AcasăCORONAVIRUSMonica Pop, revoltată din cauza noii campanii de vaccinare: „Unde s-a pomenit...

Monica Pop, revoltată din cauza noii campanii de vaccinare: „Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?”

Monica PopMonica Pop, revoltată din cauza noii campanii de vaccinare: „Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?”

Medicul Monica Pop a răbufnit după ce Ministerul Sănătății a anunțat lansarea noii campanii de vaccinare cu a patra doză împotriva Covid-19.

Aceasta susține că pandemia poate fi oprită prin testare și izolarea individuală a celor bolnavi.

Monica Pop știe cum se oprește pandemia

„Pandemia se oprește prin testare și prin izolare până când testul devine negativ, pentru că nu e normal să ieși cu test pozitiv pe stradă. Fiecare om are imunitatea lui. M-am săturat de minciunile decidenților cu vaccinul care este atât de eficient.

Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare. La orice boală virală nu cred că e o soluție. Cuvântul imunizare care a fost folosit înseamnă că nu te mai îmbolnăvești că ești imun. Asta înseamnă”, a povestit doctorul.

Pandemia, o minciună

În același timp a susținut că nu a existat transparență în comunicare în ceea ce privește această boală.

„Eu nu cunosc nici măcar o singură persoană care să fi spus că crede în ceea ce au prezentat chinezii din acest punct de vedere. E mare lucru să ai curaj să spui lucrurilor pe nume, mai ales că încă o dată spun, n-a ieșit nimeni să spună, lăsând la o parte mizeriile și porcăriile mincinoase prezentate, dar nu despre asta vorbim. Vorbim despre boală, sigur că nu erau date foarte multe, sigur că nu știa lumea medicală foarte multe lucruri despre asta”, a mai adăugat Monica Pop.

author avatar
Andreea Vlad