AcasăCORONAVIRUSO cunoscută actriță din România, rezultat pozitiv la testul COVID: ”Sunt vaccinată...

O cunoscută actriță din România, rezultat pozitiv la testul COVID: ”Sunt vaccinată cu ambele doze”

sursa foto: Facebook

Oana Pellea făcut public faptul că a primit rezultat pozitiv la testul PCR pentru depistarea COVID-19. De altfel, actrița anunțase săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de un spectacol în care ar fi trebuit să joace, la Bulandra, că a decis să se izoleze, preventiv, explicând motivele pentru care face acest pas.

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. (…) E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV.

Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact”, a mărturisit cunoscutul om de teatru, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

(sursa foto: Facebook/Oana Pellea)

Pellea: Traversez o formă ușoară

Oana Pellea spune că se felicită că s-a vaccinat antiCovid. ”Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat.”, a mai scris actrița.

Pe 7 octombrie, Oana Pellea, fiica marelui actor Amza Pellea, le cerea scuze spectatorilor care cumpăraseră bilete pentru spectacolul ”Scaunele”, din 10 octombrie, anunțând că a decis să se autoizoleze, timp de 7 zile, ”din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să intru în contact”.

Cifrele de la GCS

Cele mai recente date venite de la Grupul de Comunicare Strategică, în raportarea din 13 octombrie, indicau faptul că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.733 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

”Până astăzi, 13 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.398.264 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 4.607 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.199.267 de pacienți au fost declarați vindecați”, au mai transmis reprezentanții GCS, în informarea făcută publică miercuri.

470 afisari

3 COMENTARII

  1. Teatru la greu si pe social media! Unul de slaba calitate cum ne-a obisnuit o nulitate care e celebra doar datorita tatalui ei! Sa fi sanatoasa cațo! Nu te mai deranja sa ne anunti lucruri fara rost ca nu ne intereseaza. Nici la piesele unde joci nu voi merge vreodata. Mi se face greata privindu-te!

  2. Deși nu are valoarea fiicei lui Pellea, nici de căkatul de Pătraru nu s-a pomenit. Că și gunoiul era injectat cu ambele doze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger