AcasăCORONAVIRUSOMS prelungește pandemia. Între timp, copiii mor subit de la deodorant

OMS prelungește pandemia. Între timp, copiii mor subit de la deodorant

Organizația Mondială a Sănătății nu vrea sub nicio formă să renunțe la nivelul maxim de alertă al pandemiei Covid. Motivele sunt lesne de înțeles, pentru că sfârșitul pandemiei ar spulbera și puținele vaccinări care se mai fac la nivel mondial. Între timp, însă, media internațională anunță copii de 14 ani care mor de la deodorant și adolescenți și tineri care mor natural de la băuturile dulci și de la uleiurile de gătit, într-o ultimă încercare grobiană de a mai manipula populația.

Că OMS face orice altă politică mai puțin cea pentru sănătatea populației este de foarte mult timp vizibil. Că niciun guvern din lume nu își asumă să ia atitudine împotriva aberațiilor OMS este, din punctul meu de vedere, mult mai grav. Pe fondul unei scăderi a numărului de cazuri și de decese, OMS vine și spune, cu seninătate, că nu poate sub nicio formă să renunțe la menținerea nivelului maxim de alertă pentru pandemia Covid-19. Măcar acolo, de ochii lumii, să fi băgat un nivel moderat, căci cifrele vorbesc de la sine. În 29 ianuarie 2023, numărul de cazuri Covid la nivel mondial era de 261.000, asemănător cu numărul din iulie 2020, când încă nu începuse nebunia. În aceeași zi, numărul de decese a fost de 588, iar media din ianuarie 2023 se apropie cu media din martie 2020, începutul pandemiei. Singura țară cu un număr mare de cazuri și decese a rămas Japonia, care, iată, pe fondul unei vaccinări a întregii populații, se confruntă cu o prăbușire a imunității la nivel general. Problema OMS-ului este, însă alta. Din august 2022 până în prezent, doar 5% din populația de la nivel global și-a administrat booster-ul, iar procentul celor vaccinați complet a crescut cu numai 2%. Ceea ce arată clar că lumea nu mai crede în vaccinul anti-Covid, iar momentul în care statele se vor trezi că trebuie să distrugă miliarde de doze se apropie vertiginos. Mai mult, la fel de vertiginos se apropie și momentul în care țările se vor revolta împotriva contractelor păguboase cu producătorii de vaccinuri, care continuă să le fabrice, deși nimeni nu le mai vrea.

Vaccinurile au salvat omenirea

Tedros Adhanom Ghebreyesus, controversatul director general al OMS, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscul reprezentat în continuare de noul coronavirus, concluzionând că este prematură ridicarea celui mai înalt nivel de alertă privind pandemia de Covid-19. Acesta a arătat că pandemia s-ar afla într-un punct de tranziție și că ar fi nevoie în continuare de o gestionare atentă pentru atenuarea potenţialelor consecinţe negative.

”Peste 6,8 milioane de persoane şi-au pierdut viaţa de la izbucnirea, în urmă cu trei ani, a pandemiei de Covid-19, care a afectat toate ţările de pe glob, devastând comunităţi şi economii. Cu toate acestea, apariţia vaccinurilor şi a tratamentelor a schimbat considerabil cursul pandemiei din 2020”, a afirmat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus. Deși menține nivelul maxim de alertă, același șef al OMS consideră că în acest an ar putea fi ridicată urgența de sănătate publică. Adică vaccinurile au salvat omenirea și mai este nevoie de încă un an de salvare ca să scăpăm de pandemie. Despre valul de morți subite și despre excesul de mortalitate din țările vaccinate, șeful OMS nu a scos niciun cuvânt.

De la orice altceva

Într-o încercare disperată de a liniști temerile oamenilor, așa-zișii cercetători au început să lanseze prin media tot felul de studii absurde, în care se arată că băuturile dulci cresc riscul de accident vascular cerebral și de infarct și că uleiurile de gătit favorizează apariția cheagurilor de sânge, fix efectele adverse ale vaccinului anti-Covid. Însă cea mai flagrantă manipulare a apărut la decesul unei copile de 14 ani, din Marea Britanie, care a suferit un stop cardiac în timp ce dormea. Medicii au concluzionat că moartea ar fi survenit de la un banal deodorant pulverizat în cameră. „Inhalarea de gaz butan sau propan poate duce la insuficiență cardiacă”, a transmis ONS (Biroului Național de Statistică). Totodată, Societatea Regală pentru Prevenirea Accidentelor din Marea Britanie a spus că mai multe persoane au murit după ce au folosit prea mult deodorant.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
1.875 afisari

16 COMENTARII

    • Oms, care în proporții de 90% este pe persoană fizică, adică condusă de banditul bily Ghețu, ce credibilitate să am eu în această entitate

  1. Claudia Marcu, de ce va mai pierdti vremea cu aberatiile OMS ?
    Sau, vreti ca, printr-o abordare aparent critica, sa resuscitati in mod mascat groaza celor care au ramas cu neuronii spalati si sa-i determinati sa se intepe ?!
    In acest caz sinteti partasi la crimele ce vor sa vina !!!
    CRIME , ai inteles ?!

  2. Astia sunt niste ong uri care fac interesele celor care ii platesc si lupta contra cetatenilor planetei si sunt neomarxisti de noua era sau neobolsevici.Astia sunt ciuma mondiala!!

    • Bizon cācatule gros, 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati.

      Bizon cācatule gros, 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati.

      • ESTI LOVIT RAU LA MANSARDA , ASTA FACI SI PE EIARE.COM

  3. Bai Tedros, bai maimutza care numai acum 3 ani a coborat din copac din marea democratie din Afrika, vezi ca sunt niste Detasamante de Pionieri ai Patriei, indiferent din care anume, care te asteapta la cotitura, la propriu, ca sa iti schimbe niste cravate, adica mai multe, dar macar o sa le faca sigur si eficient, bai latraule nazist-globalist !! Un OMS-ist bun e un OMS-ist mort 🙂 In curand incepe si WW3 nuclear, iar dupa aceea, cand intram in minunata Iarna Nucleara, in minunata Noua Lume Distopica, toti latraii astia ca tine ai lui Billy Fukkin` Gates si ai rablagitului ala de Soros, care interesant ca la 100 de ani nu il prinde nicicum viruselul jucaus chinezesc, o sa intre automat, si ei, si toti minionii lor nazisti-corporatisti in minunata morisca numita jocul de societate Gatuirea 🙂 Ha ha ha 🙂 Manca acuma cate banane mai poti in fiecare zi, de preferat minim 3 pe zi, ca nu se stie ce va fi la anul, bai criminalule afrikan , care mai esti si un negrotei imputit, la propriu, pe deasupra !! Vine, vine Iarna, Iarna Nucleara 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Tedros not macht frei 🙂

  4. Cioroiu’asta satanist,latra la luna degeaba!
    Nimeni nu se mai intepa,iar jegurile sistemului anti uman,diavolii de la bruxeles fac spume la gura!
    Huoooo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger