AcasăCORONAVIRUSOrban, anunțul momentului. Ce spune premierul despre prelungirea stării de alertă și...

Orban, anunțul momentului. Ce spune premierul despre prelungirea stării de alertă și impunerea de noi restricții – VIDEO

Cum situația cazurilor noi de infectări cu COVID-19 confirmate la nivel național preocupă majoritatea românilor, mulți se întreabă ce vor decide autoritățile cu privire la perioada următoare.

Răspunzând unei întrebări, Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă că se ia în calcul varianta unei noi prelungiri a stării de alertă, măsura impusă în România încă din 15 mai, după ce fusese în vigoare starea de urgență, în vederea gestionării problemelor generate de COVID.

”Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a precizat premierul, luni, înainte de a se afla noua raportare, cea de la ora 13. DETALII AICI.

Totodată, șeful Executivului a ținut să menționeze că Guvernul nu are în vedere impunerea unor alte restricții față de cele valabile deja. ”În momentul de față nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunerea niciunei alte restricții. De altfel, ați văzut că am preferat, am mai adoptat două măsuri – limitarea programului la terase și portul măștilor în spațiile aglomerate (…), astea sunt singurele măsuri de restricții și ele nu afectează desfășurarea activităților economice”, a susținut premierul Orban.

140 afisari

3 COMENTARII

  1. Cu tristețe vă spun ; Dăcretez prelungirea stării de alertă pă patru ani dă acu încolo ! Trăbuie sa dăm și noi lovitura cu măștili și echip.+ medicamente că destul am suferit în opoziție! Să mănînce și gura noastră ceva! Cîteva miliarde de $..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger