AcasăCORONAVIRUSNevaccinaţii, ameninţaţi cu lockdown! Cine riscă să rămână închiși în casă

Nevaccinaţii, ameninţaţi cu lockdown! Cine riscă să rămână închiși în casă

lockdown

Guvernul austriac ia în calcul posibilitatea ca persoanele nevaccinate din Austria să intre în lockdown, dacă situaţia în unităţile de terapie intensivă ale ţării se agravează, notează news.in-24.com.

Guvernul austriac a decis să înăsprească măsurile pentru stoparea pandemiei de Covid în cazul persoanelor nevaccinate. Dacă în continuare cele peste 600 de paturi de la terapie intensivă vor fi ocupate de pacienți Covid, restricțiile pentru persoanele nevaccinate vor fi înăsprite în viitorul apropiat,  așa cum a anunțat Guvernul austriac, vineri seară, potrivit presei internaționale.

Persoanele care nu pot fi vaccinate, exluse de la lockdown

Aceștia riscă să li se permită părăsirea locuințelor doar în cazurile excepționale. Potrivit informațiilor, toți cei care nu pot fi vaccinați, cum ar fi copiii sub 12 ani, sunt excluși de la această măsură.

„Suntem pe punctul de a ne bloca într-o pandemie a celor nevaccinați”, a declarat cancelarul Alexander Schallenberg, care a exclus un nou lockdown pentru cei vaccinați sau care au trecut deja prin boală.

Campania de vaccinare a stagnat

Incidenţa pe ultimele şapte zile în Austria este de puţin sub 230 de noi infecţii la 100.000 de persoane.

Aproximativ 62% din populaţia eligibilă a Austriei a fost pe deplin vaccinată, însă campania de vaccinare a ţării a stagnat în ultimele săptămâni, cu doar câteva mii de doze administrate în unele zile.

author avatar
Alina Costache
500 afisari

6 COMENTARII

  1. „Persoanele care nu pot fi vaccinate, exluse de la lockdown”
    Deci? Scopul e vacinarea nu salvarea.

  2. Un cobai cersea la colt de strada. Langa el un carton : Oamenii mi-au luat locul de munca.

    • securistii nu stiu altceva decat cnut in tipicul stil sovietic. ei bine stimabililor iata introducerea in mecanica clasica newtoniana – orice actiune are si o reactiune sau alfel zis nu veni cu biciul la o lupta cu gloante!

  3. Alino sint lockdowniat in casa daca n-am voie sa ies,cine vine și pu la mine sa ma suwgă de cocean? Sint antivaxxer pe viata..

  4. A ha ha, bai nazistilor austrieci, bai demni urmasi ai lui pitikul ala de hitler turbatul, o sa aveti acum asa un mic razboi civil, sa va treziti si voi la realitate, bai cretinoizilor retardati !! Sper sa va vaxineze astia in cap pe fiecare cu cate 7-8 doze de vaxin otrava in cap, sa ramaneti numai vre-o 4-5 milioane intre muntii aia, adica jumate din cati sunteti acum, sa vedem atunci pe cine o sa dati vina, bai ramelor cu 3 neuroni fixi !! Ha ha ha 🙂 Vine anti-christul, bai austriecilor, ascundeti-va rapid in munti !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger