AcasăCORONAVIRUSNicușor Dan, încă nevaccinat împotriva COVID. Primarul Capitalei vine cu noi explicații:...

Nicușor Dan, încă nevaccinat împotriva COVID. Primarul Capitalei vine cu noi explicații: „După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă…”

Nicușor Dan, încă nevaccinat împotriva COVID. Primarul Capitalei vine cu noi explicații: „După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă...” (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

În contextul în care se tot discută despre vaccinarea împotriva COVID-19, despre locurile unde certificatul verde e obligatoriu să fie prezentat, nu doar în Capitală, ci și în restul țării, s-a aflat că actualul primar general al Capitalei încă amână momentul în care să meargă la un centru de vaccinare pentru a fi vaccinat antiCovid.

Nicușor Dan, edilul Bucureștilor despre care s-a aflat încă de lunile trecute că a avut noul coronavirus, a venit cu noi explicații pe acest subiect. De această dată într-o emisiune difuzată duminică de postul Prima TV.

Întrebat dacă este antivaccinist, primarul Capitalei a negat o astfel de variantă. Și a susținut că la momentul în care va face un astfel de pas se va afla.

„Nicidecum, nicidecum! După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic (are un doctorat în matematică, în Franța, conform Wikipedia -n.n), care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Mi-am vaccinat fetiţa. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetiţa de la grădiniţă. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”, a susținut Nicuşor Dan, citat de news.ro.

Vrea să facă analize

Nu e prima oară când primarul Bucureștilor e întrebat despre acest subiect, în ultima perioadă. Zilele trecute, Dan declarase, de această dată la Știrile ProTV, că nu s-ar fi vaccinat încă pentru că ar vrea să facă niște analize.

„După coronavirus trebuie să fac niște analize și după aceea mă voi vaccina”, declarase în primă fază Nicușor Dan.

„Imediat după ce fac acele analize. (…) Nu am avut timpul fizic să mă duc să fac analizele”, a completat primarul Capitalei, întrebat când anume va merge să se vaccineze.

424 afisari

3 COMENTARII

  1. Credeam că-i mai deștept. Sînt curios care-i vocea științei ce arată că vaccinul te ferește de boli. (nu săriți cu povești nemuritoare de felul „de la introducerea vaccinului Ics a scăzut…”. Știința cere date și studii cinstite ce pot fi verificate de oricine)
    Dar pate-i deștept și mincinos.

  2. Bine că și-a injectat hăndelul.
    UN LUCRU BUN!

    P.S. Ce-l califică pe el ca „om de știință”?

  3. Bai Nicusorule, bai trogloditule, da-ti 3 palme peste ceafa singur, sa vedem daca o sa mai crezi tu in stiinta lor nazista-progresista !! Ha hah ha 🙂 E bine ca te tupilezi si tu cum poti, ca vezi c nici Tedros, negrul ala komunist criminal de la OMS nu s-a vaxinat in cap, nici arabul ala arogant de Bourla de la pfizereala si clica lui de criminali sociopati nu o vor face vreodata, ca doar seul minune otrava e pentru prostii si naivii creduli si dresati bine din popor, bai Nicusorule Danule tampitule, adica bai filfizonule, ce teapa le-ai dat tu la toti zeii, adica cimpanzeii din Bukale, asta da, omule, lovitura de miliarde !! Bravo, bai habarnistuel, sa iti creasca mare capul ala al tau prost de bubuie !! Ha ha ha 🙂 Dar vezi sa bagi in tine numai ser fiziologic, sau faci rost si tu de o hartie falsa, ca de te injecteaza astia pe bune, o sa cam inveti sa zbori singur fara avion, bai trepadusule handikapat notoriu !! Ha ha ha :))))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger