AcasăCORONAVIRUSOMS le spune bogaţilor să amâne vaccinarea copiilor şi să-şi doneze dozele...

OMS le spune bogaţilor să amâne vaccinarea copiilor şi să-şi doneze dozele de ser anti-Covid ţărilor din lumea a treia!

vaccin pfizerOMS le spune bogaţilor să amâne vaccinarea copiilor şi să-şi doneze dozele de ser anti-Covid ţărilor din lumea a treia!

Îndemn surprinzător de la Organizația Mondială a Sănătății! Aceasta a cerut ărilor bogate să reconsidere planurile de vaccinare a copiilor și, în schimb, să doneze dozele de vaccinuri anit-COVID-19 către schema COVAX pentru ajutorarea țărilor sărace.

Directorul general al OMS a afirmat de asemenea că al doilea an al pandemiei este mult mai mortal decât primul și că situația din India reprezintă o uriașă îngrijorare.

Înțeleg de ce unele țări vor să-și vaccineze copiii și adolescenții, dar în momentul de față îi îndemn să își reconsidere planurile și să doneze în schimb vaccinuri către COVAX”, a declarat șeful OMS.

Reamintim, vaccinul Pfizer a fost autorizat în SUA pentru copiii cu vârsta peste 12 ani. De altfel, Canada a autorizat săptămâna trecută utilizarea vaccinului anti-Covid Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Dr. Beatrice Mahler spune că românii îşi vor vaccina copiii

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București, este încrezătoare că românii își vor vaccina copiii după ce autoritățile europene vor autoriza vaccinul produs de Pfizer.

Eu sper că da. Eu sper că își vor vaccina copiii pentru că, din ce am văzut, persoanele care s-au prezentat la vaccinare au fost în majoritate din categoria de vârstă adultă, persoane care au copii între 12 și 18 ani și atunci, atâta timp cât eu vreau să mă protejez și înțeleg nevoia de protecție.

Cu siguranță vreau să-i asigur aceleași condiții și copilului meu și probabil că o să întreb mai mult fiind vorba de copilul meu, dar cu siguranță voi dori să fac tot ce se poate ca el să fie protejat”, a spus dr. Beatrice Mahler.

author avatar
Andrei Ștefan
309 afisari

2 COMENTARII

  1. primul sarac e chiar seful oms ca e etiopian si sa inceapa cu el !!!!!!!!un criminal nu poate naste decat legi criminale ca asta e in tara lui deja condamnat si acum recidiveaza!!!!!!!

    • Cand oare,bogatii fac cadou ceva…bun,saracilor!Cata ipocrizie pe aceasta organízate criminala!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger