AcasăCORONAVIRUSMinistrul Apărării, în izolare. Vasile Dîncu are COVID, a doua oară! /...

Ministrul Apărării, în izolare. Vasile Dîncu are COVID, a doua oară! / „Nici de data aceasta nu…”

Ministrul Apărării, în izolare. Vasile Dîncu are COVID a doua oară: „Nici de data aceasta nu...”Ministrul Apărării, în izolare. Vasile Dîncu are COVID a doua oară: „Nici de data aceasta nu...” (sursa foto: Facebook/Guvernul României)

La câteva zile după ce ministrul Energiei, liberalul Virgil Popescu, anunța că testarea RT-PCR a confirmat că e infectat cu COVID-19, un alt ministru din Cabinetul Ciucă a făcut public faptul că are – din nou – COVID.

Social-democratul Vasile Dîncu, aflat în fruntea Ministerului Apărării, a dat de veste, în dimineața zilei de joi, 3 februarie, că în cursul zilei precedente a intrat în izolare.

„Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani.

L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire. 🙃

Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele”, a transmis Dîncu, pe Facebook.

Ministrul Apărării: „Nu am simptome”

Oficialul guvernamental a anunțat, în câteva cuvinte, și cum se simte după ce s-a infectat din nou cu COVID. „Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României. Să ne revedem sănătoși!”, a mai transmis Dîncu.

În noiembrie 2020 despre Dîncu, președinte al Consiliului Național al Partidului Social Democrat, se aflase că fusese confirmat cu noul coronavirus, intrând și la acel moment în izolare.

Și ministrul Energiei a anunțat, zilele trecute, că a fost confirmat cu COVID-19

În 26 ianuarie acest an, ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunța, tot pe Facebook, faptul că, după ce nu s-a simțit foarte bine, a făcut un test rapid, care a avut rezultat pozitiv. A urmat un test RT-PCR, care avea să confirme că e infectat cu COVID – 19.

„Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ.

Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă.

Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, scria la acea dată ministrul Popescu, pe Facebook.

495 afisari

5 COMENTARII

  1. poate se adevereste ca-i periculos covid ul asta si-i curata pe toti din grupul de la cluj care au distrus Romania .

  2. J E G U L asta este triplu intepat.
    Bah T A T A L A U L E nu te-a protejat Pfizer in P I Z D A M A T I I de idi ot?

  3. Apăi în izolare poate rămâne de tot. Oricum dacă-l așezi lângă ministrul Serghei Shoigu, nici măcar nu se vede. E ca și când ai pune un șobolan lângă un leu.

  4. Vorba aceea: vaccinat e posibil s-o dai sau e posibil s-o iei …. hahahaaa. Si acum ce va face? Se va duce la Rafila sa-i spuna ca vccinul lui e de cacao? Ii va scuipa seminte in cap lui arahat ca si multumire pentru indemnurile lui la intepare? Nu, o sa se pupe in oglinda (unde vrea el) ca „a facut o forma uoara” …. hahahaaaa! Asa e cand nu gandesti cu capul tau, pui botul la propaganda si vrajeala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger