AcasăCORONAVIRUSOMS nu renunță. Vrea să vaccineze tot ce mișcă

OMS nu renunță. Vrea să vaccineze tot ce mișcă

Pandemia se încheie și fără aprobarea oficială a OMS

În timp ce tot mai multe state puternice ale lumii renunță la restricții și la certificatul verde, șefii OMS înoată, cu disperare, împotriva curentului, susținând că sfârșitul pandemiei se va produce doar după vaccinarea maximă a tuturor populațiilor de pe glob. Totodată, conducerea Organizației Mondiale a Sănătății a plusat, anunțând pericolul apariției unor noi variante.

Directorul general al Programului OMS pentru Situaţii de Urgenţă în Sănătate, Michael Ryan, a reușit să șocheze opinia publică, afirmând că pandemia nu se va încheia până nu se va produce vaccinarea maximă a tuturor populațiilor de pe mapamond.

”Nu vom pune capăt virusului anul acesta, nu vom pune capăt virusului vreodată, la ceea ce putem pune capăt este urgenţa de sănătate publică. Sunt moartea, spitalizările, perturbările care provoacă tragedia, nu virusul. Virusul este un vehicul”, a mai afirmat reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății. Declarațiile situează încă o dată OMS în contratimp cu evoluția și involuția  pandemiei, creând și mai multă suspiciune față de adevărata agendă a organizației. Oficialul OMS a făcut referire la țările africane, unde procentul de vaccinare a rămas între 0 și 10%, cu foarte mici excepții, fără să ia în calcul faptul că aceste state s-au confruntat cu cel mai mic număr de cazuri Covid, spitalizări și decese.

În plus, să insiști cu ideea vaccinării planetare pe fondul unei explozii uriașe a numărului de cazuri Covid în țările vaccinate, dovedește ori că specialiștii de la OMS nu sunt chiar specialiști, ori că obiectivul unic al pandemiei a fost doar vaccinarea. Așa cum am tot repetat, varianta Omicron s-a demonstrat a fi salvarea tuturor, infectările cu un virus slab producând adevărata imunizare în masă. Ipoteza este susținută chiar și de Agenţia Europeană a Medicamentului , prin Marco Cavaleri, director pentru strategie de vaccinare, care a arătat că Omicronul aduce mai multă imunitate naturală și că va transforma Covid într-o boală endemică.

Tedros, ultimele zbateri

Pentru directorul general al OMS, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, pandemia  nu se va încheia mult timp de acum încolo. Acesta a afirmat că ideea că Omicron produce o boală ușoară este înșelătoare. „Nu vă păcăliți, Omicron provoacă spitalizări și decese, iar chiar și cazurile mai puțin grave inundă spitalele. Pandemia este departe de a se fi terminat şi, ţinând cont de creşterea incredibilă a Omicron în lume, este probabil să apară noi variante”, a mai spus șeful OMS. Acesta avertiza încă de luna trecută  că programele generale de administrare a rapelurilor riscă să prelungească pandemia şi să crească inegalitatea, afirmând că nicio ţară nu îşi poate accelera ieşirea din pandemie. Semnalul transmis de Tedros nu prea a avut efect, astfel că statele au ales să ignore OMS și să iasă, fără aprobare, din pandemie.

Crește numărul țărilor fără pandemie

Numărul statelor care au renunțat aproape în totalitate la restricții sau care au anunțat că vor renunța crește cu fiecare zi care trece din acest ultim val de Covid. Avem astfel Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Scoția, Spania și Israelul, fiecare dintre acestea fiind decisă să transforme pandemia în endemie și noul coronavirus, într-o răceală de sezon. Mai mult Marea Britanie a decis să renunțe definitiv și la certificatul verde, începând cu data de 26 ianuarie, o măsură pe care ar putea să o ia chiar și Israelul, după ce ministrul de finanțe, Avigdor Liberman, a declarat că ”nu există nicio logică medicală și epidemiologică în certificatul verde”, acesta fiind ”un lucru cu care mulți experți sunt de acord”.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.446 afisari

16 COMENTARII

  1. Singur loc unde o sa mai decida astia va fi in celula lor de puscarie mincinosii mondiali!!!

      • Ma nea costel, daca au luat vreo șpagă, au luat de la americani, ei erau Finanțatorii virușilor de vuhan. Nu împotriva Chinei, acolo este coada peștelui, ci la cap te indrepti, cine a cerut acele experimente de viruși si cine le a plătit. Cat despre virus, la nivel global a fost exact nimic, in schimb s a urmărit înțeparea globală si restricționarea drepturilor umane

        • As mai adauga la cele spuse faptul ca SUA a plantat, de jur imprejurul Rusiei, sute de laboratoare militare de facut virusi, in timp ce la ei nu mai au voie sa le tina oficial.
          Asa au facut si cu torturarea, fara judecata, a celor arestati oriunde in lume fiindca dumnealor ii suspectau de terorism, adica au mutat locurile de tortura la slugile de genul romaniei, poloniei etc.
          Acestea sint comportamente terminale !

  2. OMS devine necredibil.
    Ne jigneste inteligenta.
    Zilnic sunt infectati vaccinatii, internati cam 15% pe zi la ATI si decedati( dar ai nostri nu spun totalul lor).
    In state cu procent mare de vaccinare sunt si f.multe infectari..
    Unde e eficienta daca ne tot boosterizam ?

  3. este tot mai clar ca doar un nurnberg ii poate opri . s-au invatat cu bani din nimic si le este greu sa renunte .

  4. Oameni Buni –-trezițivă !!! OMS nu este lasată pe Pământ de la Dumnezeu !!! Este un ONG la care multe state cotizează și unde au reprezentanți. Ca și UE s-a transformat în gașcă de șmecheri care acționează după bunul plac. Faptul ca australopitecii care ne conduc (Orban, Câțu, ARAHAT și o liotă de doctori usr-iști) ascultă prostiile debitate de OMS este vina noastră……cum am ales așa ne ducem existența.

  5. Ciudățenie:
    „…around 1,000 former Latvian Legion soldiers had served as guards at the Nuremberg trials, guarding Nazi war criminals. Afterwards, during the Berlin Blockade, they took part in securing Allied facilities involved in the Berlin Airlift and later also were guarding USA Army headquarters.”
    „The Latvian Legion (Latvian: Latviešu leģions) was a formation of the German Waffen-SS during World War II”.

    • Toată istoria e făcătură și minciună.
      Nu mai o țineți cu nuremberg pt că și acesta a fost…cei ce-au păzit „criminalii naziști” pe timpul proceului, ar trebui să zic plan-cesului, au fost din Waffen-SS.

  6. Cand imi amintesc de ”indicatiile pretioase”ale OMS de ”educatie” sexuala la copii prescolari,scuip zilnic pe acest ong imputit!

  7. Bai omesenilor korupti, bai Tedros-ule rupt in fund, adica bai afrikanule demon-crat de idiot inutil, o sa fiti si voi vaxxinati in cap, dar cu ceva plumb, ca aia e schema completa, in caz ca nu ai inteles, bai jegule afrikan !! Vin astia dupa voi, bai omesenilor tampiti, o sa ajungeti mai rau ca filfizonul ala de Mussolini, ala era tampit rau, dar voi sunteti cu totii niste criminali ordinari, asa ca veti ajungeti in streang, cu capul in jos, de o sa se pise totipe voi, la propriu, cat de curand !! Sieg Heil, Sieg Heil, Tedros Monkey Not Macht Frei 🙂

  8. Pai ce sa faca cu vaxinurile deja produse? Sa le arunce la gunoi, acolo unde de fapt le este locul?

  9. & Oare să fi contribuit negocierile pentru postul de selecționer făcute de Burleanu, conducător de fotbal cu academia de tunuri și Stoichiță, la facturi de energie mai mari și la găsirea plagiatului lui Ciucă, fiind anunțat și Iordănescu jr. pentru funcția de selecționer, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger