Cauta

Monica Pop naşte un scandal-monstru! De ce-l acuză pe Florin Cîţu de zădarnicirea combaterii pandemiei

monica_pop

Monica Pop naşte un scandal-monstru! De ce-l acuză pe Florin Cîţu de zădarnicirea combaterii pandemiei

Medicul Monica Pop rămâne o adeptă a teoriei conspiraţiei. Ea este de părere că noul coronavirus a devenit „o vacă de muls, pentru mulţi”.

De asamenea, ea îl acuză pe premier că nu a luat nicio măsură de pedepsire, după ce o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme.

Toate evenimentele au produs şi speculanţi. Au apărut lucruri la care mulţi s-au gândit că pot să profite material şi întotdeauna s-a întâmplat aşa.

Că este şi o planificare a afacerii în sensul ăsta este categoric adevărat şi foarte mulţi s-au gândit că e o bună vacă de muls şi chiar o găină cu ouăle de aur pandemia asta, pentru a profita şi a face nişte lucruri.

„Eu nu cred că a existat vreodată, în istoria omenirii, suspiciune mai mare decât în perioada asta. Niciodată, la niciun eveniment„, a declarat medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, la postul Antena 3.

Cîţu, vinovat de zădarnicirea combaterii pandemiei?

Dr. Monica Pop naşte şi un scandal-monstru, în care îl implică pe premier. Ea spune că Florin Cîţu nu a luat nicio măsură de pedepsire, după ce o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme.

Abia aici este vorba de zădarnicirea combaterii pandemiei, a apreciat medicul oftalmolog, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală.

„De ce domnul Cîţu nu a luat nicio măsură, că nu l-a auzit nimeni să fi luat vreo măsură, că milioane de măşti au fost neconforme? De ce nu e acolo vina? De ce e vină populaţia?

Fiecare a cumpărat ce a găsit. Nu am văzut niciun fel de măsură punitivă. E extrem de grav. Asta e zădarnicirea combaterii pandemiei, că omul a cumpărat ce a putut să găsească„, a mai zis dr. Pop pentru sursa amintită.

 

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version