AcasăCORONAVIRUSNESUPUNERE! Lumea se ridică împotriva vaccinării obligatorii!

NESUPUNERE! Lumea se ridică împotriva vaccinării obligatorii!

Soldații americani sunt ultimii care se ridică împotriva vaccinării obligatorii. Ordinul dat de Joe Biden în august nu i-a impresionat câtuși de puțin pe militari, astfel că pe masa secretarului Apărării, Lloyd Austin, s-a format un teanc de rapoarte despre nesupunere în rândul US Army. De fapt, este nesupunere în aproape toată lumea, de la medici din Franța până la cetățenii nemți. Cu toții acuză condiționarea dreptului la muncă și, implicit, respectarea libertăților statuate în constituții de vaccinarea împotriva Covid-19.

Începând cu 23 august, s-a impus vaccinare obligatorie pentru tot personalul US Army, inclusiv piloții Forțelor Aeriene. Generalul Lloyd Austin, șeful Pentagonului, transmitea cu două luni în urmă: „Pentru a apăra națiunea americană, avem nevoie de o forță armată sănătoasă gata să intervină în orice moment”. Însă cuvintele înălțătoare găsite de secretarul Apărării nu prea au avut efectul așteptat, astfel că în prezent SUA înregistrează o rată mică a vaccinării în rândul personalului militar.

Presa din State deja insistă că acest ordin a devenit o sursă de controverse și dezorganizare în rândul US Army. Și asta tocmai acum, când China își intensifică presiunile asupra Taiwanului, iar omenirea se așteaptă în orice moment la o confruntare armată.

Vaccinurile Covid, un pericol real pentru piloți

Vaccinarea are efecte secundare, iar pentru piloți aceste seruri pot fi extrem de periculoase, o spune locotenent-colonelul Theresa Long, specialist în boli infecțioase. Potrivit acesteia, vaccinurile pot avea efecte secundare cardiace grave la unii pacienți, provocând chiar decesul. Dr. Long arată că serurile dezvoltate de Pfizer și Moderna prezintă riscuri de inflamație a mușchilor inimii la bărbații tineri (cu vârste între 16 și 24 de ani) și asta chiar și la tinerii fără antecedente medicale. Iar Forțele Armate Aeriene ale SUA sunt alcătuite din piloți cu vârsta medie de 20 de ani. În consecință, dr. Long solicită încetarea utilizării vaccinurilor Pfizer și Moderna la tinerii piloți.

Grave probleme cardiace la tinerii sub 30 de ani au fost deja detectate în țările nordice, totul culminând cu decizia autoritățile sanitare de a suspenda vaccinul Moderna. De asemenea, reacții adverse similare au fost raportate și în Israel, aici la tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, imunizați cu prima doză Pfizer.

Deocamdată, soldații americani nu au altă cale de scăpare, iar unii deja au fost amenințați cu sancțiuni aspre dacă nu se supun ordinului. Totuși, sunt militari care rămân fermi în decizia de a nu se vaccina și acuză Casa Albă că a emis un ordin care încalcă etica medicală, fiind vorba despre impunerea cu forța a unei terapii în stadiu experimental.

De la pompierii din New York la medicii francezi

Ca multe alte state, și America este divizată între vaccinați și nevaccinați. Pentru că rata de imunizare cu serurile aprobate nu crește în ritmul dorit de Big Pharma, președintele Joe Biden se pregătește să emită un ordin privind vaccinarea obligatorie a companiilor cu mai mult de 100 de angajați. Acest ordin vine după ce care impune vaccinarea în rândurile polițiștilor și pompierilor din New York, începând cu 1 noiembrie. Nu mai departe de acum o săptămână ofițerii și pompierii au ieșit la protest în metropola de pe Coasta de Est, blocând celebrul Brooklyn Bridge.

Potrivit Mariei Haberfeld, profesor de Justiție Penală la John Jay College (New York), această situație critică va duce la o scădere a numărului de personal calificat, provocând o creștere a ratei criminalității în orice oraș va impune vaccinarea obligatorie.

Impusă deja de către Palatul Elysee, vaccinarea obligatorie a stârnit furia cadrelor medicale din Franța. Peste 3000 de angajați din sistemul de sănătate publică au fost concediați până acum deoarece au refuzat imunizarea cu un ser aflat încă în stadiu de cercetare. Și Germania are probleme din același motiv, de aici și apelul recent al ministrului Sănătății, care a îndemnat populația să se vaccineze pentru a putea depăși și acest al patrulea val de pandemie Covid-19. O situație similară regăsim, în fine, și în Australia, acolo unde ultimele weekend-uri au fost marcate de confruntări violente între forțele de ordine și cetățenii care refuză vaccinarea obligatorie.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.705 afisari

8 COMENTARII

  1. Alte popoare se ridica, numai noi stam ca prostii, ba chiar ne inghesuim la „intepare”!!! Va de capu’ nostru!!!

    • Cravatele scumpe rezista cu brio la greutatea parazitilor imputiti si bine hraniti de la BNR .Distanta de 5-10 centimetri de la sol este cea mai spectaculoasa.

  2. Cat o sa traiti imbuibatilor mai mult decat noi? Tot pe o perna dormiti, cu o gura mancati si pe un kur ca si noi iesiti…lacomia va duce in iad, voi pe noi ne duceti la a va scarbi, scuipa si blestema. Neam blestemat pe 7 generatii! Sa va ajunga! Luati-l si pe Bill Gates aceasta lepra a vremii noastre si pe Soros care va invata drumul mai usor spre iad…OAMENI PIERDUTI PE DRUM..va numiti! Burta si desfraul v-a invins! Traiti morti…

  3. Bai amerlocilor, daca v-a trevbuit Senile Joe China Biden, acum luati de aici, bai !! Toti o sa fiti frumosi si sanatosi dupa ce dati coltul de la serurile experimentale de modificare genetica si comportamentala, totusi nu e putin sa fii in acelasi timp si idiot util, si cobai dublu sau triplu vaxxinat, voi credeti ca toate acestea se pot foace numai asa, fara nici un efort ? Ha ha ha 🙂 Pai aia e, bai amerlocilor, trebuie sa fii drogat tot timpul sa mai crezi ceva din propaganda nazista de la tembelizor, voi stiti cel mai bine ca ne aflam in plin WW3, inceput in 2019 octombrie, si care se va termina in 2025 mai !! Si stati ca nu va spun astia ca incepand din 2022 o sa inceapa sa dea coltul zilnic peste tot in lume cu miile dintre toti cobaii astia vaxinati in cap, de aia se dau de ceasul mortii sa mai prinda niste fraieri la care sa le vanda povesti vanatoresti cu virusul chinezesc mic si invizibil, pe care de fapt elitele le imprastie zilnic in toate locurile un sunt multimi mari, adica in marile orase, si de acolo cobaii le duc peste tot !! Jos cu Maskarada Nazista !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger