AcasăCORONAVIRUSOra adevărului. Statele vaccinate, sufocate de spitalizări și decese

Ora adevărului. Statele vaccinate, sufocate de spitalizări și decese

Vaccinul compromite imunitatea

Anunțurile de intrare în normalitate sau de apropiere de momentul ridicării restricțiilor au reușit să capteze toată atenția, astfel că amănunte de genul creșterii alarmante ale numărului de internări și decese scapă neobservate. Datele statistice arată însă să statele cele mai vaccinate și boosterate sun copleșite de un număr record de internări și de decese. Iar aici nu mai vorbim despre Delta sau Omicron 2, ci despre imunitate.

Faptul că în România s-au raportat ieri 207 decese și peste 14.000 de cazuri, în condițiile unei scăderi semnificative a internărilor din spitale și din secțiile ATI, arată clar că că sistemul nu funcționează. Atâta vreme cât există medicamente mai mult decât eficiente, orice deces sau orice pacient la ATI este cauzat în mod direct de proasta organizare a sistemului medical. Însă, faptul că în țările dezvoltate, cu un procent de peste 70% și peste 80% vaccinați, din care mai mult de jumătate cu a treia doză, a crescut alarmant numărul internărilor și al deceselor spune altceva. Și anume că vaccinul nu numai că nu funcționează, dar chiar slăbește iumunitatea. În ultimele luni, au fost semnalate tot mai multe cazuri ale vaccinaților care au făcut forme grave de boală, chiar dacă înainte de a se vaccina trecuseră prin Covid. Este absolut demonstrat că imunitatea naturală oferă o protecție aproape de 100% față de forme grave și deces, cu toate acestea, cei care s-au vaccinat după infectare nu mai au aceeași protecție. Revenind la țările dezvoltate, recordurile de spitalizări și decese în rândurile vaccinaților nu prea au justificare, mai ales că nu poate fi vorba, ca în România, de o proastă gestionare a sistemului. Ceva se întâmplă acolo de medicii nu reușesc să-i salveze pe pacienți, cu toată ”protecția” celor trei și, uneori, chiar 4 doze de vaccin și cu toate tratamentele de ultimă generație în materie de Covid. De exemplu, Israelul, cu 73% vaccinați și 56% cu booster, a înregistrat în februarie anul curent un record absolut de spitalizări, de 3.589, față de ultimul record de 2.482, în ianuarie 2021, și un record absolut de decese, 129 într-o singură zi din această lună, față de ultimul record de 101 decese, în ianuarie anul trecut.

Secretul imunității

Danemarca a raportat și ea recorduri absolute la decese și internări, în condițiile în care 81% din populație este vaccinată cu două doze și 62% cu trei doze. La polul opus, din toate punctele de vedere, se situează țările cu rate scăzute de vaccinare, care, culmea, au înregistrat, în acest ultim val, un număr mai scăzut de internări și decese. Astfel, Bulgaria, cu 29% vaccinați, a ajuns la 43 de decese pe zi, cel mai scăzut număr de la începitul pandemiei și până în prezent, iar Ucraina, cu 36% vaccinați, are acum 138 de decese pe zi și foarte puține spitalizări. În fapt, mitul cu vaccinații protejați a cam început să se prăbușească în mai toate țările lumii, dovadă fiind și scăderea apetitului pentru injectare pe întreg mapamondul. Deși are cel mai mic procent de vaccinare din UE, Bulgaria a anunțat deja că renunță la restricții și la certificatul verde, dat fiind scăderea numărului de cazuri, internări și decese. Interesant este și faptul că țările care au avut procente mici de vaccinare au intrat mai târziu în valul 5 al pandemiei și au ieșit mult mai repede decât celelalte țări ultravaccinate, ori acest lucru spune ceva despre imunitatea naturală.

Prima țară care iese din pandemie

Marea Britanie este prima țară din lume care, începând de joi, iese, oficial, din pandemie. Astfel, în afară de masca purtată în transportul public, nu va mai exista nicio altă restricție, nici măcar pentru cei depistați pozitiv. ”Covid-ul nu va dispărea brusc, aşa că persoanele care ar aştepta sfârşitul războiului înainte de a elimina reglementările rămase ar restrânge libertăţile poporului britanic pentru o lungă perioadă de timp. Restricţiile afectează economia, societatea, bunăstarea mentală şi şansele de viaţă ale copiilor noştri, iar noi nu trebuie să mai plătim acest cost enorm”, a declarat premierul Boris Johnson.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
127.411 afisari

48 COMENTARII

    • Am fost supus oprobiului public ca nu m-am intepat. Sunt si acum pedepsit ptr asta. Pana de curand nu intrai in mall decat vaccinat sau trecut prin boala. Ai treaba la taxe si impozite, permise?Test, vaccin, trecut prin boala.
      Nu imi este mila de intepati ptr ca nu merita asa ceva. Sa moara daca-s prosti.

      • Tu chiar crezi că numai dacă ești înțepat mori?oare nu mai șunt și alte boli care pot termina un om???

      • Te gândești ca sunt oameni care fără vaccin nu ar fi avut acces în spital la tratamente gen cancer? Nu toți au vrut și nu toți sunt prosti ci doar constrânși de situație. Cei care nu au putut fără mol sau vacante se încadrează la prosti să zicem dar cei care au fost obligați nu vad de ce.

        • Imi pare rau sa va contrazic,dar eu în plină perioada pandemica adica întreg anul trecut am beneficiat de tratament ptr.un tip de cancer cu care am fost diagnosticat.Si nu eram vaccinat că și acum de altfel.Da am făcut testele acelea cu 24 de ore înainte de fiecare internare și nu ma mai obligat nimeni la vaccin.Deci si chestia cu accesul nepermis in spitale persoanelor nevaccinate cam pică.

      • Exact proștii s-au băgat în abatoare și pe lingă registrul sondajelor vaccinate avem parte de o dictatura medico militară și excluderea din drepturi ale celor nevaccinati. Stabil ar fii confortabil discuții cu interlopii din parlament sa nu se vaccineze niciun copil sau adolescenț

    • Împușcă-te, cu tot cu rușii tăi..
      Consumi aerul, oamenilor normali la cap, tu și cu mulți alții, din păcate.

      • din pacate esti mai prost de cit permite legea ai o placuta suedeza din partea noastra [cei vax si cei care tin cu rusii]

  1. sincere aprecieri Claudiei Marcu pentru ca nu a uitat ce vor globalistii prin isteria razboiului si altele sa faca lumea sa uite . sa uite ca au avut cimitirele inchise in timp ce lumea se ingramadea in metrou si mortii erau ingropati in saci de plastic . autoarea este o oaza minuscula intr-un ocean de intoxicare si manip ulare . aici sintem cu presa noastra .

  2. Ar fi bine să își mai tragă o doză , statele astea deștepte , le dă moca dulapul nostru , ce-i al nostru e al lor . Vccinații îs experți în imunologie , o fi de la mercur în pluto abundența de mortăciuni , gizas ! Mai tare ca Game of thrones epopeea , asttra zenecaca

    • Avem 120 miloiane de doze. Le putem oferi europenilor sa se … imunizeze de tot.
      Suntem ca o mama ptr ei.

  3. Printul harry le a transmis ca astia cu bustet sa si faca testul hiv ca se pare ca vaxxul si a facut efectul i a adus la imunodeficienta si sa i multumeasca lui bilache mondialu si lui swab noul guru mondial cate vrea omul de plastic ca asta biologic e nociv!!!!

  4. bogdan chireac : occidentalii sint prosti si noi destepti ? da ! butoi cu k kt , daca nu sint prosti sint naivi . noi romanii ca sa supravietuim am fost invatati sa nu infulecam orice pe principiul ca binele nu ti-l indeasa nimeni pe gat ! beeeeeheeee , oaie grasa si proasta !

  5. Se spune ca ” VACCINURILE” au urme de HIV. Pai Covidul are sigur o secventa ARN de HIV. A spus-o regretatul savant Luc Montagnier. Asa se explica HIVul din vaxin care ar trebui sa producă imunitate la HIVul di Covid. Băieții de băieți au știut de la început de existenta HIV ului in Covid. Asa ca luați din fata faptul ca vaxinul este sigur, înseamnă o ieșire la Mall, întâlnire cu prietenii. Ce ușor ați fost de prostit vaxxinatilor.

    • Pe mine m-au dat afara din lista pe facebook . Nu puteai avea o discutie logica cu ei! Merita tot ce li se intampla. Eu statea afara si ma uitam pe geam iar acesti idioti mancau in restaurant. Fac parte dintr-o clasa superioara. Vedem din toamna.

  6. Da la noi cine raspunde pentru genocidul poporului roman ?
    Liberalii au scapat pandemia la ordin din mana, au cumparat milioane de doze, ca s-a luat spaga sigur, da DNA doarme si SRI la fel
    Sau Ciuma Galbena e intangibila ?
    Hastagisti pupincuristi nu va mai vad tipand ? A e la ordin pe unitate

  7. Care medicamente eficace doamna Claudia: Molnupiraviru, Redemsivirul ? De Favipiravir nu stiu ce sa zic. E normal sa fie asa din moment ce nu dai Arbidol, Plaquenil, Ivermectina.

  8. Ha ha ha, pai e clar ca dau drumul la turma de vaxxinati in cap sa tropaie pe pasune, ca sa nu faca urat cand o sa inceapa sa cada ca spicele de grau !! Deja astia baga duma aia cum va vezi domnule, aastia vaxxinatii in cap nu dau coltul de la vaxxin, ci e sigur altceva !! Ha ha ha 🙂 Bai, e tot balciul de pe lume ce fac ratatii astia, dupa ce ca sunt prosti, mai sunt si masochisti !! Hai, bai cobailor de fazani vaxxinati in cap si in vene, ca drogatii, la fiecare 2-3 luni, va asteapta domnul Gheorghitza Muitza cu delirul si aberatiile lui saptamanale, rahatul ala cu ochi de sekurici va vrea numai binele, bai cobailor fazani !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati sa cantati motto-ul vostru: Vaxxinul e viata, si viata e vaxxin !! Ha ha ha 🙂 Bai fazanilor vaxxinati in cap, ca grogatii, multumim pentru circul pe carre il faceti, fara voi sttinta nazista a Cultului Covidian ar fi ramas in pana de idei si de carne de tun !!

  9. Eu nu sunt vaccinata, însă mi se pare halucinant cât de urât puteți vorbii despre cei care s-au vaccinat. Sunt convinsa că printre ei se află o mamă, un tată, o soră, un un frate, un prieten etc. Doamne Iisuse Hristoase în ce hal am decăzut ca oameni! Scuzați-mă, însă animalele sunt mult mai empatice, nu văd nimic distractiv prin faptul că niște oameni au fost înșelați și urmează să moară! Care este diferența dintre cei vaccinați și cei nevaccinati? Cei nevaccinati au suferit pe baza faptului că nu am mai avut acces peste tot, însă vaccinații suferă fizic la propriu și chiar mor.. Este halucinant să dorești cuiva moartea, mare păcat este, să nu credeți că Dumnezeu n-o să ne tragă la răspundere sau dacă nu ne-am vaccinat o să câștigăm raiul, trebuie să fim atenți cu cu aproapele și sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine.. Trist oameni buni, foarte trist!!

    • „[…] cât de urât puteți vorbii […]”
      Se scrie corect cu un singur i: VORBI nu VORBII. Asta-i una.
      A doua: lasa rahaturile religioase și încearcă să privești problema și din celălalt punct de vedere. Poate ai avut șansa de a nu-ți fi afectată viața de zi cu zi din cauza nenorociților ăstora. Bravo ție. Alții n-au avut-o. Alții au dat faliment. Au ajuns la fundul sacului. Au fost concediați, ostracizați, disprețuiți aprioric (caută-n dicționar ce-nseamnă) și excluși chiar și de familiile proprii.
      Așa că taci naibii din gură și-ncearcă să te rupi de principiile astea cretine, da? Doar pe vremea lui Nero (caută-n dicționar) creștinii se așezau în genunchi când îi atacau leii.
      Fii fericită că ai atâta minte încât să nu te găurești.

    • Ce frumos ai spus Anonim .Domnule ”unul de pe- aici ,ți- am citit comentariu până la ”partea religioasa” și mi- a fost de-ajuns căci dacă nu-L ai pe Dumnezeu,mai departe n- ai nimic de spus.

      • Am niște timp. deci. îl pierd: încearcă să trăiești câteva luni de zile fără nici un venit, cu spectrul falimentului rânjind la tine, și după aia să vii să-mi povestești cum e cu preceptele. Și să mai ai și vreo doi copii pe-acasă.
        Ca să mă folosesc de ce spui: Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă.
        Dixit!

    • Trust este ca din cauza ălora cu credință în vaccin și guvern, am ajuns toți in situația data. Trist este ca încă cred orbește în porcăria asta care ne golește viețile și buzunarele. Despre ce vorbim? Trebuie sa felicitam gloata pentru performante?????? Pai sa vina gloata sa ne asigure locuri de munca, bani de facturi și combustibil. Este rezultatul lor.

  10. Razboi este cand statul iti spune cine e dusmanul, revolutie este cand iti dai seama singur.

  11. Cat de urat puteti SA vb despre cei care s- au vaccinat sunteti jalnici serios va pare bine ca vor muri cei vaccinati fiecare este liber SA faca ce vrea dar nu mai jigniti in felul asta !

  12. Mulți prostovani nevaccinați peaicea să le sugă zgarciu la vaccinați acum și peste 50 de ani.

    • Da sugele tu piulița la viitoarele mumii gheorghiță san! Iete dăte drek da deștept începui să fii!

  13. Oare are vreo importanta sa va explic ca Anglia închide pandemia pt ca peste 90 la suta sunt vaccinati și nu prea mai au forme grave cu spitalizări etc?

  14. Ce mai articol, de o valoare stiintifica enorma. Unde sunt datele statistice despre care se mentioneaza? Sursele de informare?

  15. Minciuni ordinare exact ca aceasta fituica de 2 lei. Asteptam sa moara deci toti portughezii, nemtii, italienii, francezii si alte state super mega vaccinate. O sa ramaneti numai voi, romanii analfabeti si cu bulgarii. SA NU VA INMULTITI! Hai, inapoi la cratita si la dat la saibe.2

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger