AcasăCORONAVIRUSMesajul lui Toni Grecu pentru negaționiști, după ce a trecut prin experiența...

Mesajul lui Toni Grecu pentru negaționiști, după ce a trecut prin experiența COVID: ”Să dea Dumnezeu…”

Mesajul lui Toni Grecu pentru negaționiști, după ce a trecut prin experiența COVID: ”Să dea Dumnezeu...” (sursa foto: gds.ro)

Fondatorul grupului Divertis a trecut – deloc ușor – prin experiența COVID-19. Mai mult, despre Toni Grecu s-a aflat că a fost internat în Pavilionul V al Institutului ”Matei Balș”, în ziua în care s-a produs incendiul cu urmări devastatoare, ulterior fiind transferat la un alt spital din Capitală.

După ce a scăpat de noul coronavirus, întrebat fiind, vineri seară, în cadrul unei emisiuni TV, ce le-ar spune conspiraționiștilor și negaționiștilor – inclusiv din lumea artistică – Grecu a fost cât se poate de clar. ”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu. Atât. Să creadă ce vor ei, nu mă interesează. Nu vreau să-i conving că COVID-ul există, că vaccinul e bun și că situația în care suntem acum nu este făcută de Bill Gates. Nu vreau să conving pe nimeni despre asta”, a susținut Grecu, citat de b1.ro.

”Eu vreau să spun doar atât: am trecut printr-un moment foarte complicat al vieții mele, nu m-aș fi așteptat vreodată să ajung în situația asta, toată familia s-a îmbolnăvit și fiecare a avut altă formă. Deci fiecare membru al familiei mele a avut altă formă de boală și ne-am îmbolnăvit cu aceeași tulpină”, a mai punctat fondatorul grupului umoristic Divertis.

Drama care a afectat Pavilionul V de la ”Matei Balș”, în urma căruia mai mulți pacienți au pierit, a avut loc în urmă cu aproape o lună de zilei, mai exact în dimineața zilei de 29 ianuarie. În acest caz se face o anchetă, menită să elucideze condițiile în care a izbucnit incendiul.

370 afisari

3 COMENTARII

  1. & Probabil că Toni Grecu ,,o fi prins” vreun COVID ,,corelat” cu economia grecească, ? Alţii „au scăpat”,probabil că s-ar putea zice şi că „s-au scăpat”, mai uşor, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger