AcasăCORONAVIRUSMedicii confirmă. Legături directe între vaccin și morțile subite

Medicii confirmă. Legături directe între vaccin și morțile subite

covidDespăgubiri financiare pentru lucrătorii din domeniul sănătății concediați pentru că au refuzat vaccinarea anti-Covid. Câți bani va primi fiecare

Frecvența mare a morților subite în rândul persoanelor tinere și fără afecțiuni preexistente i-a îngrijorat pe medici. Aceștia cred că se poate face o legătură de cauzalitate cu vaccinul anti-Covid, însă, dat fiind trecerea unei perioade mai mari de timp de la momentul injectării, se pierde urma și, implicit, se pierd dovezile. În plus, există și un fenomen de negare, atât în rândul pacienților, cât și în lumea medicală, respingându-se, din start, ideea conexiunii cu vaccinul ARN mesager.

Trei morți subite în doar două zile. Un medic de 46 de ani din Râmnicu Vâlcea, un jandarm din Oradea, de 36 de ani, și un profesor din Sălaj, de 37 de ani. Niciunul nu avea comorbidități și, totuși, au căzut secerați. Cazurile nu sunt singulare, în ultimele luni numărul deceselor din senin crescând alarmant. Medicii spun că legătura cu vaccinul anti-Covid este evidentă, dar urma acestuia se pierde din cauza timpului trecut de la momentul injectării.

”Totodată, este foarte dificil să faci legături atâta vreme cât aceste cazuri nu se mai investighează, mai ales când vorbim de morți subite, fără cauze aparente. Dar, chiar și dacă se fac autopsii, este aproape imposibil să determini legătura de cauzalitate cu vaccinul Covid. În ultimul timp, la noi în spital, la secția de neurologie, se prezintă foarte mulți pacienți cu tromboze, la pacienți destul de tineri, unii ajunși în stare gravă. Dar acest tip de patologie are multiple determinisme și atunci este foarte greu să dai de urma factorului etiologic principal. Avem studii care arată foarte clar că există o legătură între tromboză și vaccinurile de toate tipurile, dar studiile s-au făcut la pacienții la care afecțiunea a apărut foarte aproape de momentul vaccinării. Însă, în timp, se produce o lezare a endoteliului vascular, adică a peretelui intern al vasului. Acum avem în spital un bărbat cu vârsta de 52 de ani, vaccinat anti-Covid, cu tromboză de carotidă internă, un vas foarte important, care irigă creierul. Dar este foarte greu să pui totul pe seama unui factor a cărui urmă se pierde”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Apar tumorile

În organism apar încontinuu celule tumorale, care sunt recunoscute și distruse de către sistemul imunitar, iar tumorile, în general, reprezintă o formă de disimunitate, adică o tulburare a imunității, ne spun medicii.

”Atâta timp cât un produs vaccinal poate duce la disimunitate, pot apărea și boli oncologice. Și oamenii se trezesc cu tumori, dar nici la ele nu putem face legătura directă, cauzală, cu vaccinul anti-Covid. Pentru că, în primul rând, ele nu se dezvoltă atât de repede, adică imediat după vaccin. Apoi, trebuie să studiezi de-a lungul unei foarte mari perioade de timp și foarte multe cazuri ca să indici un factor etiologic. În plus, cineva poate face o tumoră de rinichi, altul poate să facă o tumoră de ficat sau de pancreas, depinde unde este vulnerabilitatea persoanei respective. Deci nu mai ai nicio țintă exactă de studiu. Mai mult, în cazul vaccinului nu ai niciun orizont de timp pe care să-l urmărești, pentru că tumora poate apărea în două luni, în trei luni, într-un an, doi ani, trei ani sau cinci ani. Deja când ai depășit o anumită limită de timp nimeni nu mai poate să susțină cu argumente și cu dovezi că este de la vaccinul ARN mesager”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară. Aceasta arată că, în cazul infarctului și al tulburărilor autoimune, în cazul encefalomielitelor, mielitelor transverse, nevritelor optice, nimeni nu poate să le pună în legătură directă cu vaccinul, pentru că sunt teritorii diferite, apărând o eteronegitate care face ca dovezile să fie extrem de greu de adus.

Fenomenul de negare

Nu există o intenție de a se investiga, nu există o informare la nivelul pacientului  sau o platformă de raportare a efectelor adverse și nici măcar medicii nu se gândesc că ar putea fi de la vaccin, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară. ”În plus, ca în orice situație de boală, apare un fenomen de negare. De asemenea, există un fenomen de negare și în lumea medicală, care nu acceptă posibilitatea ca o multitudine de probleme cu care se confruntă pacienții să aibă vreo legătură cu vaccinul. Și atunci evident că nu ai cum să studiezi fenomenul în profunzime dacă nici măcar nu te gândești că ar putea fi sau dacă respingi ideea din start”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.859 afisari

33 COMENTARII

    • Sunt aceeași care azi sunt convinși că Putin a murit iar armata ukhrainiană a ajuns la Moscowa de unde va lansa un atac fulgerător pentru cucerirea țării kitailor.

    • Nu mor destul de repede. Trebuie sa o faca mai rapid. Un intepat cretin in minus este un pas in lumea progresului.

  1. Cei care stiu cel mai bine ce se intampla sunt cei din domeniul asigurarilor de viata. Acestia au publicat deja o multime de statistici dar care surpriza nu fac ,,deliciul,, presei oficiale……
    In Franta a fost de pomina o asigurare de viata pt un mahar care a dat coltzu dupa intzepatura salvatoare . Compania de asigurare a refuzat plata pt ca omul sa expus riscului si a acceptat un produs experimental. Aviz amatorilor

    • Nu plânge nimeni de mila cobailor. Au vrut crotal electronic, au vrut în Străinezia, au vrut la mall…

      • Nu sunt toti voluntari in procesul intzeparii,am prieteni cu 3 copiii acasa si care nu prea au optiuni cand vine vb de pus o paine pe masa. Chestiunea este sa fie publicate date reale despre nebunia asta. In cazul meu personal ,eu nu-am putut imbarca in avion pt a merge la inmormantarea mamei mele. Sunt cazuri si cazuri.

        • Un om este de partea aproapelui la bine și la rău. Gunoaiele, nu.
          Numai stînd aproape unul lîngă altul vom rezista. Cum să-l judeci pe unul ce nu prea a avut de-ales sau pe altul ce nu a știut ceea ce știi tu. Aceștia din urmă se vor trezi curînd. De asta le e frică și caută să ne dezbine.

          • Am fost constrânși la locul de munca sa ne vaccinam să știți că nu am avut de ales dar nu toată lumea gândește ca dvs ,sunteți de apreciat!

          • Pertinenta observație, însă, sa nu uitam ca informatii despre nocivitatea substanței injectate existau! Sa nu uitam ca SPECIALISTII (ex. dr. Ciuhodaru) erau explicit sau foarte rezervați în ceeace privește vaccinarea. Credulitatea, încrederea oarba în mass-media subordonata politic și dependenta financiar de marii escroci ai lumii ( Söros, deBill Gates, Schwab, Lagarde, Macron, CIA-eul, masonii), care nu au studii medicale și în nici-un caz virusologice (cazul lui Arafat) i-a adus în stadiul acesta, coroborata cu aroganta atotstiutorului.

        • @Gogu
          Logica beton gogule, explica-mi si mie cum isi va hrani prietenul tau familia mort sau handicapat pe viata fiind?

          • Nu vad logica la tine ,mon cher. Deciziile personale sunt asta,personale. Nu e treaba ta sau a mea sa judec ce fac altii cu corpul lor sau viata lor. Problema apare cand din astia ca tine judeca pe altii,ca si-au facut sau nu si-au facut INJECTIA. Deci, fa ce vrei si lasa-i pe altii sa faca asemenea. Judecatori din astia de scularie e plina lumea,Oameni sunt putini. Sa traiesti fain.

  2. Plânge careva? Eu nu.
    Cobaii au semnat că sunt de acord cu tot ceea ce li se poate întâmpla în viitor și că ei sunt direct răspunzători? AU SEMNAT! Deci… „URA” ȘI LA GARĂ!

    • Nu!!! Vitele au semnat că ei își asumă rezultatele dozelor. Au vrut crotal electronic, au vrut în Străinezia, au vrut la mall…
      Nu au fost obligați.

  3. Unii au foat obligati de la serviciu
    Iar acuma li se da ka..riciu
    Vrei sa fii despagubit cu asigurarea
    Tot kariciu iti alina disperarea

    Doamne nu lua de pe pamant
    Oameni tineri fara vre-un cuvant
    Ia-i subit pe cei care fac rau
    Pe Vergiliu si pe toti din neamul sau

    Pe ai lui care ne fac prostani
    Ca nu bagam mana dupa bani
    Pe Kodruta care impartea
    Libertatea dupa cum voia

    Strange-i Doamne si du-i in pustiu
    Pe PLavanii care ne fac rau’
    Pe Isarii si Alinutele viclene
    Ce au furat din banci fara probleme

    Pe valcenii si Buldogii,toti mizerii
    Abonati la supt din tata tarii
    Pe aceasti drogati cu minti sucite
    Care guverneaza doar pentru elite

  4. As dori s-o intreb pe doamna doctor, care este substratul fiziopatologic al lezarii endoteliului secundar administrarii vaccinului ARN-mesager?

  5. Sunt nedumerit si imi este frica sa-mi privesc mufa in oglinda . Gica contra sistemului , pestele meu , m-a intrebat daca vreau sa fiu sexy si sa-mi creasca libidoul . Mi-am dat imediat consimtamantul si mi-am injectat de 3 ori in buze ARNmeu cu amestec de viagra mentolata . Dupa vreo 10 zile m-am pomenit plesnind din piftii si cu niste solzi pana peste mustati , navetistii de Rabnita evita sa le mai execut menuete din Prokofiev la flautele zburlite cu gusa . Pe cine dau in judecata ?

  6. Eu , zburlea , serea d si Barbu Gh. , avem tumori intre fese si tulburari mintale de la 5G .

  7. Pe mine, m-au dat afara de la serviciu, dupa 15 ani de munca si sacrificii, pentru ca nu m-am înțepat. Toti colegii mei s-au dus ca oile la înțepare, pentru un salariu stabil.
    I-am intrebat mereu: ce este mai importantă? viața sau serviciul? Au raspuns că serviciul. Acum, ei mor in post la 40 ani, iar eu câștig in 3 zile, cat castigam la ei in 30. Nu imi este milă de niciunul care s-a înțepat și mă considera nebun că prefer sa-mi pierd serviciul decât sa ma injectez cu serul lor. Chiar si rudele care s-au intepat pentru mici si excursii, imi sunt indiferente.
    Au murit din lașitate si prostie. Și-au abandonat viața pentru mititei cu muștar sau un serviciu comunist. Din două mii de angajați, unul nu mi-a ținut partea. M-au arătat cu degetul…

  8. Bravo Mariane, că ai rezistat. Exact așa am pățit și eu. De două ori. Prima oara într-o altă speță, nu cu injectarea. A doua doua oară, da, cu injectarea. Toți râdeau de mine și îmi dădeau sfaturi sa merg sa mă vaccinez. Din fericire am avut o experiență neplăcută cu un alt vaccin făcut la indicațiile prețioase ale medicului de la Fundeni, care avea grija chipurile, de mana mea bolnava, și am suferit cu sănătatea de atunci. Am jurat că nu mă mai vaccinez niciodată. Deși am zis tuturor pățania nea mai veche cu vaccinul, toate cunoștințele mele au ras de mine și-au bătut joc de mine, m-au luat adesea la misto. Acum ma doare in cot și pe mine de toți tâmpiții care s-au înțepat pentru bani, salarii, excursii, Mall, etc când eu stăteam la arest în casă.

  9. se vede cu ochiul liber nu trebuie studii si sa spuna doctorii pentru ca mor sportivi tineri care faceau controale medicale regulate si dupa vaxx , au dat coltul

  10. Dupa razboi multi viteji se arata (probabil la „ordin”) …. de la bun inceput , inca de acum mai mult de un an , au fost medici (printre care si romani) care au aratat ca vaccinul ARN patrunde in ADN ul gazda si riscurile de boli cronice creste enorm , ca ele sunt oncologice , vasculare , autoimune etc , nu are importanta . Efectele se vad deja dar vor fi evidente peste un an . Nu e suficient „sa constatam” , trebuie sa vedem care este mecanismul corect prin care apar aceste leziuni , nu sa ne dam cu parerea !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger