AcasăCORONAVIRUSOMS face presiuni în Parlamentul României pentru obligativitatea vaccinării

OMS face presiuni în Parlamentul României pentru obligativitatea vaccinării

OMS și-a băgat coada în Parlament ca să grăbească vaccinarea obligatorie

Pericolul impunerii certificatului verde la locul de muncă este iminent. Reprezentanții OMS au descins în Parlamentul României pentru a-i convinge pe aleșii poporului să voteze pentru vaccinarea anti-Covid obligatorie. Cu doar 37% din populație vaccinată, dezbaterea și votul pe acest proiect de lege opresiv sunt încă amânate, dar nu pentru mult timp.

N-am înțeles preocuparea asta subită a Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, de a trimis emisari să stea pe capul autorităților până rezolvă vaccinarea în masă a populației. De ce nu s-au dus în India, unde procentul nu este de 37%, ca la noi, ci 24%? Păi nu s-au dus, că acolo numărul deceselor este insignifiant, iar numărul de cazuri zilnice este de vreo 11.000, la o populație de 1,4 miliarde. De ce nu se duce OMS în Africa, unde procentul mediu de vaccinați pe întreg continentul este de sub 10%. Păi nu se duce, că ăia nici Covid nu mai au și nici nu prea au avut. De ce nu cercetează, ca o organizație mondială a sănătății ce este, numărul inexplicabil de decese din România? De ce nu cercetează faptul că nu există medicamente nici în spitale și nici în afara spitalelor? De ce nu se preocupă să trimită niște tratamente anti-Covid pentru prăpădiții aia de români care sunt lăsați să moară cu miile? Asta trebuie să facă OMS. Dar OMS are altă agendă și iată-i pe reprezentanții organizației înfipți acum în comisiile de Sănătate de la Senat și de la Camera Deputaților, pentru a-i convinge sau a-i forța pe parlamentari să voteze împotriva celor care i-au ales. Faptul că dezbaterea și votul pentru vaccinarea obligatorie au fost încă amânate nu trebuie să creeze nimănui vreo iluzie. Se așteaptă să mai crească un pic numărul vaccinaților. Dar cu PNL, USR, UDMR, care au anunțat că vor vota certificatul verde, și un PSD cu Rafila reprezentant oficial al OMS, nu mai există vreo salvare.

Soluția lor, vaccin și atât

”Acum avem soluţia, iar aceea se numeşte vaccin şi prevenţie”, declara Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, în fața emisarilor OMS. Tot mai mulți români, care și-au scos creierul din amorțire, se întreabă însă de ce se merge doar pe soluția vaccinării, de parcă toate celelalte au fost încercate și au eșuat. România este aproape virgină din acest punct de vedere. La noi tratamentele au fost trecute în protocol, dar nu s-au aplicat decât cele ineficiente și chiar mortale, cum a fost Kaletra, de exemplu. În primul an de pandemie, cu greu, dar hai să zicem că poți acorda prezumția de nevinovăție, că medicii nu știau, nu erau siguri. Acum însă, când există atâtea tratamente care dau rezultate, unele chiar extraordinare și certe, cum de se pistonează doar pe ideea vaccinării? Păi dacă există medicamente eficiente pe care le poți lua în primele zile ale bolii, de ce să nu mizăm și pe imunitatea naturală, care s-a dovedit științific că este net superioară celei dată de vaccin? O imunitate care nu dă reacții adverse, nu lasă sechele și, mai ales, nu te omoară.

Ținta finală: 70% din populația globului trebuie vaccinată

Organizația Mondială a Sănătății și-a propus ca, până la sfârșitul anului 2022, 70% din populația lumii să fie vaccinată. În România acest procent trebuie atins până la sfârșitul acestui an. Acestea sunt ordinele. „3 milioane de persoane vaccinate suplimentar față de cele 7 milioane care sunt în momentul de față aduc undeva la vreo 10 milioane, la care se adaugă cei care au trecut prin boală, eu cred că sunt cam 8 milioane, sigur sunt și situații în care oamenii au fost vaccinați și au trecut prin boală. Dacă se vaccinează 10 milioane de oameni probabil că o să avem o imunitate în jur de 75-80% din populația României”, a declarat Alexandru Rafila.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
21.592 afisari

59 COMENTARII

  1. Doamna Marcu, sunteți unul din cei cinci jurnaliști ai României care își merită titulatura. Zic cinci, da, exagerez, poate.
    Sărut-mâna!

  2. Daca noi stam ca prostii si nu reactionam in niciun fel, ba stam la coada la „intepare”… Asta e soarta prostilor, sa fie sclavii jmekerilor!!!

  3. dna claudia , o observatie la , de ce nu se duce in india ca acolo este numar mic de morti , pai aici nr mortilor este umflat artificial ! ultima data erau 270 de morti intr-un an si jumatate cu diagnostic doar covid , pentru asta trebuie sa dea iama in parlament ? in Romania media este de 750 de morti pe zi , peste acest numar este o problema . in alta ordine , eu nu am vazut in acesti aproape doi ani nimic din ce se da la tv , nici excavatoare in cimitir , nici oameni in parcare care stau cu tubul de oxigen . eu merg saptamanal in cimitir si nu am vazut nici o avalansa de morti , ba sint zile cand , capela bisericii este goala ,intre ce se da la tv si viata reala este o prapastie cat groapa marianelor !

  4. Felicitări, dna Marcu! OMS face presiuni fiindcă știe ca aici are sclaveti la butoane care-i executa orbește ordinele. Pentru ca în tara mai sunt vreo14 mil. și scazand nr. copiilor, vreo 4 mil. rămân 10 mil din care 6 mil. cu terapia genetica experimentala la zi. Deci se minte ca la balamuc cu cele 19 mil. De fapt cu „vaccinul” se urmărește altceva, care pana la urma tot se va afla pentru ca sunt ff mulți oameni de știință împotriva serului experimental!

  5. Moooie OMS, Rafila, Cercel, Tataru, Ciolacu, Arafat, Cîțu, Johannis, Barna, Firea etc etc etc, că sunt muuulte slugi, in toate găştile mafiote care îşi zic partide , muuuuuulte slugi! Afarăăăăă! Şo pe ei, Români, la judecată cu ei!

  6. Stimata Doamna, OMS a venit in Romania pentru ca nu intelege ce se intampla. Parem a fi oameni cu minte, cu ceva scoala, mai mult decat in Africa, si cu valori si principii sanatoase. Va imaginati cam ce soc au avut cand au aflat ce motive au invocat rudele unor bolnavi de covid pentru a refuza transferul in Germania? Nu vi se pare ca suntem cam handi bine, dar avem destula trufie sa stam cu coada sus?

  7. La mamaligari orice se poate ,la altii verificau in fiecare dimineata daca isi mai au capul la locul lui.Conform protocoalelor semnate de alogenii care calaresc Romania suntem pentru astia doar niste cobai ,noi si copiii nostri.Se duc si ei la popoarele slabe ca noi ,credeti ca in India ar avea vreo sansa?

  8. Ala care conduce oms e un criminal dovedit in tara de unde provine si ca subalterni nu poate avea decat de teapa lui doar ca nu are cine sa i lege!!! Indivizii astia sa citeasca constitutia noastra legea suprema si dupa mai vedem!!!

  9. O javra globalista , consilier BNR tocmai anunta ca trebuie sa facem foamea , ca energia trebuie sa fie cu 400% mai scumpa , alte currve ca trebuie sa vina pene de electricitate. etc Stresul se acumuleaza , economia este decimata, iar bestiile malefice de la Guvern joaca tontoriul de mana cu OMS … Continuati , da-tii in continuare si o sa vedeti ce se intampla .

    • Cravatele scumpe rezista cu brio la greutatea parazitilor imputiti si bine hraniti de la BNR .Distanta de 5-10 centimetri de la sol este cea mai spectaculoasa.

  10. Dacă în România se va impune prin lege vaccinarea cu otrăvurile astea experimentale, va fi prăpăd. Le spun „profetic” javrelor din administrație, politică, mass-media vândută și tuturor cozilor de topor cu medicii propagandisti în frunte: veți căuta gropi în care să vă ascundeți și nu veți găsi, pârjolul vă va ajunge din urmă; veți cere indurare și nu veți afla nicăieri niciun pic de milă. Luați aminte! Am avut așa, un vis!

    • Eu nu am astfel de vise dar se întrevede ceea ce spuneți. Românul tace cât tace dar când se aprinde e Bai! Încă puțin și explodează bomba.

  11. Slugile globaliste au venit în România pentru ca să distrugă ce a mai rămas din sufletul neamului românesc, pentru ca acest pământ bun și frumos să fie ocupat de alte etnii.

  12. Bai Tedros, bai cirkarule afrikan de rahat, multumim pentru prezenta voastra in colonie, dar poate reusiti si voi sa faceti ceva bun, adica sa inceapa razboiul civil, de data aceasta va fi declarat, nu asa cum e de 31 de ani, ne-declarat !! Deja toti rebelii de-abia asteapta sa explodeze butoiul de pulbere care e toata colonia, numai scanteia care sa o aprinda mai lipseste !! Tedros, bai pakaliciule, chibriturile sigur le ai la tine, e timpul sa le aprinzi o data !! Vine razboiul, sper ca toti sunteti pregatiti !! Nazi Double Va$$in Macht Frei 🙂

  13. Jucati la doua capete,dna Marcu,V-a suparat ce am spus de OMS?Ramane cum am zis,v-ati vandut cu totii cu toate ca unii vreti sa pareti altfel.

  14. ultima forma de propaganda gretoasa la Romania tv : mor oamenii pe strada si in magazine ! pai daca-i pe moarte ce cauta la cumparaturi in magazine ? nici pentru cretini nu- i buna !

  15. OMS este o organizatie globalist neocomunista subversiva care sub pretextul mincinos al asigurarii sanatatii la nivel global are ca scop propaganda si instaurarea dictaturii neocomuniste. Numai prostii nu-si dau seama de obiectivele reale ale acestei cloace!

  16. De-aia se impune prezenta fizica in așa zisele “scoli”, pt ca blestematii ȘTIU ca din cauza fricii și stresului, atât de caracteristice sistemului nostru de așa zisa “educatie”, elevilor li se vor PRABUSI SUSTEMUL IMUNITAR și se vor umple așa zisele “spitale”, devenite, in lipsa medicamentelor, bine ascunse, abatoare! Iar apoi sa tipe ca nevaccinatii sunt de vina pt ca sunt raționali, logici și conștienți și nu vor sa se supuna pe proprie semnătura “singurei soluții”! Apoi impunerea pe repede înainte a stalinisto-nazisto-teroristului ILEGAL, DISCRIMINATOR și INUTIL PANDEMIC (util doar intereselor psihopate – vezi mărturia Dr-ului Vladimir Zelenko, a Prof Luc Montagnier, a Prof Sucharit Bachdi și altor OAMENI cu Caracter, Conștiința , Competentă INDISCUTABILĂ, fără conflicte de interese și “câstiguri de funcție”!!!)!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger