . CUM AMENINTA TEORIILE CONSPIRATIEI SOCIETATEA ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger