AcasăCORONAVIRUSOMS, avertisment teribil: „Vine o pandemie mai periculoasă decât Covid-19!”

OMS, avertisment teribil: „Vine o pandemie mai periculoasă decât Covid-19!”

Ni se pregăteşte ceva sau şeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citeşte în stele? El a anunţat că guvernele lumii trebuie să se pregătească pentru o boală și mai mortală decât Covid-19.

Dacă nu facem schimbările care trebuie făcute, atunci cine va face? Și dacă nu le facem acum, atunci când?”, a întrebat Tedros în cadrul adunării anuale de sănătate de la Geneva, conform The Independent.

Spune că vine un alt patogen, şi „mai” letal

Adunarea Mondială a Sănătății anuală de 10 zile din orașul elvețian, care coincide cu cea de-a 75-a aniversare a organismului, urmează să abordeze provocările globale de sănătate, inclusiv viitoarele pandemii.

Cele 194 de state membre ale OMS negociază în prezent reforme la normele obligatorii care le stabilesc în cazul unei amenințări internaționale pentru sănătate. De asemenea, ei elaborează un tratat mai larg privind pandemia, care urmează să fie ratificat anul viitor.

„Amenințarea apariției unei alte variante care provoacă noi creșteri de boală și deces rămâne valabilă. Și amenințarea ca un alt agent patogen să apară cu un potențial și mai mortal rămâne”, a zis şeful OMS.

Au lansat o reţea pentru detectarea maladiilor

OMS tocmai a lansat o reţea mondială pentru detectarea maladiilor infecţioase. Reţeaua internaţională de monitorizare are ca scop detectarea rapidă a ameninţărilor reprezentate de maladiile infecţioase emergente, cum este coronavirusul, şi distribuirea informaţiilor pentru evitarea altor pandemii.

Se va baza pe genomică. Aceasta constă în secvenţierea genomului virusurilor, bacteriilor şi altor agenţi patogeni şi studierea funcţionării acestora pentru a le determina contagiozitatea, periculozitatea şi modul lor de propagare.

2.109 afisari

32 COMENTARII

 1. Orice tara democratica are lege contra unor astfel de instigatori . E la moda vorbaria goala fara sa fie trasa la raspundere .

  • Lucrul asta se STIA!

   In urma cu doi ani, staretul Zenovie de la Manastirea Nechit, ii avertiza pe romani ca „după vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”

 2. OMS sunt niște teroriști. Ne-au amenințat pe baza unor minciuni. Acum studiile lor arată ca nu era nevoie de masca, masca face rău – particule plastic in plamani – studiile lor oficiale, vax nu are 95% eficienta, nici 50%, de fapt imunitatea naturală este cea mai buna și așa mai departe.
  Ce este grav este ca documentele lor arată ca ei știau ca sunt minciuni când au împins agenda spre noi. ȘTIAU!
  Așa ca sa ne lase naiba in pace sa se ducă pe pustii cu agenda lor ce bine ar fi sa crape toți

 3. Tedros criminalule ! Blestemat sa fii în veci ! Sper sa fii spânzurat un fatza casei tale! Împreuna cu Gates, Rockefeller, Rotchild and company……Criminalilor

 4. Pandemiile anuntate sunt alea creeate ,o pandemie e un hazard sau ceva aproape imposibil.Asta e un criminal la baza in tara lui deci asta face.

 5. Tine pe toti speriati, ca sa accepte masurile care le propune. Dupa ce astea sant implementate OMS va avea dreptul sa declare lockdown si vaccinare obligatorie oriunde in lume. De fapt initiativa de „one health” este prima varianta a unui guvern dictatorial global

 6. Nu va îngrijorați prea mult. Doar vreau să vă spun că e vorba despre virușii americanilor, din laboratoarele ucrainiene.

 7. mu ie teroristilor oms, jigodiile astea trag pe nas la greu , o sa vada cum popoarele le vor sparge capul la aceste lepre facute la betie, acesti nazisti poponari si-o vor lua de la popoare!

 8. @ Ghebreyesus ăsta este ”alergător de medicină de atletism”, de fond și semifond și cu obstacole , ?

 9. Oricit de odioasa ar fi aceasta persoana, sistemul care i-a dat nastere este cu mult mai odios. Orice regim patriotic ar scoate Tara din O.N.U. si implicit din O.M.S. Pina de curind Lumea avea o singura Tara cu regim patriotic: Elvetia. Astazi Lumea nu mai are nici un regim patriotic.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...