AcasăCORONAVIRUSO româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce...

O româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere femeia

pfizerO româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere femeia

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer. Motiv pentru care a acționat în instanță compania farmaceutică Pfizer dar și Guvernul României.

Este primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune avocatul Adrian Cuculis.

Femeia cere daune de până la 1 milion de euro

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

Proces în mas împotriva campaniei de vaccinare anti Covid-19

Proces în masă împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID! Peste 400 de români acuză statul că i-a folosit drept cobai, pentru administrarea unor seruri care sunt încă experimentale.

Aceștia atrag atenția că, în mod normal, aceste vaccinuri ar fi trebuit să fie testate o perioadă îndelungată de timp înainte să fie administrate oamenilor.

Pe de altă parte, aceștia mai spun că punctul culminant ar fi fost reprezentat de procesul dintre Moderna și Pfizer. Cei de la Moderna i-au dat în judecată pe cei de la Pfizer pe motiv că le-ar fi copiat tehnologia.

author avatar
Andreea Vlad
1.291 afisari

3 COMENTARII

  1. Cei 400…acum au aflat ca dureaza 7-10 ani pana la scoaterea unui vaccin pe piata? Nu i-a mirat ca asta era gata in cateva luni? Nu i-a ingrijorat cand li s-a spus ca este o terapie genica, nemaivazuta, nemaiauzita etc …ca era o premiera si ca nu putea sti nimeni ce efecte adverse vor fi? Seamana cu cei care au luat credite in franci elvetieni si pe urma erau pe strada, la proteste, ca le-au crescut ratele…Inteleg sa dai statul, anagajatorul etc in judecata cand tu ai fost informat, stiai riscurile dar ai fost conditionat cu pastrarea locului de munca sau mai stiu eu cu ce…Dar chiar si asa e cam subtire. Nu a fost nimeni obligat cu adevarat. Doar CONDITIONAT.

  2. In multe institutii, directorii, sefii, sefutii si sefuletii au amenintat pe față cu datul afară pe angajații lor, sau au incercat alte presiuni.
    Dar in aceeași măsură, au fost si situatii in care toti acesti conducatori de institutii, cu acolitii lor au primit sfaturi FOARTE FERME si CREDIBILE de la cei pe care i-au amenintat, ca la prima miscare gresita… slugile antihristilor vor îngrășa pământul, indiferent de consecințele ulterioare.
    Cand unii au spus: GATA, PÂNĂ AICI!, apoi asa o fost!
    Pro Stii si spargatorii de proteste s-au dus si au semnat ca booiii apoi au pus capul in jug si-au luat injectia cu otravuri, iar acum se plang de consecinte… tardiv de tarziu, dragi romani.
    Dupa fapta si răsplată, informatii de avertizare au fost destule. Acum sa vedem cine scapa si cine nu.
    Coincidenta, ca toti propagandistii waxeri si directorii de institutii, par a nu fi injectati decat cu solutie salina. Ghinion, nuu?
    Asta in timp ce vaccinatii pe bune cad din picioare ca mustele si mor subit.

  3. Firmele de vaccin au imunitate juridica, poti sa ii dai in judecata ca nu sant responsabili pentru ce au facut. Asta numai in caz de orice eventualitate, probabil ca pana procesele ajung pe rol acusantii nu mai traiesc. Dar trebuie deschise oricum

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger