AcasăCORONAVIRUSMircea Beuran, infectat cu coronavirus. Care e starea de sănătate a medicului

Mircea Beuran, infectat cu coronavirus. Care e starea de sănătate a medicului

mircea beuranMircea Beuran, infectat cu coronavirus. Care e starea de sănătate a medicului / foto: Libertatea

Medicul Mircea Beuran este infectat cu noul coronavirus. Chirurgul se află internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Starea sa de sănătate este delicată, transmit medicii, potrivit Antena 3.

Se pare că medicul are o formă de infectare cu COVID-19 foarte serioasă. Beuran a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Institutului Matei Balș, dar nu este intubat. „Este internat la Institutul Matei Balș din București. Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen”, au precizat surse spitalicești.

Recent, Mircea Beuran a participat la lansarea unui volum de texte conspiraționiste și propagandistice intitulat „COVID. Colivia noastră”, în prezența unor academicieni, scriitori și doctori.

Mircea Beuran, acuzat că a primit mită

Înainte de a fi internat cu Covid-19, medicul Mircea Beuran se afla în arest la domiciliu, după ce procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru luare de mită. El este acuzat că a primit 10.000 de euro mită pentru a-i aranja unui medic ocuparea unui post de asistent universitar la UMF „Carol Davila” Bucureşti. Beuran ar fi primit șpaga într-o cutie de cadou, chiar în Spitalul Floreasca din Capitală.

La începutul acestui an, medicul a fost demis din calitatea de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III de la Spitalul de Urgență Floreasca, imediat după cazul tragic în care o pacientă a luat foc pe masa de operaţie şi a murit.

Mai mulţi medici de la Floreasca și-au întrerupt activitatea, în semn de protest faţă de sancţiunile primite şi faţă de modul în care a fost tratat medicul Beuran.

 

author avatar
Andreea Vlad
606 afisari

1 COMENTARIU

  1. PĂI DACĂ S-A OCUPAT din lăcomie DE TRATAREA IN PARTICULAR A BOLNAVILOR DE COVID A LUAT-O SI EL . DUMNEZEU NU DA CU PARUL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger