AcasăCORONAVIRUSMonica Pop a dat DSU "de gol". Cum ar interveni specialiştii de...

Monica Pop a dat DSU „de gol”. Cum ar interveni specialiştii de acolo peste postările de pe Facebook ale medicilor

dr. monica-popMonica Pop a dat DSU "de gol". Cum ar interveni specialiştii de acolo peste postările de pe Facebook ale medicilor

Medicul Monica Pop este de părere că mai mulţi doctori din ţară s-ar poziţiona împotriva vaccinului anti-Covid, numai că aceste convingeri profesionale, exprimate în mediul online, ar fi cenzurate de DSU.

„Pop spune că multe din postările medicilor care militează pentru testare sunt cenzurate prin, spune ea, intervenția directă a conducerii DSU.

Dr. Monica Pop compară DSU cu Securitatea

D.S.U MONITORIZEAZĂ SECURISTIC CRITICII GRESELILOR STRATEGCE DIN PANDEMIE! DEZINFORMEAZĂ , F CLAR, AMENINȚĂ,DAU COMUNICATE MINCINOASE LA ADRESA LOR, INDUCÎND ȘI UNELE RESTRICTIONARI PE FB SI LA TV! CRED CĂ NU FB E RASPUNZATOR DE RESTRICTII!!!”, a postat dr. Pop pe Facebook.

CU JOSNICIE Îi NUMESC MEREU , „ANTIVASCINISTI”, STIIND BINE CĂ NICI VORBA DE ASA CEVA, CREZIND CA AȘA VOR ABATE ATENTIA DE LA PROPRIA LOR VINĂ!

CRITICA NU ÎNSEAMNĂ DELOC ANTIVASCINISM*!!! •••••DAR ” EI” O FAC CLAR INTENTIONAT PT A INCERCA SĂ SCUZE PROPRIUL LOR ESEC! INCEARCĂ SĂ INDUCĂ VINI INEISTENTE PT A EVITA PROPRUA LOR CULPA SI RĂSPUNDERE!

„DAR INTR-O ZI TOT VOR RĂSPUNDE! Pt a incerca să abată atentia de la propriile lor greșeli, care au condus la un eșec vizibil si important, cu strategie si cu campanie de vascinare gresită, si cu DEZINFORMARI CRASE si pierderi serioase, acești..” EI”. incearcă să abată atenția oamenilor, dind vina pe cei care îi critică!

Astfel scad si mai mult credibilitatea romānilor! Multe din postările medicilor care militează pentru testare sunt cenzurate prin, spune ea, intervenția directă a conducerii departamentului”, crede dr. Pop.

EI sunt cei care au multe pe constiință NU cei care au avut curaj să o spună! Un om care critică strategia pandemiei ( „EI”au facut doar presiuni enorme pt vaccin fara nicio pregatire de val, fara teste in masă si fara medicamente) nu are cum sa influențeze milioane de oameni, asa cum au făcut-o „EI”prin greșelile lor clare, unanim recunoscute deja de cei informati, logici si corecti !

Să vedem CITI UTILUZATORI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTĂ POSTARE!!! REZULTATUL VĂ VA RASPUNDE CORECT ! SI ATUNCI VA VETI CONVINGE DE ADEVĂR!”, a mai postat dr. Monica Pop pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
977 afisari

11 COMENTARII

  1. bai mahalagioaico , cdc din sua , a scos testarea ca proba covid , pentru ca dau rezultate eronate si iese pozitiv la orice , nu pot face deosebirea intre raceala si covid , ai intele ? n-o mai zgudui atata cu testarea , ai interese financiare in escrocheria asta ?

    • Eu cred ca ori esti o proasta, ori o proasta cu sula ce isi umbla in portbagaj. Sa moara ma-ta, ca poti sa pleci in America, fara sa ai test pcr? Fara test nu te urci in avion si te mai testează si aia cand ajungi încă o data, in afara de Florida, care deja nu mai este America. Asa ca poti sa iti bagi cate doze vrei in fes, tot test iti trebuie cand zbori in alte tari

      • pricepi greu , testul de care vorbesti la avion etc , nu arata ca ai covid , ci poti sa fii racit , sa ai o viroza , o gripa , un fragment de virus mort dupa ce ai trecut prin boala etc . la toate astea iesi pozitiv , de asta cdc l-a scos ca proba covid . acum ai priceput ?

      • dom prost , si ce mai ramane daca DOAR TESTELE PCR au fost scoase ? vorbim de teste sau de metode ?

  2. Bai astia de la DSU, si tot ce tine de cei care fac de 2 ani genocid in micuta colonie esuata, toti o sa ajungeti la faza cu schimbatul cravatelor, deja nu mai e discutia de daca, ci numai cand o sa aveti ocazia minunata de a beneficia de acest serviciu total gratuit, ca si vaxxinarea in cap !! Ha ha ha 🙂 Toti o sa platiti cu corpul propriu, mlistele sunt facute demult, asa ca aia e, o puteti lua de acum in mana, sau dispareti de acum undeva prin Antilele Franceze !! Dar vedeti, ca cei 6 mii de kamikaze de romanasi va vor gasi si acolo, si tot va vor face felul, asa ca, vorba unui clasic in viata: Ghinion (Iliescu) !! ha ha ha 🙂 Vine haosul total, bai ordinarilor, o sa vedeti voi pe drakul acum !! Ha ha ha 🙂

  3. Oamenii aia nu sunt impotriva vaccinurilor, ci sunt impotriva “vaccinurilor” = seruri experimentale.

  4. Mda. Se deschid in stare de urgenta 230 de centre de diagnosticare/tratare covid si alte boli? Va referiti cumva la miocardite si atac vascular cerebral? Pai astea unde se tratau inainte de covid19? sau s-a marit numarul de cazuri dupa vaccinare? Indemn pe absolut toate persoanele care au si au avut in familie cazuri de miocardite si AVC-uri dupa vaccinare sa dea in judecata ministerul sanatatii, spitalul/punctul de vaccinare unde s-au vaccinat, guvernul Romaniei pentru: nerespectarea prevederilor conventiei de la Oviedo, incalcarea prevederilor codului civil privind integritatea sanatatii/integritatii, incalcarea drepturilor omului, incalcarea constitutiei Romaniei, si multe multe alte legi incalcate. Va recomand sa contactati unul din avocatii: Elena Radu; Gheorghe Piperea si mai sunt si altii. Nu-i lasati ! pe ei mama lor de tradatori de tara!

  5. Am uitat sa transmit un mesaj domnilor Arafat, Rafila, Gheorghita, Ciuca, Iohanis, Citu, Bode, Cercel, Tataru, Marinescu, etc:
    Cel tarziu in 2024, dupa alegeri cand vor disparea unele partide si vor scadea in procente altele stiti voi care, incepe marea curateniei nationala!
    Dosarele Dosarele Dosarele! pentru: Subminarea economiei nationale (dezastrul din energie/gaze si inchiderea termocentralei Mintia, combinatului Azomures,etc), inalta tradare (semnarea contractelor si clauzelor in defavoarea statului Roman si a romanilor, confidentiale secrete de stat cu Pfizer, Moderna, Jhonson, Astra Zeneca, 120 de milioane de doze pentru 20 de milioane de Romani?), genocid (lipsa medicamentelor in spitale pentru tratamentul bolii covid, oxigen intubat pana la arderea plamanilor), incalcarea constitutiei, incalcarea drepturilor omului, fals in acte si declaratii (teste fals pozitive, achizitii de echipamente platite si pe care nu l-am primit nici in ziua de azi, decalatii precu: e o simpla raceala? Nu e asa de mortal!, virusul trece de la sine, am invins pandemia. Exista inregistrari video ba derbedeilor si veti plati cu varf si indesat),etc,etc.
    Si va doresc un proces identic cu cel al sotilor Ceausescu si bineinteles cu aceeasi sentita!
    Romani treziti-va nu mai dormiti! Ati dormit destul 32 de ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger