AcasăCORONAVIRUSMedicii sunt șocați. Epidemie de tromboze, atacuri cerebrale și infarcturi

Medicii sunt șocați. Epidemie de tromboze, atacuri cerebrale și infarcturi

Doctorii cer investigații medicale pentru populația vaccinată

Numărul tumorilor, a infarcturilor și a atacurilor vascular cerebrale a crescut alarmant în România, iar trombozele au devenit, deja, ceva obișnuit pentru spitale. Dr. Oana Secară ne spune că, deși nu se recunoaște încă oficial acest lucru, există o legătură clară de cauzalitate cu vaccinarea anti-Covid. ARN mesager învață organismul să se atace singur, susțin medicii, care cer autorităților un screening al populației vaccinate, într-o încercare disperată de a salva viețile oamenilor.

Tehnologia ARN mesager este dezastruoasă pentru că învață organismul să se autoatace, ne spune dr. Oana Secară. Aceasta arată că efectele adverse ale vaccinului anti-Covid au condus la o creștere incredibilă a numărului de tumori, infarcturi, atacuri vascular cerebrale și tromboze și că nu se știe dacă acest proces se va opri sau ce factori îl prelungesc sau îl pot stopa. ”Din păcate, medicii nu pot trata cauza, pentru că deja cauza este scăpată din mână, ei tratează efectul și încearcă să contracareze lipsa de oxigen care a părut la nivelul țesuturilor afectate. Deci cauza, adică autoatacul de pe endoteliul vascular, rămâne. Tratamentele ar trebui făcute înainte de a apărea ischemia acută. Această populație care a primit produsul ARN mesager trebuie supravegheată cu foarte mare atenție și trebuie urmărite toate modificările care apar în timp. Ar trebui să se facă un fel de screening la toate persoanele vaccinate, care doresc, bineînțeles, să vedem dacă există aceste modificări sau evoluții într-o direcție periculoasă. Vorbim de investigații medicale periodice, în etape. Și atunci poate am reuși să identificăm măcar o parte din persoanele care dezvoltă astfel de patologii”, ne-a declarat dr. Oana Secară. Medicul atrage atenția că în toate spitalele sunt persoane cu efecte adverse de la vaccinul anti-Covid, dar nimeni nu vorbește despre ele, deși procentul este de peste 50%, cu diferite grade de gravitate.

Analize specifice

În momentul în care vorbim despre prevenție la fenomene vasculare, obstrucție, formare de trombi, infarctarea anumitor teritorii, este bine să se folosească gama naturistă, evident, cu indicații medicale, susțin specialiștii. Există analize specifice care se fac, dar, fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, costurile, care sunt mari, vor fi suportate din buzunarul pacientului. ”Sigur, problemele ar putea fi subclinice și să nu fie depistate la analize, dar să apară, la un moment dat, în manifestările lor grave. Pacienții au dreptul la evaluări periodice, decontate de casele de asigurări, dar ei nu au aceste informații cu privire la ce urmăresc cardiologii, neurologii, când este vorba despre cineva la risc. Și medicii de familie ar putea recomanda aceste investigații, dar fără suspiciuni, fără un motiv, nu pot face asta. Teoretic pot invoca efectele adverse ale vaccinului, dar, practic, depinde foarte mult de felul în care văd ei tot contextul și depinde de felul în care abordează comunitatea medicală acest aspect”, ne spune dr. Oana Secară. Potrivit acesteia, mulți medici nu fac legătura cu vaccinul, fie că refuză să accepte, fie că nu-și pun problema. ”Cred că există și o fază de negare, nu numai la populația generală, ci și la cadrele medicale care s-au vaccinat, pentru că, psihologic, se simt amenințați. Dar starea de negare nu te ajută. Trebuie să te mobilizezi și să faci ceva. De exemplu, creșterea imunocompetenței, să putem ajuta organismul să compenseze prin fel de fel de preparate. Depinde unde este afectarea. Atâta timp cât nu se investighează aceste lucruri, nici nu se pot găsi soluții”, ne-a precizat dr. Oana Secară.

”Deci tot vaccinat”

Prin secțiile ATI din spitalele uiversitare, când se aduce un pacient cu infarct sau AVC, întrebarea pusă este dacă e vaccinat. ”A… Deci tot vaccinat!”, spun medicii. Numărul persoanelor care au dezvoltat tromboze, tumori, accidente vasculare și infarcturi a crescut la un nivel fără precedent. ”În imediata mea apropiere am cel puțin 4 persoane, în jurul vârstei de 50 de ani, fără factori de risc, care au fost diagnosticate cu forme de neoplasm, foarte agresive, instalate brusc și ajunse la fel de brusc într-un stadiu avansat. Una dintre ele a și decedat. În ceea ce privește scăderea capacității sistemului imunitar de a se opune diferitelor infecții, asta este la ordinea zilei. Aproape toți vaccinații pe care îi cunosc din activitatea mea profesională și din cercul de prieteni au semne de scădere a imunocompetenței”, a mai afirmat dr. Oana Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
23.151 afisari

61 COMENTARII

  1. Voi sinteti fara leac prostalailor ! Lumea e foarte preocupata de treaba asta si 2-3 cacanari analfabeti isi baga si isi scoate oarece !!! Ma analfabetilor functionali, stati ma pe curu vostru, la cita minte aveti gasiti- va de munca la oi, vaci, boi, gasiti voi ceva de facut la cite clase aveti !!!

  2. Nu cadrele medicale i-au vaccinat pe bieții oameni? Acum se mira de opera lor? Ce știau ei despre terapia genica cu ARNm? Nimic! Și atunci de ce au acceptat sa „vaccineze” oamenii cu o substanță despre care nu știau nimic? A…. pentru cașcaval? Hoo, criminalii!

    • Exact. 400 de lei primea un Medic dacă vaccina anti-covid o singură persoană!
      Eu chiar și după cel antigripal Am făcut o pneumonie, că numai medicamentele au costat 1100 lei, cu acte doveditoare, să numai spun de consultul la o clinică privată încă 400 lei!

  3. Vaxenati,nevaxenati!
    Rául e deja facut!
    Important este sa nu mai cadem in aceasta greseala,sa luam aminte!
    Un lucru e sigur,albul e doar alb,iar negru rámanem negru!
    Platim scump ignoranta!
    Talharii care ne conduc nu ne vor binele,asta e clar!
    VAXEN = VENIN

  4. mdaaa. deci acum nu mai este teoria conspirației?
    inseamna ca presiunile tuturor oficialilor medici si nemedici pentru ca lumea sa se vaccineze au fost organizate in mod concertat si cu buna stiinta. adica intra in categoria crima organizata pusa in aplucare de catre multi din conducerea statului, in primul rand!

  5. Sticla si benzina carpa si chibrit.. 🙂 sa ii vaxinam la foc mic pentru eternitate…. 🙂

  6. poate ajunge si la urechile de porc ale acoperitului Bogdan Chireac . el si cu ti ga nul valcu au ramas singurii propagandisti vaxx

  7. Despre oncoloaga spagara de la Suceava nu poti scrie, Claudia? O s-o citesc tot pe „Recorder”. Tu esti blocata in conspectarea articolelor antivaxer de pe net. Eh, tre’ sa manace si gura ta ceva.

  8. In Romania o tara cu un procent de doar 41 la suta vaccinati este EPIDEMIE de boli grave si morti
    Dar de ex in Israel unde s-au vaccinat vreo 90 la suta ?
    Mai sunt evrei in viata ,urla cainii a pustiu in orasele si satele goale de oameni ?

    • Cobaiule, sunt, dar acolo este cenzura perfectă. Acolo nici să strănuți nu ai voie. Vezi ce pățesc alte țări cu un procent asemănător de reduși care s-au lăsat injectați. Canada, SUA, Ioropa de Vest…

  9. Așa le trebe la vxinați să crape toți cât mai repede,când le spuneam sa nu seințepe nu că-s eu prost acuma sugețivo singuri sa va treacă!Deabea rămânem mai putini și-o sa trăim mai bine😂😉

  10. Ciorba reincalzita cu o anonima din Onesti….
    Criza de subiecte, foame mare. Slujim ruSSia pentru doua kopeici gaurite? Si cica ne numim „national”…

  11. pacienții sunt șocați de șpăgile cerute de acești porci și tâlhari in halate albe.

  12. Bună,oameni buni. De ce vă jigniți și aruncați vorbe grele între voi? Am fost și eu cât pe ce să fiu obligat la înțepare. Am evitat în ultimul ceas. Am reușit să-i trezesc doar pe cei dragi din familia mea. Nu pe toți. Acum au ajuns la concluzia că trebuiau să mă asculte. Pe tatăl meu nzam reușit să-l conving să nu se-nțepe cu porcăria aia. În schimb m-a îndemnat el să mă-nțep,dar n-am făcut-o. Pe nevastă-mea era s-o bat ca să nu se ducă la înțepat. Am reușit s-o opresc, încuind-o-n casă. Măcar pe cea mai mare parte dintre cei dragi, am reușit să-i opresc la timp. Pe ceilalți,nu. Nu știu încă la ce urmează să asistăm. Va veni o zi în care tot adevărul ni se va devoala complet.Dar…oare îi vom putea face față noi la teribilitatea lui?

  13. M-am vaccinat ,impreuna cu sotia, cu cele 3 doze „recomandate”,apartinand categoriei de varsta peste 60 ani….etc.Nu avem, inca ,nici un efect secundar care sa ne alarmeze, in sensul celor reclamate de „globalistii speriati „,desi avem si alte boli imunitare.Avand in vedete ca suntem inclusi in procentul de aprox.41% de romani vaccinati si cunoscand procentul de vaccinare mult mai mare,din majoritatea tarilor europene, sau de aproape 100% din Izrael ,ne intrebam,firesc si decent, cum de la ei fenomenul nu se manifesta cu atata intensitate si nu face ravagii?Nu cumva este, o spaima indusa in scop diversionist,ca sa ne abata atentia de.la.alte probleme mai grave?

  14. Scriu din Italia. Există și efecte adverse aici, dar nimeni nu poate vorbi pentru că există o cenzură nemiloasă. În fiecare zi, mulți oameni mor de moarte subită sau se îmbolnăvesc. Este genocid peste tot

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger