AcasăCORONAVIRUSMedicii de la Spitalul Colentina, ameninţaţi cu cuţitul! Viaţa lor, în pericol!

Medicii de la Spitalul Colentina, ameninţaţi cu cuţitul! Viaţa lor, în pericol!

Medicii de la Spitalul Colentina au ajuns să fie ameninţaţi cu moartea de rudele unor pacienţi bolnavi de Covid-19. Dezvăluirea a fost făcută de Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina.

Se pare că motivul ar fi că persoanele recalcitrante nu ar crede în existenţa noului coronavirus.

În ultimele două săptămâni, colegii mei au fost amenințați. Unul dintre ei, în fiecare zi, cam de zece zile. Există niște rude, ale unei paciente, care îi pomenesc numele în fața spitalului și vor să intre în spital, spunând că au cuțite.

Mi se pare periculos. Un alt coleg de-al meu a fost amenințat inclusiv cu moartea și a mers la Poliție în urmă cu două săptămâni. Deocamdată este o anchetă.

Ideea este că noi avem întotdeauna păstrată legătura cu familiile pacienților, iar în ultima vreme s-au intensificat acuzele pacienților. Sunt oameni care nu înțeleg eforturile. Sunt unele situații care ni se par periculoase„, a explicat dr. Laura Zarafin, la postul Antena 3.

Sâmbătă, au fost raportate 2201 cazuri noi de Covid-19

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis raportarea zilnică refetiroare la situația generatp de noul coronavirus la nivel național.

Astfel s-a aflat că în ultimele 24 de ore ”au fost înregistrate 2.201 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”.

Din raportarea de sâmbătă reiese că până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.044.722 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 968.746 de pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andrei Ștefan
299 afisari

1 COMENTARIU

  1. Super-oferta: castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna!
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri