AcasăCORONAVIRUSOrașul din România în care masca de protecție costă doar 49 de...

Orașul din România în care masca de protecție costă doar 49 de bani: „E cel mai mic preţ din ţară!”

Orașul din România în care masca de protecție costă doar 49 de bani: „E cel mai mic preţ din ţară!”Orașul din România în care masca de protecție costă doar 49 de bani: „E cel mai mic preţ din ţară!”

Într-un oraș din România, patronii unui magazin vând măștile de protecție la un preț de 49 de bani bucata iar până în prezent au comandat 5 milioane de măști, din care un milion deja s-a vândut în prima zi în care au fost puse pe piață.

În prima zi de când au fost puse în vânzare, 1 milion de măști au fost cumpărate de oameni veniți chiar și din alte județe.
Administratorul magazinului din Focșani a declarat că a decis să le vândă cu un asemenea preț deoarece își doresc să scape de acest virus, precizând că „doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus”, potrivit romania-actualitati.ro.

Mască de protecție la doar 49 de bani

„Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.”, a declarat Cozmin Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani.

Purtarea măștilor de protecție în spațiile deschise este obligatorie în județul Vrancea începând de săptămâna trecută.

România a depășit pragul de 60.000 de infectări: 1.350 de noi cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore și a mai înregistrat 43 de decese.

Până pe 8 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 29.872 de pacienți au fost declarați vindecați și 6.204 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger