AcasăCORONAVIRUSMinistrul interimar al Sănătății, vaccinat antiCovid cu a treia doză - VIDEO

Ministrul interimar al Sănătății, vaccinat antiCovid cu a treia doză – VIDEO

Ministrul interimar al Sănătății, vaccinat antiCovid cu a treia doză - VIDEO (sursa foto: captură video Antena3)

Cseke Attila a fost vaccinat, în dimineața zilei de 28 septembrie, cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19.

În ziua în care în România începe administrarea celei de-a treia doze de vaccin antiCovid, ministrul interimar al Sănătății a ajuns la Spitalul Militar Central “Dr. Carol Davila”, din Capitală, unde a fost inoculat.

Din câte s-a anunțat din direcția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), ”Doza 3 este ferm recomandată:

  • persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare;
  • persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.”
    Conform sursei amintite, ”accesul la vaccinare este permis și altor categorii populaționale, care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent dacă au istoric de trecere prin boală”.

E important de avut în vedere faptul că s-a stabilit, în acest caz, că doza de rapel se va face doar cu vaccinurile pe bază de ARN mesager, indiferent de schema inițială. ceea ce înseamnă că persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Cseke, bai ungurule tampit, nimeni nu va mai crede, bai criminalilor, voi toti a-ti facut inteparea cu ser fiziologic, asa ca lasa vrajeala, bai trantore bugetar de lux, ca tot o sa ajungi cu pielea pe bat, mark my words, stupid mothafuka !! 🙂 DIVOQ Macht Frei, bai nazistule imputit, imediat incepe distractia cea mare, sa vezi tu atunci ce o sa te ascunzi ca sobolanii in bunkar, bai sobolanule bugetar 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger