AcasăCORONAVIRUSOMS confirmă o ipoteză-BOMBĂ: vaccinarea obligatorie, la nivel mondial!

OMS confirmă o ipoteză-BOMBĂ: vaccinarea obligatorie, la nivel mondial!

oms vaccinOMS confirmă o ipoteză-BOMBĂ: vaccinarea obligatorie, la nivel mondial!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii seamănă panică în rîndul contestatarilor vaccinului: imunizarea ar putea deveni obligatorie, la nivel mondial. În actualul context al pandemiei de coronavirus este prioritar „să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declarat joi Mike Ryan, directorul Programului pentru urgenţe sanitare al OMS.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

Vaccinarea cadrelor medicale, prioritară

Specialiştii de la OMS insistă că prima dată ar trebui imunizate obligatoriu cadrele medicale.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Tulpina sud-africană, botezată Omicron

Experții OMS au decis vineri că noua variantă de coronavirus secvențiată de cercetătorii din Africa de Sud este o „variantă îngrijorătoare”, care are un potențial de reinfectare mai mare decât al celorlalte variante. Cunoscută până acum ca tulpina B.1.1.529, noua tulpină a primit și un nume: Omicron.

Tulpina a fost depistată până acum în Africa de Sud, Botswana, Belgia, Hong Kong și Israel.

Organizația Mondială a Sănătății declarase că „monitorizează îndeaproape” varianta raportată și urma să aibă vineri o reuniune tehnică pentru a stabili dacă B.1.1.529 ar trebui să fie desemnată drept variantă de „interes” sau de „îngrijorare”.

author avatar
Andrei Ștefan
869 afisari

10 COMENTARII

  1. Organizaţia Mondială a Sănătăţii sa mearga in china si sa inchida ”laboratoarele” unde se ”studiaza” virusii. De fapt se creeaza. Si sa-i stranga de oua pe chinezi sa spuna cum au scapat de corona acum aproape 2 ani.

    • Eu cred ca au scapat luand nurofen si mancand condimentat :). Pai cum sa scape?! Nu au mai continuat povestea cu corona si au tratat gripa si pneumoniile cauzate de gripa, asta le-a fost reteta!!!

  2. Ai demonstrat ba omsitule originea virusului ca sa mergi tu cu reguli mondialr? ? Seful tau ala de dus e declsrat criminal acolo in etiopia lui si credem ca tot asa a ramas dupa ce rdguli vrea. La nuremberg cu voi!!!

  3. Trecutul dubios al lui Tedros Adhanom Ghebreyesus. Este și acum urmărit acasă pt terorism. Ca și Arahat. Interesant, nu?? Dacă o să căutați cu google, nu găsiți mare lucru. E cel mai curat. ca și la noi cu „justițea independentă”.

  4. Bai Ryan, bai koruptule de putred korupt, mananci kakat toata ziua, bai umflatule !! OMS e cea mai korupta organizatie nazista, ca si ONU, asa ca lasa vrajeala, ca nu mai tine, bai bosketarule irlandez !! Mai bine explica tu cum e in Irlanda voastra sper-vaxxinata incap, de ce e plin de virusul chinezesc la voi, bai ametitule ordinar !! Vine streangul la tine, bai trepadudule nazist imputit, chiar daca nu vrei tu sa mergi la el, asa ca vezi ce e cu bunkarul acela !! Ha ha ha 🙂 Nazi Triple Va&&in Macht Frei 🙂

  5. ” …IMUNIZAREA ar putea deveni obligatorie… „, zice, din nou, imbecilul ziaric. Asa sa te imunizezi tu, la fel cum s-au imunizat aia care au murit sau au ramas schiloditi (si câți or mai urma, stai sa vezi) băi, imbecilule, băi, sclavule sinistru, ziaric de kăcat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger