AcasăCORONAVIRUSMedicul Flavia Groşan NU cedează! „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”

Medicul Flavia Groşan NU cedează! „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”

Flavia GrosanMedicul Flavia Groşan, reacție după ce a fost acuzată că tratează Covid-19 contrar schemei oficiale: „Nu m-au preocupat amenințările nimănui”

Medicul Flavia Groşan NU cedează! Pneumologul Flavia Groșan a vindecat aproape o mie de pacienți Covid fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Aceasta susține că a tratat boala ca pe o pneumonie atipică și a folosit o medicație clasică.

Mie nu mi-a fost frică deloc de Covid (…) Am tratat ca pe o pneumonie”, susține medicul. Cu toate acestea, a fost reclamată la Colegiul Medicilor pentru că ar fi criticat tratamentele aplicate în spitale bolnavilor de COVID-19.

„Mă raportează la Colegiul Medicilor că am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocolul nimănui, dar eu mai și gândesc. De la comisia de etică m-au sunat că am zis că nu e bun protocolul experților. A fost acuzația unui medic, acuzația nu a venit de la miile de pacienți pe care i-am tratat. Eu sper că fac bine cu schema mea.”, a declarat pneumologul Flavia Groșan la Antena 3.

Medicul Flavia Groşan NU cedează! Și-a făcut propriul protocol de tratament a bolnavilor Covid

Modul ei de abordare presupune investigarea simptomelor tipurilor de pneumonii pe care le-a împărţit în trei categorii şi pe baza cărora face o schemă de tratament, susține Flavia Groșan. Ea a subliniat că face şi consultaţii online pentru a nu pune pe drumuri bolnavul dacă se află într-o stare febrilă.

„Aici am pneumoniile virale (gripa, infecțiile de sezon, virușii de sezon, Covid) au anumite simptome. Eu imediat îmi dau seama care e gripă, care e COVID. Clinic din cap, îmi dau seama. Mie nu îmi trebuie investigații foarte multe să plimb bolnavul febril să-l înnebunesc de cap din simptome. Apoi avem pneumoniile bacteriene (pneumococ, streptococ, stafilococ) care sunt niște pneumonii extrem de grave cu febră de patru cinci zile.

Și mai avem pneumoniile atipice (micoplasme, chlamydii) foarte interesante sunt pneumoniile astea. Sunt uşoare, dar rămâne în urmă o tuse, astenie și ține o lună. Organismul reușește să învingă boala și peste o lună iarăși apare. Eu tot timpul le iau în calcul și le tratez”, a povestit medicul.

„Schema mea nu e de ieri, de azi, e de la H1N1, de cand e cu virusurile astea. Schema costă 100 de RON necompensată”, a adăugat aceasta.

author avatar
Andreea Vlad
1.195 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca dna dr. Flavia Grosan a gasit o metoda, de ce oare nu este lasata in pace sa o practice? Stiu ca in medicina ADEVARATII MEDICI nu inceteaza sa caute sa descopere tratamente cat mai eficiente si dupa cum se vede dansa a gasit un tratament eficace! Ar trebui sa mai termine cu interesele financiare toti afaceristii astia cu sanatatea oamenilor! Mai ales ca doamna nu e medic recent iesit de pe bancile scolii. Doresc multa sanatate si putere, doamnei doctor, pentru a putea avea grija sa-i insanatoseasca cei care se adreseaza dansei!

  2. o sustinem si ne mandrim cu un medic care isi respecta meseria si paccienti are coloana nu e nevertebrata iar pe cei care o ataca am vazut chiar medici ne provoaga greata ca atitudine nu au luat cand au vazut pacienti torturati la ati ,legati si scosi doar in saci negrii din spitale !!!!!!!!

  3. Nu va lasati, doamna Grosan, astia toti sunt niste criminali, si o stiu si ei, ca doar nu sunt prosti, retineti, sunt niste criminali 🙂 Oricum, acestia sunt anii din urma, numai de acum vine urgia adevarata, dar trebuie sa avem incredere numai in Cel De Sus, nu in demonii astia cu limbi de vipere 🙂 acuma este Vremea apoclipsei, iar asta va tine cel putin pana prin 2030, demonii numai din 2020 u fost deslegati, inca nu au aratat tot ce pot 🙂 Numai cei introvertiti si cu caracter puternic vor resista, ceilalti toti vor innebuni, sau ii vor extermina pe toti cobaii si idiotii utili ce merg singur la esafod sa ia serul experimental minune 🙂 De asta exista oi, ei sunt cam 70 %, ca sa fie luati cu lugu-lugu, isi merita soarta toti cobaii 🙂

  4. Nu am urmarit cu mare atentie ce i s-a reprosat doamnei dr. Grosan, insa am inteles ca un alt medic a reclamat ca dr. Grosan nu a respectat protocolul oficial. Asta e oare un argument, din partea unui medic, pentru a-l ataca pe altul? Nu ar trebui aduse argumente stiintifice in discutie, nu birocratice? Cu ce a gresit dr. Grosan daca a vindecat oameni care, in spitale, nu ar fi avut nicio sansa? Poate ar trebui urmata oficial schema dumneaei de tratament, daca este eficienta.

  5. Si de cand felul in care arata un om este un argument pentru a-l discredita? Cum adica nu era „aranjata”? Probabil ca nu avea timp de asa ceva. Oare nu ar putea fi amendate Antenele si cine mai emite opinii pe astfel de criterii, pana cand nu-si mai pot permite financiar sa existe? De cand are Radu Tudor calificarea profsionala sa decida (sau sa insinueze) ca un om are probleme psihice? Este oare psiholog? Psihiatru? Oare nu a pus un „diagnostic” fara a fi calificat pentru asta? Ceea ce ar insemna ca ar trebui sa fie anchetat pentru asta? Desigur, urmand sa plateasca despagubiri cat nu si-ar putea permite vreodata pentru o astfel de fapta? Sigur ca exista dreptul la opinie, insa asta este opinie? Pe ce se intemeiaza?

  6. La fel de bine poate cineva sa aiba opinia ca pamantul este patrat. E dreptul lui, daca atat il duce capul, insa de ce trebuie jignit cineva pe criteriul opiniei unuia care o tranteste agresiv si fara justificare? Ce opinie are Radu Tudor despre cazul profesorului asasinat in spitalul de la Tg. Mures – legat si sedat? Si familia profesorului este formata din „anormali” – pentru ca aduc in discutie felul in care se procedeaza in spitalele finantate din impozitele platite de cetateni? Oare ce-ar fi sa nu mai platim acele contributii pana cand o ancheta serioasa aduce lumina in cazurile respective?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger