AcasăCORONAVIRUSMonica Pop l-a lăudat pe Cătălin Botezatu pentru modul în care a...

Monica Pop l-a lăudat pe Cătălin Botezatu pentru modul în care a ales designerul să se trateze de Covid-19

monica-popMonica Pop l-a lăudat pe Cătălin Botezatu pentru modul în care a ales designerul să se trateze de Covid-19

Dr. Monica Pop a aflat că designerul Cătălin Botezatu a fost bolnav de Covid-19 şi că s-a tratat acasă. Medicul l-a lăudat pe Bote pentru strategia aleasă, mai ales că bărbatul face parte din categoriile de risc. Cătălin Botezatul a trecut prin 5 operaţii de cancer.

Creatorul de modă a fost infectat cu COVID-19 şi din fericire s-a vindecat, deşi a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

„Iată că şi oamenii cu boli severe se tratează acasă”

E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici, pentru că dânsul oricum, nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic şi cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult.

Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta şi bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare. Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame, de pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri.

Spre încurajare, absolut nimic. Oamenii nu au o susţinere psihică, oamenii sunt căzuţi moral, unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problemă.

S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară. Iată că şi oamenii care au boli severe se pot vindeca acasă şi să facă o formă care nu este foarte gravă.

Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta. Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal‘”, a spus Monica Pop la postul Antena 3.

Cătălin Botezatu a avut o formă uşoară de Covid-19

Designerul a dezvăluit că a avut o formă uşoară de Covid-19. „Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară.

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros„, a afirmat creatorul de modă.

author avatar
Andrei Ștefan
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger