AcasăCORONAVIRUSMedicii japonezi rup tăcerea. Vaccinații anti-Covid trebuie să-și facă de urgență analizele

Medicii japonezi rup tăcerea. Vaccinații anti-Covid trebuie să-și facă de urgență analizele

Ministerul Sănătății din Japonia a fost pus la zid de către somități din lumea medicală, care i-au cerut să înceteze vaccinarea populației, dat fiind numeroasele efecte secundare grave și prăbușirea imunității. Mai mult, medicii au solicitat ca vaccinații anti-Covid să se ducă urgent să-și facă analizele, pentru a preîntâmpina bolile care să le pună în pericol viața. După luarea de poziție a lumii medicale, Guvernul japonez a instituit un fond de despăgubiri pentru victimele vaccinării.

Masanori Fukushima, profesor emerit la Universitatea din Kyoto, l-a pus la zid pe ministrul Sănătății din această țară, care, în urmă cu trei săptămâni, cerea populației să se vaccineze cu doza a 4-a și pleda pentru reintroducerea măștii de protecție și a restricțiilor. Profesorul Fukushima i-a atras atenția că jumătate din decesele în urma vaccinării se datorează leziunilor cardiovasculare și cardiace și că oamenii de știință ai Guvernului nu sunt oameni de știință, ci gropari ai științei care, în loc să se mulțumească cu adevărul, desconsideră total știința și medicina.

”În țara asta sunt interzise medicamentele fitotoxice care pot aduce moartea. Avem un jurământ că niciodată nu se vor folosi medicamente riscante, dar ați încălcat jurământul până la maxim! Dacă tot știți acest lucru, cum ați folosit 3 trilioane yeni din economia țării pe importul de vaccinuri? Anul trecut spuneam că este o nebunie să crezi că vaccinul va eradica pandemia. În țara noastră s-a făcut multă propagandă a vaccinarii, convingând lumea că va scăpa de virus. ARNm și nanoparticulele din vaccin se știe ca sunt foarte periculoase pentru sănătate, pentru că schimbă diverse celule”, a afirmat prof. Masanori Fukushima, la o audiere a ministrului japonez al Sănătății.

Imunitatea naturală a fost reprimată

Profesorul Fukushima a cerut dizolvarea Consiliului grupului de vaccinare, făcând apel la toți cei care s-au vaccinat să își facă, de urgență, investigații medicale.

”Cei care sunt vaccinați și se simt rău să spună, să facă cunoscut autorităților, să nu aștepte să se întâmple ceva mai grav. Reacțiile adverse întâlnite sunt neuropatii, boli cardiovasculare, autoimune și neurologice. Nu știu ce capsulă este introdusă în aceste seruri, dar se așează pe creier și pe celule. Vaccinul poate suprima imunitatea naturală. De aceea Covid nu s-a răspândit la început în Japonia, pentru că oamenii au avut imunoglobină A în salivă, care le-a conferit rezistență la coronavirus. Însă, din cauza vaccinării, imunitatea naturală a fost reprimată. Asta s-a întâmplat. Nu cred că numărul de infecții va scădea. Virusul se va răspândi tot mai mult, iar majoritatea au infecții post-vaccin. Bolnavii de acum nu sunt cei nevaccinați, ci vaccinații. Datele Ministerului Sănătății vorbesc de la sine”, a declarat prof. Masanori Fukushima.

Pericolul picăturilor de salivă

În 2020 era isteria cu picăturile de salivă, prin care se transmitea Covid, de aceea s-a impus masca. Acum există studii care arată că picăturile de salivă și toate fluidele corpului ale vaccinaților conțin proteina spike cu ARN în ea și ajung la nevaccinați, ne spune activistul civic Aurelian Popa. ”Din fericire, asta se întâmplă într-o măsură mai mică, pentru că mulți nevaccinați au o imunitate naturală puternică, aceasta și recunoscând spike-ul artificial. Profesorul Geza Molnar, fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, spunea că nu este îngrijorat neapărat de proteina spike, ci de particula lipidică, grăsimea prin intermediul căreia introduci spike-ul în celulă, pentru că aia nu a mai fost folosită niciodată și nu știi ce este acolo. Iar profesorul japonez confirmă acest lucru”, ne-a precizat activistul civic Aurelian Popa.

Moartea subită

Documentarul șocant intitulat ”Moarte subită” arată că îmbălsămătorii au observat că, după vaccinare, cadavrele s-au modificat. Lichidul de îmbălsămare trebuie băgat prin artere, care, la oamenii normali, până în 2021, erau goale, cheagurile se formându-se, de regulă, în vene. ”De când cu vaccinarea, lichidul de îmbălsămare nu mai intra pe artere, din cauza cheagurilor, și erau nevoiți să curețe arterele ca să bage lichidul. Când scoteau acele cheaguri erau ca niște spaghete, ceea ce este total anormal. Și nu numai la morții subite a apărut această modificare, ci la mai toți vaccinații”, ne-a mai spus activistul civic Aurelian Popa. Acesta mai arată că, dacă înainte de 2021 procentul celor care aveau cheaguri în artere era de 1-2%, acum procentul a ajuns la 85%-90%, adică procentul în SUA este mai mare chiar decât cel al vaccinaților, ceea ce înseamnă că și transmiterea proteinei spike cu ARN de la vaccinați funcționează la cei care nu au sistemul imunitar foarte bine pregătit.

26.734 afisari

34 COMENTARII

 1. Si care e tratamentul? Exista?Eu am facut miocardita. Spun si nimeni nu ma ia in seama. Am analize de dinainte de vaccin si dupa. Valorile nt PROBNB si Troponina T s-au inrautatit. Am facut vaccinul pt ca am avut transplant de maduva (Turcia) si medicul turc mi-a cerut sa fac. Am facut de teama ca daca va merge ceva necorespunzatkr, ma va invinui ca nu m-am vaccinat.
  Am serikase neincrederi in acest til de medicamentatie. De cateva luni mi se face un trata.ent de intretinere pentru cresterea imunitatii. Ultimele analize imi arata o imunoglobulina A IgA de 10 unitati cand minimuk e de 100.
  Aceasta valoare de 10 am avut-o si inainte de inceperea tratamentului de imunoterapie. Ce sa mai credem?

  • In mod normal, la cata discriminare am suferit din partea vaxxatilor ma abtin. Totusi imi calc cuvantul si raspund.
   Medicul Ana Maria Mihalcea recomanda EDTA (romanca de-a noastra, cetatean al SUA ale Americii si luptatoare impotriva aceste plandemii) .
   EDTA este un produs naturist. Ar fi bine sa consultati un medic neutru inainte, …din ala care nu crede in „sigur si eficient”…totusi sa va faca si mai rau.
   In Romania costa undeva intre 130-180 lei, in functie de furnizor. Documentati-va si singur pe un motor de cautare, daca posibil unul alternativ…nu recomand gugle.

   De asemenea mai puteti merge la Biserica (in speranta ca sunteti ortodox…), nu pentru un loc de veci cum recomanda cineva mai sus, ci pentru cainta.
   Puterea credintei ADEVARATE (aia care vine cu adevarat din inima) face minuni.

  • Nu cred ca trebuie sa va îngrijorați prea mult datorită nivelului foarte scazut al IgA. . Tratamentul imunodeprimant la cei transplantati se face toată viața, pentru a preveni rejetul grefei. Prin urmare, scăderea IgA se datorează în principal tratamentului cronic pe care îl urmați. Evitați în continuare expunerea, folosiți preparate care cresc (dovedit) imunitatea, mergeți din timp la doctor, nu disperați și totul va fi bine.

 2. Încă un articol mincinos al mâncatorilor de căcat rusesc de la hârtia asta igienică numita Național.

 3. Nicio diferenta intre medicul nazist Mengele si unele jeguri de acum numiti medici,Ursula si ffff multi ar trebuii arestati,scopul a fost sa se imbogateasca de pe urma vanzarii de apa de ploaie !

 4. In curand se trece la planul 2, tradatorii din guverne vor fi dati afara si se instaleaza guvernul de rezerva pregatit odata cu pandemia

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri