AcasăCORONAVIRUSMedicul Emilian Imbri a dezvăluit şocul care-i aşteaptă pe români după data...

Medicul Emilian Imbri a dezvăluit şocul care-i aşteaptă pe români după data de 15 martie

imbriMedicul Emilian Imbri a dezvăluit şocul care-i aşteaptă pe români după data de 15 martie

Medicul Emilian Imbri trage un mare semnal de alarmă! Este pericol pentru români ceea ce se va întâmpla după data de 15 martie.

Pandemia de COVID-19 se va prelungi până în toamnă, dacă oamenii nu vor respecta indicațiile autorităților, a atras atenţia medicul Emilian Imbri.

Tulpinile mutante au ajuns în România prin mijloacele de transport pe care le folosesc virușii, adică omul. Vectorul este omul, transmiterea se face aerogen, dar el se mișcă odată cu mișcarea populației.

Noi suntem pregătiți pentru un val trei, din fericire valul doi s-a retras ca la un tsunami, mult în ultimele 3-4 săptămâni și spitalele au respirat puțin. Locuri libere au fost, în spitalul Babeș, acum 2-3 săptămâni erau peste 200 de locuri de libere.

Acum se întoarce valul. Probabil că vom fi liniștiți până când vom atinge maximul pe care l-am avut acum 2 sau 3 luni, adică un vârf în care totul era plin.

Până atunci spunem noi că putem rezista, dacă depășim acea cotă sigur că presiunea va produce spărturi„, a declarat medicul Emilian Imbri pentru postul B1 TV.

Vârful pandemic este în faţa noastră

În timp, SARS CoV-2, acest virus, va deveni o infecție obișnuită, banală, an de an ne vom vaccina probabil, nu va mai fi o pandemie, va fi o boală care se alătură șirului de boli, pe care, în funcție de cât suntem de prudenți, o vom face sau nu.

Din ce se prefigurează, imediat după 15 martie și în aprilie vom atinge acel vârf de care ne este teamă și dacă nu vom răspunde la ceea ce ni se va cere să facem și vom avea niște discuții nelalocul loc despre drepturile fiecărei persoane, atunci lucrurile se vor prelungi până spre toamnă, cum spun specialiștii, odată cu vaccinarea a peste 70% din populația țării.

Asta se va întâmpla sigur spre iarnă. Probabil că anul acesta încă vom avea o vară destul de precaută în comportament, zic eu„, a mai atenţionat dr. Imbri.

author avatar
Andrei Ștefan
963 afisari

12 COMENTARII

  1. De ce 15 si nu 8 martie.
    Parole,parole.
    Doctorii sunt total compromiși pe mapamond.
    Aliați cu big farma si big politica.

  2. Vreti sa terminati complet bruma de economie a Romaniei ? Vreti sa impingeti masele la polonicul foamei ? Cine ti-a dictat doina asta tov Limbri ??

  3. Jigodiile din sistem scoase sincronizat si strategic, pregatesc terenul pentru sechestrul general de Sfintele Pasti !

  4. @ Şi nu a explicat de explicat de ce să se vaccineze doritorii an de an, doar o dată pe an, ? O vrea să zică că anticorpi la vaccinul anti-COVID sunt mai proşti decât alţi anticorpi de la alte vaccinuri care se fac o singură dată şi nu mai necesită alte vaccinări, ? Păi producătorii de vaccinuri nu ma fac vaccinuri care să dea anticorpi de calitate care să reziste mult mai mulţi ani, ?

  5. & Deci remarcaţi şi că sunt şi vaccinuri care dau anticorpi cu efecte permanente, la vaccinări de alţi viruşi, ceea ce medicii şi producătorii de vaccinuri nu au explicat referitor la vaccinări precum cele de COVID , gipă, ?

  6. sa pricepem ca vaccinarea ca ezultat spectaculos are cresterea nr. de cazuri si grad mai mare de pericol pe toate liniile ??!!! atunci la ce ajuta vaxinul !!!

  7. Hai doctore sa nu ne mai mintim : satanistii lumii nu mai vor sa se tina Pastele si Craciunul . Faceti pariu ca de Paste va fi „cocoasa” ?

  8. & Dacă vaccinarea este şi ca o „declaraţie de malnutriţie” cu comuniştii, testele PCR pozitive arătând şi deficienţe ale imunităţii, societatea capitalistă fiind una a indivizilor harnici, eficienţi, în care monopoluri ale unor „jucători ai economiei de piaţă”, abuzuri de poziţii dominante în piaţa liberă concurenţială , atitudini de totalitarism în piaţa liberă a economiei de piaţă sunt sancţionate şi de Consiliul Concurenţei, deci societatea capitalistă fiind o societate în care malnutriţia nu este acceptată, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger