AcasăCORONAVIRUSPacienţii au fost vaccinaţi greşit, până acum? Mesaj de ultimă oră de...

Pacienţii au fost vaccinaţi greşit, până acum? Mesaj de ultimă oră de la Pfizer!

pfizerPacienţii au fost vaccinaţi greşit, până acum? Mesaj de ultimă oră de la Pfizer!

Big Pharma a lansat o strategie pentru a face bani sau e adevărul? Pfizer pretinde că protecţia împotriva COVID ar putea fi asigurată doar cu 3 doze de vaccin.

Pfizer/BioNTech au anunţat că studiază administrarea unei a treia doze a vaccinului anti-COVID-19 pentru a combate varianta sud-africană a coronavirusului.

Gigantul farmaceutic a anunţat că au demarat un studiu pentru a afla ce se întâmplă după administrarea unei a treia doze a vaccinului, la 6-12 luni după rapel.

În prezent luăm o serie de măsuri pentru a ne pregăti pentru scenariul în care tulpina va deveni rezistentă la protecţia oferită de vaccin”, spune Dr. Albert Bourla, CEO-ul Pfizer.

A 3-a doză ar ajuta la întărirea imunităţii

CEO-ulPfizer a spus că există speranţa ca a treia doză să crească răspunsul imun şi mai mult, oferind o mai bună protecţie în faţa variantelor noului coronavirus.

Credem că a treia doză va creşte răspunsul imun de 10 până la 20 de ori”, a declarat Bourla.

Compania farmaceutică Moderna a declarat zilele trecute că a trimis spre testare noile doze produse cu scopul de a combate tulpina din Africa de Sud.

Românii, 184 reacții adverse la vaccinare, în ultimele 24 ore

Peste 20.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, perioadă în care au fost raportate 184 reacții adverse, a informat joi Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva Covid-19 (CNCAV).

În ultimele 24 de ore au fost raportate 184 reacții adverse, cele mai multe (138) la vaccinul AstraZeneca. Alte 69 de reacții adverse au fost înregistrate după administrarea vaccinului Pfizer, iar 7 după cel de la Moderna.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare au fost înregistrate 4.953 de reacții adverse, adică 3,3 la o mie de doze administrate. 11 reacții adverse sunt în curs de investigare.

author avatar
Andrei Ștefan
1.947 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu aveau dreptate cei care se aratau sceptici in ceea ce priveste viteza cu care au aparut aceste vaccinuri impotriva covid? Ei nu au terminat testele (nici nu aveau cum) si acum o bajbaie. Ca sa niu dea gres, eu zic ca vaccinul sa fie administrat de trei ori pe zi, o data cu mesele principale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger