AcasăCORONAVIRUSOpriți masacrul din spitale!

Opriți masacrul din spitale!

Raed Arafat anunță că în România se va naște o nouă tulpină Covid

574 de morți Covid în 24 de ore. Și nimeni dintre cei aflați la conducerea țării, președinte, guvernanți, parlamentari, nu își asumă aceste crime. Vinovați sunt tot morții, că nu s-au vaccinat. Iar morții vaccinați, asta e, ghinion. Cum reușesc să producă atâția morți, este o întrebare care mă scoate din minți. Dar răspunsurile sunt mai mult decât evidente. Și nu e vina poporului, acuzat permanent de prostie, ci a celor care gestionează catastrofal epidemia.

Nelu Tătaru spunea, total neinspirat, că avem un glonț și că ar trebui să-l folosim. Ne-ar trebui mai multe gloanțe, domnule fost ministru! Cum de am ajuns aici, într-o situație fără ieșire? Într-o situație în care scapă cine poate. Un medic certa, recent, populația, că ia tratamentele care circulă pe internet, riscând, astfel, să-și piardă viața. Păi se descurcă și românii cum pot, dacă autoritățile i-au abandonat și, în afară de obsesia vaccinării, trâmbițată neîncetat, nu fac nimic. Am semnalat în câteva rânduri că spitalele nu mai au medicamente. De niciun fel. Nimic nu s-a schimbat. Cum era de așteptat, strigătele de ajutor către Europa s-au soldat doar cu promisiuni, căci nici tocilizumab și nici anticorpii monoclonali nu au ajuns.

În schimb, Ministerul Sănătății anunța triumfător că a distribuit remdesivir către spitale. Și ce să facă cu el? Că doar OMS-ul a spus că nu dă rezultate, da, OMS-ul ăla ai cărui reprezentanți au venit în România să vadă de ce nu se vaccinează oamenii și să ne dea sfaturi. Au dat drumul la favipiravir pentru tratament în ambulatoriu. Pe hârtie doar, pentru că în realitate nu cred să existe 1% din pacienții infectați cu Covid care să apuce să ia medicamentul în primele 3 zile. Poate nici favipiravirul nu dă rezultate în 100% din cazuri, dar rata de succes este destul de mare. În special pentru cei cu risc major de agravare a simptomelor. A ieșit Gigi Becali, de nenumărate ori, și a spus că el vindecă, în clinica lui, cu arbidol și cu ivermectină, și că vă dă și gratuit, numai să ajungă la oameni. Nici nu l-ați luat în seamă. Nu că ar fi descoperit el că vindecă. Întrebați statele europene care au permis vânzarea lor prin farmacii. Uitați-vă la India, care folosește masiv ivermectina, aia pe care o blamați voi pe la toate colțurile. Și o să vedeți că ăia, cu 1,3 miliarde populație, au mai puține cazuri ca România.

Lăsați medicii să vindece!

Au ajuns medicii din România să vindece pe ascuns bolnavii Covid, așa, ca niște infractori. Că nu mai îndrăznesc să mai zică nimic, de la episodul Flavia Groșan. Prescriu propriile scheme de tratament, mai mult sau mai puțin asemănătoare. Și funcționează, chiar funcționează. Și au ajuns bieții români să-i caute cu disperare pe acești medici și să încerce să obțină, cu eforturi supraomenești, o programare și o șansă la viață. Cum să mai avem încredere în medicina oficială și ”validată științific”, când, în loc să-i adunați la un loc pe acești medici și să încercați să faceți studii în spitale, să încercați să înțelegeți cum de tratamentele acelea funcționează, voi nu sunteți în stare să încropiți o schemă de tratament unitară. Lăsându-i pe oftalmologi, chirurgi, stomatologi, psihiatri sau pe dermatologi să trateze ei Covidul, după priceperea lor. Lăsați medicii de familie să prescrie favipiravir, măcar, dacă arbidol și ivermectină nu vreți. Ca să poată trata boala din pripă, nu atunci când e prea târziu și când bolnavii ajung să vă supraaglomereze morgile.

Ce vreți să spuneți, domnule Arafat?

”OMS a spus că cea mai importantă măsură e accelerarea campaniei de vaccinare. Tulpina nouă e favorizată de un număr mare de cazuri și de transmiterea virusului la scară mare. Există acest pericol să apară, în orice moment, o mutație care să ducă la apariția unei tulpini noi”, a declarat Raed Arafat. Adică de ce tocmai la noi să se nască tulpina, când până acum au fost doar variante ale virusului, că doar au fost și sunt alte țări cu număr de infectări mult mai mare? La ce să ne ducem cu gândul, domnule Arafat? Ați pregătit ceva pentru poporul român neascultător? Umblă vorba prin târg că s-a decis la România să fie pistă de încercare pentru ceea ce va urma. Să fie, deci, adevărat?

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
4.630 afisari

24 COMENTARII

  1. Nu știu cine e Claudia Marcu, dar aș vrea să-i transmit un singur lucru: sărut mâna, doamnă!

  2. Am vorbit recent cu un doctor din Iasi care a prescris ARBIDOL – cumparat la NEGRU cu 500 RON /cutia , iar in Chisinau se gaseste cu echivalentul in lei moldovenesti a 51 RON ! A facut o incercare cu cineva care avea o forma medie spre grava si in DOUA zile toate simptomele au disparut !

  3. In opinia mea mecanismul functioneaza cam asa: faci gripa, ti se infunda nasul, nu mai poti sa respiri la fel de bine, in presa parsiva s-a acreditat ideea ca respiratia cu dificultate se datoreaza covidului si singurul leac e sa-ti bage oxigen dar cum asta nu sepoate face decat in spital, trebuie sa te interneze. Odata internat(a) te leaga ca nu carecumva sa te poti elibera de furtunul ucigas si iti baga oxigenul care iti distruge alveolele pulmonare. Daca oxigenul ar fi avut efect s-ar fi repezit toti bolnavii in ele si ar fi stat numai cu el in bot ca si cum ai scoate capul pe fereastra dintr-o camera nearisita dar nu se intampla asa ci din contra bolnavii incearca sa-si smulga furtunul din nas, normal caci simt ca se sufoca si tocmai de aceea ii sedeaza si /sau ii leaga. Asomarea caci despre asta este vorba se realizeaza cu oxigen – ala e cutitul/ghilotina si e lent ca sa nu atraga atentia – plausible deniability. Interzicerea autopsiilor sub masca impiedicarii raspandirii virusului definitiveaza imposibilitatea detectarii crimei.
    Tot in opinia mea bolanvii ar trebui sa procedeze asa : te bagi in casa si nu iesi de acolo trimiti pe cineva care se descurca sa-ti cumpere pe sub mana antibioticele interzise de vreo cativa ani (deci planul cu covidul e vechi) – citesti pe net in engleza ce si cum doze tipuri etc, plus vitamina D si zinc daca nu le ai deja in casa, experimental poti sa-ti bagi si o ivermectina sau chiar arbidol (rusii au stiut sa faca treaba cu asta – akmul antiviralelor) si iti iei tratamentul hidratandu-te corespunzator si stand la cald. NU SPUI NIMANUI NIMIC! sa nu carecumva sa te ia cu forta si sa te bage in abator adica in spital. Sa ai cateva sticle umplute pana la jumate cu benzina si cu carpe pe post de dop, chibrite uscate si de calitate (mai multe cutii), un spray preferabil insecticid si brichete functionale preferabil si pe vant, un briceag/cutter/lame de barbierit ascutite si ascunse bine permanent asupra ta plus alte instrumente de taiat ascunse la vedere capabile sa taie fasiile de bandaj sau curelele cu care te vor lega. Suplimentar 2 telefoane mici simple cu cartele si bateriile pline plus incarcatoare ca sa poti cere ajutor la rude si prieteni si niste fiole sau pastile care sa contracareze efectele sedativelor – adrenalina, epinefrina etc. Daca incearca sa te ia bate-te ca si cum ai lupta ptr viata ta cu o haita de criminali psihopati care incearca sa te omoare in chinuri. Molotoave, cutite topoare, unelete de gradinarit, prastii, pietre, baterii de lanterna bagate intr-un ciorap ideal arme de foc daca poti sa pui mana pe ele , anything goes. A, si FARA MILA! Cuvinte le de ordine sunt : UCIDE SAU MORI ! pna iti trece gripa , dupa aia iti vezi de treaba. preferabil sa nu te duci sa iti faci anticorpii ca nu se stie, imediat te descopera lighioanele covidat(a).

  4. Bătut câmpii fără grație: sfaturile de medicație sunt pur și simplu bezmetice.

    Ignorați-le dacă nu vreți să vă faceți răul ireparabil.

    Spitalizarea înseamnă că bătălia pentru viață e pe trei sferturi pierdută. Chiar cu 2.000 sau 2.500 paturi la ATI. Chiar și cu toate protocoalele de tratament. Cu tot Remdesivir-ul sau Ivermectina sau Arbidolul sau orice alt medicament. În cea mai mare măsură inutile.

    Soluția e una singură: prevenția e mama înțelepciunii iar evitarea îmbolnăvirii tatăl. Iar măsură optimă este evitarea prin vaccinare.

    În rest Dumnezeu cu mila.

  5. Bravo!Păcat ca95%din”media”schelalaie și grohăie isteric „placa” monștrilor!Sa speram că „resetarea” va eșua(cum se pare că se întâmplă în majoritatea țărilor lumii)!

  6. Orice da orice să faceți numa să îl lăsați pe arafat jupân. Peste orice doar șef să fie.

  7. & Dom’le, „homo politicus” Raed Arafat ăsta, a arătat că s-ar fi priceput la SMURD însă nu și la pandemie, ? De vreun an și ceva dă indicații de gestionare a infecțiilor și zice că are rezultate mai proaste decât în anul anterior, ?

  8. Bai Arahatule, bai palestinian slinos, voi omorati oamenii naivi si creduli in spitalele voastre Soylent Green, asa ca lasa pistoletul cu papa, si bagati-l in fund, dar vezi sa nu iasa prea mult pe afara, ca cine stie ce o sa creada oamenii despre tine, bai porkusorule de giuneea de Arahat, ca esti pe invers !! O sa platesti cu corpul si tu, bai arabule, sa nu uiti asta, bai mamaligarule ordinar de import galatic !! 🙂

  9. Trei țări Bulgaria, R.Moldova și Ukraina, în care tratamentul la domiciliu, se bazează pe ARBIDOL și IVERCMENTINĂ, pe lângă Vit. C.D și Zn. De ce la noi, nu? Pentru că e prea ieftin. Enervant de ieftin. După ce stați de vorbă cu un dr. care contestă acest tratament, verificați listele cu medicii sponsorizați de companiile Pfizer & Co.și vedeți la ce nr. e respectivul drpropagandist.
    Păcat că unii sunt f.buni specialiști!

  10. Bai desteptilor care acum umpleti spitalele, sau va dati de ceasul mortii sa va faceti celebrul vaxxin in cap, stand ore in sir ca la intrarea in lagarele naziste din anii `40, voi nici acum nu v-ati dat seama ca absolut toti cioclii cultului covidian isi bat joc de voi, ei toti au pusi de-o-parte numai pentru ei toate tratamentele posibile, incepand cu chestiile alea de mono-clonali, si inca multe altele de care nu scrie nici un cuvant presa mainstream nazisto-progresista !! Din cauza asta, nici unul dinte criminalii astia mari nu dau coltul, gen Arahat, Matu, Mahler, G. Diaconu, Jurma, Imbri, toate trompetele astea naziste sunt tinute artificial in viata de regimul nazist de la Bukale, de asta nu patesc ei nimic, ca doar legile sunt facute pentru catei, nu pentru dulai 🙂 Bai vine razboiul, iar voi astia care v-ati dublu vaxinat in cap cu serurile otrava, bingo, tocmai v-ati dat intalnire cu moartea in urmatorii 3-10 ani, deja puteti sa va faceti de pe acum testamentele, ca nu se stie in care zi dati coltul, total asa, ne-prevazut !! Ha ha ha 🙂 Vine Iadul pe Pamant, bai, scapa cine si care poate, si mai ales cei care nu s-au uitat niciodata in gura criminalilor astia de tot apar prin ziarele aservite regimului nazist !!

    • Ati pus punctul pe i. A inceput razboiul pentru care acesti criminali se pregatesc de zeci de ani, au la indemana toate armele posibile de la operatiuni psihologice jn masa si pana la politia care deocamdata la noi nu dar urmeaza arata ca niste trupe speciale de interventi antitero cu echipamentul pe care il folosesc impotriva unor oameni complet nepregatiti. Cred ca foarte curand brutalitatea fizica va lua locul celei verbale. Cine crede ca va trece prin ceea ce a inceput deja protestand pasnic se inseala. Nu vor supravietui decat cei foarte dotati fizic si partial cei f destepti.

  11. Toata lumea va lua virusul.
    Criminal mi se pare faptul (si criminala este si indiferenta medicilor, in general, criminala este si strategia guvernantilor) că oamenii ar fi putut fi educati ce sa faca in caz de infectare, de simptome: iei vitaminele, iei antibioticul, ivermectina (o gura de oxigen, fratilor!) si celelalte medicamente pe care ti le elibereaza farmaciile, stai la caldura si asa nu mai aglomerezi spitalele si au loc cei cu complicatii.
    Lumea se teme sa declare ca este virusata , de parca ar fi ciumati. Toate acestea s-au dorit.
    Noi l-am avut toti, suntem in carantina.
    Pe sot l-am tratat cu tratamentul ambulatoriu chiar daca au aparut probleme grave de respiratie (nu a stat la caldura, s-a expus la praf).
    Doctorul de familie recomanda paracetamolul si mai sunati daca apar probleme. Unde sa suni: pe un telefon fix in timpul orelor de program. Pe noi ne-a coordonat un doctor din Bulgaria…
    Deci ce se intampla este CRIMA CU BUNA STIINTA. In loc sa dea drumul la medicamentele care si-au demonstrat eficienta, o dau langa cu vaccinul…
    La Galati vaccinatii bolnavi stau la triaj la spitalul de infectioase, iar nevaccinatii bolnavi sunt trimisi la triaj la spitalul judetean, spital cu renume nu bun…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger