AcasăCORONAVIRUSOrdin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată!

Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată!

Nu scapă nimeni de vaccinarea împotriva Covid-19

Comisia Europeană a cerut statelor UE să ia măsuri pentru vaccinarea anti-Covid a întregii populații, inclusiv a copiilor cu vârste de 5 ani și peste, atât cu schema completă, cât și cu dozele de rapel. Totodată, instituția a solicitat pregătirea mesajelor pentru reintroducerea restricțiilor,precum și pregătirea unei strategii de comunicare pentru eventualele nevoi viitoare de doze suplimentare de vaccinuri împotriva Covid-19, noi sau modificate.

Statele UE trebuie să-și intensifice eforturile de creștere a gradului de inițiere sau de finalizare a schemei primare de vaccinare în rândul celor nevaccinați sau vaccinați parțial, precum și de administrare a dozelor de rapel, inclusiv prin monitorizarea continuă și analizarea reticenței față de vaccinare pentru a o depăși, a transmis Comisia Europeană. În ce privește copiii de 5 ani și peste, autoritățile trebuie să conceapă o strategie de creștere a acoperirii vaccinale, înaintede începutul anului școlar 2022-2023, prin colaborarea cu pediatrii și cu alte cadre medicale, care reprezintă surse de informații de încredere pentru mulți părinți. Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani, iar vaccinarea împotriva Covid-19 va fi introdusă în programele naționale de vaccoinare, cu începere din 2023. ”În prezent, în contextul variantei Omicron, ar trebui să se pună accentul pe creșterea numărului de doze de rapel puse la dispoziție pe scară largă, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Constatăm în continuare diferențe mari în ceea ce privește acoperirea vaccinală de la un stat membru la altul: în timp ce unele state membre au atins rate de vaccinare mari, altele înregistrează întârzieri semnificative”, se arată în documentul Comisiei Europene.

”Covid-ul nu va dispărea”

Reprezentanții Comisiei Europene și-au exprimat îngrijorarea față de stagnarea și insuficiența acoperirii vaccinale în câteva state membre ale UE, precum și o eficacitate vaccinală mai mică în rândul persoanelor care nu au primit încă o doză de rapel. Peste 90 de milioane de persoane eligibile din UE/SEE sunt încă nevaccinate, inclusiv aproximativ 9 milioane de persoane cu vârsta de minimum 60 de ani, sporindu-se astfel riscul de deces și de apariție a unor noi variante, susține Comisia Europeană. ”În unele state, aproape 85 % din populația totală a beneficiat de o vaccinare primară completă, iar în alte state, procentul este de sub 50 %. În al doilea rând, procentul de adulți cu vârsta de peste 18 ani din UE/SEE care au primit o doză de rapel a început să stagneze, fiind în prezent de aproximativ 64 %. Deși evoluția viitoare a pandemiei este greu de prevăzut, un aspect este sigur: Covid-19 nu va dispărea. Virusul va continua să evolueze, iar apariția unor noi variante este foarte probabilă. Răspunsul nostru trebuie să includă menținerea unui nivel înalt de pregătire pentru apariția unor focare de Covid-19 și a unor noi variante ale virusului, precum și creșterea acoperirii vaccinale, cu eforturi țintite pentru a vaccina persoanele care sunt încă nevaccinate”, mai precizează Comisia Europeană.

Apare cenzura europeană

Instituția UE a anunțat și un cod de bune practici privind dezinformarea, consolidându-se și cooperarea cu platformele online. Totodată, aceasta va sprijini verificatorii de fapte europeni. Comisia Europeană intenționează să solicite cercetări suplimentare pentru a înțelege modul în care informarea incorectă și manipularea informațiilor ar putea influența rata de vaccinare. De asemenea, se are în vedere desfășurarea unor studii comportamentale, în special pentru înțelegerea acceptării vaccinurilor împotriva Covid-19, precum și împotriva gripei, pentru a se putea optimiza adoptarea lor.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
15.686 afisari

78 COMENTARII

  1. Să mă vaccineze după ce mor. Cât sunt în viață, nimeni nu se va apropia cu seringa de mine; nici medicii, nici poliția și nici armata. Ticăloși nenorociți…

      • Apare cenzura europeană !!!
        CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA AU INCEPUT SA SE INTENSIFICE DE LA DESEMNAREA SASULUI LA PUTERE
        MUTU NU VORBESTE DA’ LE FACE . LUCRU PROST FACUT PENTRU DEMOCRATIA ROMANEASCA

    • Da , au intrat in ograda oamenilor si au impuscat pircii care nu aveau nimic……Si virusul H1N1 nu trece prin aer de la o derma la alta . Tot ei au arincat virusii. Si dupa ce sacrificial pircii , carnea s-ar fi put fierbe si disparea price virus daca ar fi existat. Dar asa DICTATURA vor ei

      • PROPAGANDA PUPIN CURISTA PE Ziare.com FALSI JURNALISTI ANALFABETI
        RUSINEA PRESEI ROMANE . ANALFABETII ROMANIEI AU SITUL LOR : Ziare.com
        ATENTIE !!! IMPOSTORII SUNT PE ZIARE.COM . CENZURA ANALFABETILOR CULMEA IRONIEI
        FALSI JURNALISTI PE ZIARE.COM ! COPISTII SI IMPOSTORII FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI IMPUN CA CEI CE POSTEAZA SA LAUDE SI SA ELOGIEZE LA COMANDA

        • Sa-si bage ei in cur tiate vaccinurile! Mor cu ei de gat daca incearca cineva sa se apropie de mine! Ia uite ce grija mare au ei sa nu mor! Si daca te duci la urgente cu o problema grava te lasa sa mori la usa! Asta spune tot! Sictir satanelor!

    • Ziarul National ia bani de la guvern sa ingrozeasca oamenii? Unde-i scris ce spuneti voi? Sau v-a dat telefon Ghilibardis?

    • RUSINEA PRESEI ROMANE . ANALFABETII ROMANIEI AU SITUL LOR : Ziare.com
      ATENTIE !!! IMPOSTORII SUNT PE ZIARE.COM . CENZURA ANALFABETILOR CULMEA IRONIEI
      FALSI JURNALISTI PE ZIARE.COM ! COPISTII SI IMPOSTORII FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI IMPUN CA CEI CE POSTEAZA SA LAUDE SI SA ELOGIEZE LA COMANDA
      ALTFEL SUNT STERSE COMENTARIILE .
      CENZURA SI DICTATURA PE ZIARE.COM. !!!! SITE-UL ESCROCILOR
      Ziare.com RUSINEA PRESEI SI JURNALISMULUI ROMANESC ! FALSI JURNALISTI , ANALFABETI FUNCTIONALI ESCROCI CE PUBLICA ARTICOLE COPIATE DE PE SITE-uri SI CARE AU SUTE DE CONTURI SI FAC COMENTARII LA ARTICOLELE LOR PENTRU ASI LAUDA MIZERIILE SE AUTO PUNCTEAZA , HARTUIESC SI INSULTA CITITORII CE NU SUNT DE ACORD
      ANALFABETII FALSI JURNALISTI , COPISTI SI PLAGIATORI , de pe Site-ul Ziare.com SUNT UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA
      CENZURA SI INSULTE GROSOLANE , CALOMNII SI DENIGRARI PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU MINCIUNILE SI PROPAGANDA PUPIN CURISTA A POSTACILOR ziare.com

    • Ati folosit jigniri prea usoare la adresa celor care vor sa ne omoare. Toti care ne dorec moartea cu stiinta trebue impuscati!

  2. Ceaușescu era un democrat și un patriot în comparație cu Comisia Fascistă Europeană.

    • Sunt slugile satanei si trebuie omorati. Cumva , ceva trebuie facut direct la fata locului. Se straduiesc sa ne faca viata imposibila si sa impinga la maxim parametrii experimentului..

    • ceausescu era un prost psihopat genocidar comunist de factura stalinista, astia sunt niste prosti psihopati comunsiti de factura (neo)marxista. niciunul dintre ei nu e fascist.

      • Nu poți să fii chiar atât de imbecil. Ce genocid a comis Ceaușescu, ce factură stalinistă visezi, când Ceaușescu a fost omorât, printre altele, si pentru politica de delimitare față de URSS? Pune dreacu mâna pe carte si pe istoria reală înainte să mănânci căcat in public.

      • *mentiune, Ceausescu nu era de factura stalinista ci era sustinatorul noului trend aparut in anii 60 de adaptare a comunismului (initial al socialismului) la specificitatile statelor din lagarul socialist. De aceea a si avut atata succes in west.
        Acuma s-a revenit la ideile leniniste (sub alta titulatura, dar tot globalism fortat este asa cum teoretiza Lenin care voia un gen de egalitarism al implementarii comunismului) .
        Indiferent daca stirea e falsa sau adevarata, pana la urma deja s-au sifonat banii din prima pandemie si aici e diferenta intre comunism, fascism si neoglobalismul de acum. In primele doua sisteme, (desi in final tot dictatoriale) nu era posibil un furt din buget de asemenea magnitudine.

    • scamatoria cu ue a tinut cat s-a trait „bine” in ue…..acum si in uk se traieste nasol…..prin ue…preturile au luat-o razna…..asa ca „nici soarele nu rasare daca nu-l platesti”….daca la iarna va fi frig in casele din ue….irelevant ca mori de „covid” sau de frig….sau de foame….inca sunt niste „unii si unele” care traiesc in „lumea lor”….si Ceausescu suferea de acelasi „sindrom”….

    • UE un forma actuala și condusa de sataniști lgbt, este de departe un rău imens în camparatie cu ce era în perioada ceausista, cât despre aceste seruri experimentale, care de fapt par a fi terapii genetice, le, am văzut eficienta medicala în desecretizarea venita din America, în latura financiare, ca și câștig, au dat o lovitură de proporții gusteri globalisti

      • @Unu
        pur si simplu au „inebunit”….am testat si social media,o pierdere de vreme,cenzura pe linkedln,youtube iar pe astea locale ziare.com g4media adevarul puterea hotnews…..bine am postat pe vreo 20 platforme online….cu numele in clar….fara mesaje de ura amenintari rasism……adica omuletzii astia nici ei nu mai stiu ce sa „cenzureze”….cenzureaza azi ceva ce au publicat chiar pe platforma lor…..au ajuns sa-si cenzureze propriile articole….postam ce au scris in „ziarul lor” acum niste ani si stergeau postarea….trist spectacol

  3. Copiii in cătare ! E clar – clonele si hibrizii Cabalei au primit ordin sa rezolve cat mai rapid marele macel.

  4. Știe cineva nr ordinului sau cum se numește? La o căutare la repezeală n-am găsit nimic.

  5. Pai voi credeati ca astia se lasa pana nu trasforma pe toti in niste zombi? Fiecare dintre noi trebuie sa aiba incorporat un IPv6, care sa fie conectat wireless la IoB, ca sa primim comenzi si instructiuni de la Supercomputerul cuantic central.

      • @anonimu ‘zdei,
        vrei spânzurat cu capul in jos, sau la numai 5 centimetri de sol, ca e mai specatculos ?

      • @Anonim
        pai si cand vine menopauza nu se usuca instalatia,se scofalceste,se stafideste,nu mai curge sange,nici libido nu mai e,mai nefolositoare ca MOARTEA…….
        Ce are subiectul articolului cu Cosbuc si ciclul la femele…Banu…face sa se rupa cerul.vedeti daca luna viitoare va mai luati banii.ca luna asta cu intarziere…a venit „ciclul”

          • @Barbu Gh.
            barbu…..adica ba…..
            saracia in fund ma impunge
            din ce fug ea tot ma ajunge
            nu e Cosbuc…….asa arata Viitorul……suna bine….si nu miroase a rahat….ca nu o sa mai produci dejectii de foame…o sa ai stomacul lipit de sira spinarii…fluturasi in stomac…..un altfel de Platonism….Spiritualitate Pura…..Sa aveti Pofta…..asta cu normal la cap……poti sa iti „pierzi mintile” dupa o femeie…..la jocuri „de noroc”…..dar o poti „lua razna” si de foame…..la inceput te doare caputzu….inanitie….medicale simptomele deja…
            Sa Aveti 40 ani Frumosi si Sanatosi….ca Foamea e mai Buna decat toate…te vindeca si de jigodie si de reumatism si „nu ti se mai urca mancarea la cap”….

          • @Constantinescu Valentin-Ionut
            ..vedeti ca sunt mai multi care se semneaza cu Barbu.Gh. Omul avea un mesaj transant , iar javrele securiste denigreaza imediat – Parazitii au nevoie de câmpuri sociale aplatizate , fara varfuri si personalitate si de ape tulburi…

      • Rog gunoaiele sorosiste, sa rămână pe g4media a lui tapalaba, nu vrem sa imputeasca aerul cu mizerii neomarxiste

  6. CU DRAGOSTE PTR URSULA -M–EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. CU DRAGOSTE PTR URSULA -M–EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CAT DE MULTA…..DE LA TOTI EUROPENII……..

  8. VERSURILE LUI COSBUC FAC TRIMITERE LA O REVOLTA CARE AR FI NECESARA INTR O ASTFEL DE SITUATIE, O REVOLTA LA SCARA LARGA, CARE AR PUTEA IMPLICA SI CONFRUNTARI CU FORTELE DE ORDINE…..DAR, E GREU NU ????? SCUZE PTR NEINTELEGERE !!!!!!!!!!!

    • pai deja e dar altfel,inca putina rabdare……nu stiu cat „sange” va curge dar o stare de anarhie,de debandada,de haos va urma cu siguranta,adica atunci cand omul nu are ce manca,cu ce se imbraca,unde dormi,in frig,necesitatile de baza din piramida lui maslow la asta se ajunge,foamete deja au spus-o pe fata,falimente,vor fi dati afara din case cu executorii,datorii,cantina saracilor,adaposturi sociale,vine iarna……lucrurile astea se intampla peste tot in lume si nu le-a facut „Dumnezeu sau Diavolul”…..le-au facut oamenii iar cand faci asa ceva cu niste colectivitati umane….avand niste parghii „politice”….militare…sociale…economice….acum mass-media….www……nu mai spun ce a fost cu „covid”…”s-a terminat filmul”…kanietz….the end….si nu e cu happy end….si-au facut-o cu mana lor

  9. Era de așteptat. Pe plan global, ofensiva marxiștilor va fi mult mai agresivă din toamnă decât ce-a fost până acum și va depinde strict de fiecare țară cum va aborda lucrurile, până la urmă. Abia atunci se va vedea cine-i cine.
    Așteptați-vă la lucruri cu adevărat nasoale: concedieri, blocări de conturi bancare, restricții ale drepturilor. Se vorbește prin târg și de cartele pentru diverse alimente (e la nivel de bârfă, deocamdată) și dacă se va întâmpla, va ieși cu adevărat urât. Coroborați toate astea cu circul din Ucraina și veți obține, la final, o fierbere socială cum nu s-a mai văzut. Prea multă tensiune s-a acumulat, trebuie cumva eliberată. Nu mă refer aici la România, ci la întreaga Europă plus Asia și Orientul Mijlociu. Părerea mea e că suntem la un pas de un conflict generalizat, ale cărui scopuri sunt două: să distrugă total Europa din punct de vedere economic și să îngenuncheze Rusia. (Notă pentru comentatorii gen Soluție Finală și alții la fel de slab dotați cognitiv: lăsați ideologia și propaganda deoparte și, dacă aveți copii, gândiți-vă ce lume vreți să le lăsați.)

    … va continua.

    • Seamana mult cu imaginea pe care o am si eu. Psihopatii incearca o criza controlata prin care sa prabuseasca actualul sistem financiar si sa-l inlocuiasca cu unul virtual/digital , un gulag totalitar dupa model chinez – sistemul 666 descris in Apocalipsa… Poate suna cam SF , insa din alte surse am inteles ca exista si o comanda „EXOpolitica”(din exteriorul planetei) aflata in spatele Cabalei suprastatale …E un conflict mocnit intre forte regresive (demonice/draco-nice) si stramosii nostri pe linie genetica Lyriana care vor sa ne elibereze – Acest conflict se va manifesta intr-o componenta terestra la acel razboi Armageddon descris in Apocalipsa… La un moment dat , datorita tiraniei si distrugerilor, nu se va mai putea trai pe Pamant si o parte mica din Omenire va fi „RAPITA” , salvata intr-o dimensiune holografica/sau pe navele stramosilor nostri pana ce tot sistemul satanic va fi eliminat…

      • @Taygeta
        stati linistiti ca nu e nici o „comanda exopolitica” din ‘extyeriorul planetei”….cryptocurrency e o minciuna o inselatorie….dar si banii…”currency and credit derivatives now…..613 mii de miliarde dolari”….aproape….pai cum….ca ziceau ca datoria „globala” e doar spre 300 mii de miliarde…iar pib-ul gdp-ul global e sub 100 mii de miliarde…..adica e de 6 ori mai multa „moneda” decat ce „produce lumea”….poftim….inca un „6”….asta e treaba….”pietele financiare-bursele-biletel de banca-banii”….nu mai au nici o legatura cu realitatea economica….cu ce se produce si „cat costa”https://usdebtclock.org/
        nave…..holograme…..FOAME…aici

        • E clar ca au depasit orice limita cu tiparnita si mecanismele de „quantitative easing” si bule/scheme speculative. Va fi un argument in plus sa treaca pe un sistem total-electronic cu o droaie de justificari in spate : de la controlul tranzactiilor , eliminarea evaziunii si fraudelor , pana la protejarea planetei ca nu se mai taie copaci pentru hartia USD si EUR. Si nu e vorba de sistemul Crypto – asta a fost doar pentru crearea unui trend , a unei generatii si pentru acomodare psihologica.. Si mai au pregatit ceva pentru masele disperate – UBI (universal basic income) sau cartela de supravietuire pentru toti sclavii sistemului … Cat despre partea EXO-politica , am studiat muuulta vreme subiectul si este unul real..

          • @Taygeta
            ce spui functiona daca exista un singur sistem financiar,o singura moneda.
            un singur bloc economic si militar.
            avem sua ue (umbrele ue nato onu oms world bank brics imf unesco si alte scamatorii),avem china avem rusia avem 5 puteri de fapt vreo 7 9 nucleare din care 2 superputeri….avem o germanie care a vrut din nou sa conduca toata europa dar nu prea mai produce mare lucru si e dependenta de resursele energetice si umane cel putin ale altora si tot asa…..”minunea”…..vara asta…din experienta Proprie….poti sta 40 zile si fara mancare….nu am slabit decat 17 kilograme
            Cat despre „extraterestri”….gata….s-au stricat „navele holografice” si oricum nu mai era loc in ele
            In schimb sunt foarte multe locuri libere la „intraterestrii”….la „subsol”…la „apele mai jos decat pamantul”……voi ziceti Diavolul….Satan…..Lucifer….Balaurul….Sarpele Cel Vechi…..Dracu…Scaraotchi……….E FRATELE CAZUT intotdeauna vor fi locuri libere la EL
            Asadar….de la pamant la cer la stele s-a „abrogat”…..de la pamant in jos intotdeauna e „loc”

          • @Constantiesu valentin-Ionut
            In primul rand trebuie sa vezi realitatea in care traim din cu totul alta perspectiva si a renunti la indoctrinarea sistemelor IDEOCRATICE care au fost implementate aici de mii de ani – Dureaza , dar in final ai niste revelatii care iti schimba perceptia si constiinta in mod fundamental.
            E foarte posibil sa ajunga la un singur bloc , daca actualul >>simulacru dialectic<< geopolitic este pus in scena de acelasi arhitect… Si daca situatia este impinsa catre un razboi cu "mutually assurred destruction" ? – Razboi din care sa rasara un regim totalitar care sa gestioneze ce a mai ramas din civilizatie – pai impusca doi iepuri deodata : reduc popw'latia si isi impun proiectul diabolic fara nici un fel de opozitie.

        • 666 este interpretat in multe feluri in diferite surse – E o tehnologie de marcare a recipientelor biologice pentru dimensiunea in care ne traim actuala experienta ca suflete intrupate. Problema grava este ca marcheaza si ADN-ul eteric/astral/energetic , intrerupand legatura cu SURSA primordiala.. E ca si cum cineva clameaza drept de proprietate asupra unei entitati pentru ca acea entitate si-a dat acordul sa fie marcata si hibridizata..

          • @Taygeta
            asta cu numere….s-a bagatelizat…..666 electroni protoni neutroni e si carbonul din care sunt „facuti” si oamenii printre altele
            acum….subiectul articolului….tati asta ursula are vreo 6-7 puradei si parca un sotior ceva cu big pharma….la fel si macrou…adica abuzat minor de nevestica lui batranica….s-a jucat cu „pestisorul” minor macron….vedeti si asta pe unde a dat cu sapa…Eu m-am lamurit…asadar tantia asta ce ue ursula,visez urat cand o vad cum arata…..a primit un „ordin”…in acest weekend s-au intalnit la federatia helvetica davos 2500 maimute bolnave de jigodia banului sa o mai puna de o smecherie….oficial ii zice forum economic sau cam asa ceva…..acum…ce se intampla….sunt prea multi „bani falsi de pomana” si inca nu s-a inventat un vaccin care sa tina de foame,nici un medicament care sa te incalzeasca daca iti e frig sau ser care sa tina de sete sau somn….bine….sunt niste droguri care temporar anuleaza aceste „senzatii”…..Eu,,,am cunoscut….Foamea…Frigul…..Suferinta…..in principiu nu mori de la ele….cum s-ar zice „sa nu-i dea Dumnezeu omului cate poate sa duca”….
            Pai cam asta e tot….”dimensiune holografica”…..”navele stramosior”…..s-au stricat sau au plecat….
            Pamantul e Purgatoriul

  10. Dacă se vor întâmpla cele de mai sus – deși sper să greșesc – singura soluție va fi rezistența individuală. Orice tip de organizare va fi sugrumată din start, sub diverse pretexte. Încercați, în primul rând, să supraviețuiți psihic, fiecare cum consideră că e mai potrivit. Educați-vă copiii și nepoții. Învățați-i ce-nseamnă să fii un individ cu propria gândire, învățați-i să-și folosească mintea și să observe totul. Terminați cu disensiunile interne pe bază de etnie sau limbă. Janosz poate fi la fel de revoltat ca Ion, dar trebuie să învețe să comunice unul cu celălalt. Janosz nu vrea Ardealul, ci vrea doar să trăiască liniștit. Ion nu vrea Budapesta, ci doar să aibă o existență normală. Nu mai puneți botu’ la dezinformări și incitări la revoltă.
    Oamenii sunt speriați. Majoritatea lor preferă să ia de bun ce le spune televizorul, pentru că e cel mai ușor. Nu încercați să-i „educați”. Dacă televizorul le spune că vor muri fără injecție sau botniță, o vor crede implicit, iar voi veți fi niște conspiraționiști dereglați în ochii lor.

    • Nu,nu gresesti
      Niste pasi ii pot anticipa,ca si interval de timp vreo 4 luni,bine ca e vara adica iunie-iulie-august-septembrie 2022
      Asadar,foamete in africa unde chinezii au niste interese economice,resurse rare litiu,pentru „masini electrice”….nu-i asa….cei mai afectati vor fi egiptenii se pare….rusii au blocat marea neagra porturile ucrainiene exporturile de cereale…..mai departe…..asta cu finlanda si suedia in nato e vrajeala….niste regi si bogati guita dupa bani….sri lanka deja e faliment si anarhia pe care o discutam aici….starea asta de conflict e veche….cautati o carte a lui soros….din 1997 criza capitalismului…..venise limitarea „progresului tehnologic” al omului….au folosit razboi psihologic…..razboi biologic…..razboi comercial sau trade war…..razboi valutar,vedeti ca vorbeste manole isarescu de el…..razboi clasic…….razboi cibernetic….poate mai gasiti tipuri de razboi….si asta alimentar tot razboi e….foamete….ca pai…sua….razboiul ceaiului….tot de la bani a pornit si tot din cauza banilor se va termina…..asa cum o adulmec acum….s-a cam rupt si ue….nato….deja dealer de arme….iar ue s-a rupt pe „falia balcani”…..adica…tot ce inseamna balcani pa pa pa….au ramas polonezii si cehii cu „ue”…la slovaci e o situatie mai delicata…cat despre nordici…..pigs….ca sunt si astia….portugalia italia spania si grecia…..s-a cam facut „tandari” europa….banca centrala europeana….e in „statuletul”….care de fapt e ducat….luxemburg….sa vedeti ce inselatorie o sa fie….fiindca repet….e vorba de bani…adica bilete de banca….care nu mai au nici o acoperire…nici datoriile vechi nu mai vor sa le plateasca si „tiparesc” in continuare si prostie bani….de fapt introduc niste numere in niste calculatoare….niste fisiere in niste servere….cam asta e….iar europa dupa ce ca depinde si de resurse care nu le are nici nu prea mai produce nimic….ba mai mult….cei din vest vor sclavi din est in agricultura si alte munci „injositoare”

      • Drept zici.
        China a pus laba pe juma’ de Africa, pentru că nenorociții sunt deștepți și știu ce vor. Pe de altă parte, cu câtă finanțare bagă la OMS, tragem o linie și-nchidem cercul.
        Coana Europa se umple de imigranți tuciurii care se dau cu curu-n aer de șapte ori pe zi, creștinismul e sub asediu și deja gâfâie iar barosanii gen Ursula-care-n-ghite-… lucruri își umplu portofelele, pentru că știu că va veni momentul în care vor trebui să dispară undeva unde să nu-i găsească nimeni.
        Haosul e total, Marele-Zelenski-Un-Metru-Sub-Clanță se zburlește ca un cocoșel isteric și nef… ut pe unde-apucă, de nu mai știu bravii politicieni de la Bruxelles unde să-l pupe ca să se liniștească – pe de-o parte îi dau limbi, pe partea ailaltă se ceartă între ei ca țigăncile la piață… ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.
        România, draga de ea, e în postura Prostului Satului, care se uită-n toate direcțiile și nu pricepe nimic, deși încasează la flegme-n gură ca la inundații. Chiar mă mir că cineva mai îndrăznește să pomenească de Schengen sau de Euro, când principala prioritate a României ar trebui să fie un șut în cur pentru UE, confiscarea activelor multinaționalelor și naționalizarea acestora și închiderea frontierelor pentru derbedeii de la Bruxelles. Dar na, când președinte e Prostannis, la ce dracu’ să te aștepți??

  11. Ba jegosilor, ma vaccinez cand o face plopul pere si rachita micsunele sau cand bor zbura porcii.

  12. O sa vedeti ca rusii o sa impinga U.E. sa se autodistruga pe mana lor…latrati propaganda contra lui ivan ….DEGEABA! DRACU O SA IA MUISTII DIN U.E. BOALA MAIMUTEI NEBUNE LOVESTE IN LGBT-isti…acum e acum.. PARADA POPONAUTILOR SE LASA CU VACCINAREA LOR..
    UITE CUM I-AU GABUIT PENTRU SELECTIE…NATURALA!

    Voi astia care latrati despre maimute care imprastie boala…VOI SUNTETI MAIMUTELE NEBUNE…sa ne rugam sa va stranga la balamuc pe toti propagandistii …efect garantat…bombardeaua lui Putin..lasa ca va vaccineaza el…VRETI PARAUA? BOMBARDEAUA SI FOAMEA …adio Bill Gates! In iad cu tine…

  13. Comisia Europeana nu are in atributii si dreptul legal de a da astfel de ordine.Oricum colhozul a luat-o razna.Dumnezeu cand vrea sa piarda pe cineva intai ii ia mintile.

  14. La numarul mare de comentarii positive adaug si eu muuuie multa tuturor reprezentatilor uniunii European

    Sa le futem copiii in coooor si sa le dam Monkeypox ca sa avem si noi moneypox

  15. Pentru redactia de la National ia luiatzi si voi o muuiiee stimabililor. Asta nu e jurnalism e sooopt de pooola si masturbare pentru clickbait…lmao

    Cind va veni vremea o sa va dea lumea foc, ca a intarcat balaia…GATA MAIMUTE POPONARE CU VARIOLA CE SUNTETZI

  16. Sa va mai explic o Smecherie……ca tot sunt intr-o buna dispozitie……
    $……..de care sunt…..aproape 613 mii miliarde dolari sau 613 trilioane…de cine e emis….the federal reserve system (also known as the federal reserve or simply the fed) is the central banking system of the united states of america. It was created on December 23, 1913, with the enactment of the Federal Reserve Act……pai si sua ce……o uniune de state……dar parca fed-ul nu e de cand sua….pai si daca statele unite se despart…..BANII!!!!…..++++…..le puneti cruce….nu aveti pe cine sa „trageti la raspundere”…..
    Euro…the european central bank (ecb) is the prime component of the eurosystem and the european system of central banks (escb) as well as one of seven institutions of the european union. It is one of the world’s most important central banks…v-ati prins…..daca maine nu mai exista ue sau „zona euro”……cine plateste „oalele sparte”….iar ue nu e nici macar sua
    Noapte Buna

  17. RUGATI-VA, PUNETI O LUMANARE SI DUMNEZEU VA LUCRA PENTRU ROMANI. CINE E CU U.E. SA SE ASEZE LA RAND LA ..MU..AISTA E BALAMUC SI DAMBLAGITI SADEA! IOHANNIS SI IMBECILII TAI CU RARES BOGDAN IN FRUNTE, SA V-O TRAGA SOARTA UNA DE SA MURITI PLANGAND PE MARGINEA GROPII LA CIMITIR! EUROPENII CURULUI..MACOVEI, RENATE WEBER, ALINA MUNGIU, LIICEANU, DINESCU, PLESU…POTAILOR, PANARAMELOR CARE ATI ADUS CIUMA SOROSISTA ASUPRA ROMANIEI! SA VA AJUNGA BLESTEMELE POPORULUI SI SA MURITI PRECUM CAINII PE MARGINE DE DRUM…SATANISTILOR SI BLESTEMATILOR…ASTA E TARA CA AFARA, TROTINETISTILOR SI BESMETICILOR CU CURUL SPART?! BATU-V-AR DUMNEZEU CUM STIE EL CEL MAI BINE. MARS LA VACCINAREA MAIMUTELOR!

  18. A ha ha, tu Ursulla, ce pwule in gura o sa iti iei, la propriu, in curand vine si Foametea din toamna, atunci sa vedeti voi cum o sa sara toti tefeleii si fatalaii din Occidentul ateu si decadent, ca iepurasii de katifea ce sunt !! Vine Apocalipsa, deja e aici, in curand o sa apara si Anti-hristul, asa ca aia e, scap anumai cine poate !! Bai Maciuca, esti pregatit pentru distractia generala din toamna ? Ha ha ha 🙂 Ai mai facut ceva pregatiri la alergarea de 400 metri garduri ? Nu de alta, dar sa nu umble sclavetii lui Gheorghitza Muitza cu targa dupa tine, cum umbla acum !! Ha ha ha 🙂

  19. cum se cheama decizia, este vreun site unde este publicat acest anunt/ordin al UE?

  20. Nici o boala nu dispare total , se trateaza si nu s a mai vazut o boala noua sa intre direct ca tratament vaccinarea astia trebuie toti arestati ca au ajuns politrucii sa impuna acte medicake!! La nuremburg 2 cu ei.

  21. Va dau subiect de discutie , sa va tina ocupati…. aveti ceva de spus iesiti in strada cu furcile razboinicilor nu gargara se intampla de 30 ani ce faceti voi aici si nici in rezultat , cautati sa va invrajbiti incontinuare asta vor ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger