AcasăCORONAVIRUSMonica Pop sare la gâtul autorităţilor: "Sunt oameni sau hiene cei care...

Monica Pop sare la gâtul autorităţilor: „Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?”

monica-popMonica Pop sare la gâtul autorităţilor: "Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?"

Dr. Monica Pop a răbufnit și face acuzații grave. Medicul învinovățește autoritățile pentru modul înjositor în care pacienții cu Covid-19 sunt înmormântați, potrivit deciziilor luate de cei care ne conduc.

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din Bucurerești desfiinţează regulile impuse de autorităţi. Medicul s-a arătat revoltată de faptul că decidenții țării iau măsuri şi emit ordine fără să câcnească.

Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!

Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în tara asta, şi oameni care gândesc şi care știu !

S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu „specialiști”, că nu e nici un pericol! E strigător la cer!

Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă„, a scris medicul Monica Pop pe Facebook.

Monica Pop l-a atacat şi pe ministrul Sănătăţii

A fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general.

E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu„, a dezvăluit Monica Pop la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
337 afisari

7 COMENTARII

  1. Autoritațile, daaa, autoritățile! Niște îmbuibați pe banii fraierului de contribuabil, ei nefiind, de fapt, decît slujbași în slujba lui, sau ar trebui să fie. Pînă cînd sclaveții din presă nu schimbă apelativul, ăștia vor continua să se simtă vechili pe moșie. Dar ziaricii sî te niște imbecili, și ei, îți răcești gura de pomană.

  2. daca zvonul care circula prin tara e adevarat ca ue le deconteaza pe bani grei mortii e clar ca si aici tot pt bani s au dezumanizat dar cei care ii platesc ce sunt????????????

  3. Nu va faceti grija, doamna Pop, autoritatile nu mai pot de grija dvs. !! 🙂 Ha ha ha 🙂 E clar ca se prefac numai ca sunt oameni, dar de fapt umbla in grup ca hienele !! 🙂 Ei, asta e, dar dvs. ce a-ti crezut ca cat o sa tina aventura aceasta a cobailor pe acest glob pamantesc, inca vre-o 500 de ani ? Se cam termina joaca, in maxim 7 ani, deja suntem in plin avant neo-marxist-progresist 🙂

  4. Ma-ta ,aia care te-a vomitat in spatele Garii Tiraspol si ti-a ursit sa fi sluga regimului,oricare ar fi el.

  5. Mamuku m-o vomitat un gretos in sant la Rabnita , sunt sluga regimului stalinist si halesc ka kat in National .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger