AcasăCORONAVIRUSNoi restricții impuse de autorități: circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ!

Noi restricții impuse de autorități: circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ!

covid-19Noi restricții impuse de autorități: Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ! / TimpOnline.ro

Autoritățile pregătesc noi măsuri și restricții împotriva răspândirii Covid-19. Comitetul pentru Situații de Urgență se reunește joi, înaintea ședinței de guvern programată la ora 19:00, pentru a lua o decizie în acest sens.

Surse guvernamentale susțin că secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat ia în calcul să propună Guvernului restricționarea liberei circulații pe perioada nopții.

Astfel, la fel ca în starea de urgență, între orele 6.00 și 22.00 deplasarea populației s-ar putea efectua exclusiv în anumite condiții – la muncă, la cumpărături, la plimbat animalele, pentru ajutorarea persoanelor care au nevoie de sprijin, urgențe medicale.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, după ședința de la MAI, că există posibilitatea interzicerii circulației pe timp de noapte acolo unde există un număr mare de infectări. Prin urmare, măsura interzicerii circulației pe timp de noapte ar putea fi una locală.

Măsura ar putea fi extinsă la nivel național

Însă, se discută și posibilitatea de a fi introdusă la nivel național, potrivit Digi 24. O altă măsură discutată de autorități este cea a obligativității purtării măștii de protecție pe tot teritoriul național, indiferent de rata de incidență.

Măsurile care vor fi propuse în ședința CNSU vor fi mai apoi aprobate în ședința de guvern de la ora 19:00.

Ultima raportare a Grupului de Informare Strategică arăta 8.651 de cazuri noi depistate în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor decedate era cel mai mare de până acum: 146 de morți, iar la terapie intensivă era tot o cifră record: 1.001 pacienți.

Până miercuri, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), transmite Grupul de Informare Strategică. 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andreea Vlad
520 afisari

2 COMENTARII

  1. Numa idiotii voteaza cu liberalii care baga românii la lockdown, și bineînțeles tableta stsului militar..Vrem la pușcarie la domițiliu, sa murim de foame-n case ! Cît o vrea sassu werner și lebaralii! Pă motiv dă covid! Revista TIME pe coperta din 2 noiembrie 2020 scrie mare THE GREAT RESET ! Adica e TERRA pe schele, ni se pregateste marea resetare ,valu 2 ,valu 3 de covid, încît și uleiul de motor testat fara a fi vreodata in contact cu vreun om arata pozitiv la covid!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger