AcasăCORONAVIRUSMinistrul Sănătății neagă ”războiul” cu șeful vaccinării: Există discuții

Ministrul Sănătății neagă ”războiul” cu șeful vaccinării: Există discuții

Ministrul Sănătății neagă ”războiul” cu șeful vaccinării (sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Deși s-a vorbit despre un posibil conflict între ministrul Sănătății și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, în contextul în care în România a început a doua etapă din cadrul strategiei de imunizare antiCovid, Vlad Voiculescu dă de înțeles că nu se pune problema de așa ceva.

”Nici gând să existe vreo tensiune între mine și premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță”, a susținut, miercuri, Vlad Voiculescu.

Tensiuni nu, dar discuții da, din câte reiese din spusele ministrul Sănătății. ”Nu există absolut nicio tensiune, există discuții și există un grup de oameni care au încredere unii în alții și care discută, cât se poate de deschis, despre probleme și există probleme și problemele astea trebuie rezolvate”, a afirmat Vlad Voiculescu, aflat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, unde, în cursul acestei zile, mai mulți miniștri au fost vaccinați antiCovid.

”Doctorul Valeriu Gheorghiță este cel care a pus pe picioare această echipă și, într-un timp record, a reușit să facă un mecanism să funcționeze. Nu perfect, sigur că poate fi îmbunătățit, dar e un merit pe care i-l recunosc și nu se pune problema în niciun fel de vreo tensiune”, a ales să mai puncteze ministrul Sănătății.

Pus la punct de premier

Recent, după ce în spațiul public s-a vehiculat că ministrul Sănătății ar intenționa să schimbe coordonatorul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), premierul Cîțu a ținut să precizeze – cu țintă inclusiv către urechile lui Vlad Voiculescu – cine ar putea lua o decizie pe o astfel de temă: șeful Guvernului, nicidecum ministrul Sănătății.

”Nu am auzit așa ceva. Știți foarte bine că acest comitet este în subordinea premierului. La mine nu a ajuns așa ceva. Am văzut discuții importante de unde au ieșit multe comunicate și soluții. Că oamenii discută și au opinii diferite este normal când încerci să faci un lucru bun”, a menționat în primă fază premierul, la Europa FM, întrebat despre eventuale nemulțumiri apărute în privința felului în care decurge această campanie. ”Dar nu are nicio atribuție domnul ministru al Sănătății dacă pleacă sau nu domnul Gheorghiță”, a punctat Cîțu.

116 afisari

2 COMENTARII

  1. @ Ăsta face campanie și împotriva dreptului persoanelor la un mediu curat , ? L-a convins cine l-a convins și cum l-o fi convins să se vaccineze și caută să îi mai convingă și pe alții, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger